(09-04-2020 00:02)Biltser писал(а): Так от .....ЯКБИ той Морс почав грати з ДП починаючи хоча б з Deep Purple in Rock з його технікою гри, то ми всі і ви в тому числі кланялися би Морсу сьогодні й казали, що він великий гітаріст. От і вся фішка.
Если бы у бабушки были яйца, ....
Повторяться не буду: о Морсе я уже писал. Практически все кто знаком с Пеплом после 1993 года будут Морса боготворить, остальным по душе Блэкмор. И мне, кстати, тоже. После 1993 года я ничего выдающегося в творчестве группы, к сожалению, не слышу. Имею весь Перпл(номерной) на виниле до 1993, а вот после: всего два..., да и те по инерции.
как можно сравнивать Черномора с кем то??Черномор-это УРОВЕНЬ БОГА!!Что тут ещё сказать!!И дело не в технике,а в той музыке и рифах что он написал!!!Он настолько велик,что я ему даже прощаю его песенки с этой блондинистой мандой!!!
Великим всё простительно!!Чувак реально встретил свою любовь на старости лет и решил с ней попеть!!Можно только позавидовать его счастью!!!Конечно,мне абсолютно не по душе этот мэйнстрим,но главное что МАЭСТРО счастлив!!
(12-04-2020 00:18)vitalijnec писал(а): Блін, буду відвертий,мені це не подобається,при всій повазі до Блекмора! Можливо я не настільки фанатію від його сімейно творчого дуплету!
Відверто кажучи мені теж не дуже довподоби їхні музичні експерименти, які можна кваліфікувати як Folk чи Soft FolkRock чи ще якось інакше.... то вже залежить від особистих уявлень самого ж слухача.
Але, якщо їм обом це приносить радість, то хай собі займаються.
Але також і не будемо забувати, що саме в такому творчому форматі вони збиралb багатотисячні зали і з успіхом.
А Блекмора можна мабуть зрозуміти як творчу людину, можливо він стомився від тих КІЛОватів звуку і йому в його віці хочеться спокою, що й проявляється у них в їхній музиці. Не все ж життя стояти на сцені під звуки hard and heavy.
Розуміння цього приходить з роками через власний досвід і життєвий і музичний.
Тай не будемо забувати, що Йому вже не 18+, а ПІСЛЯзавтра він буде святкувати своє 75- річчя ( !!).
Продолжает радовать своей творческой активностью и своей формой Гленн Хьюз.
В прошлом году в августе супергруппа The Dead Daisies потеряла сразу двух участников: бас-гитариста Марко Мендоса и вокалиста Джона Кораби. И тут же в сентябре получила одного в двух лицах сразу. Новым участником стал Гленн Хьюз. В сентябре была выпущена первая песня обновленного состава 'Righteous Days'. И вот продолжение, ‘Unspoken’, а также информация о том, что не за горами новая пластинка "Holy Ground"
Продолжает радовать своей творческой активностью и своей формой Гленн Хьюз.
В прошлом году в августе супергруппа The Dead Daisies потеряла сразу двух участников: бас-гитариста Марко Мендоса и вокалиста Джона Кораби. И тут же в сентябре получила одного в двух лицах сразу. Новым участником стал Гленн Хьюз. В сентябре была выпущена первая песня обновленного состава 'Righteous Days'. И вот продолжение, ‘Unspoken’, а также информация о том, что не за горами новая пластинка "Holy Ground"
Можливо я ,як фанат Deep Purple і всього, що з ним пов'язано помиляюсь , но Хьюз в Паплі мене інколи навіть дратував ,хоча його талант, ще тоді мене вражав. Но його невгамовність,талант,відданість року,працьовитість і просування рок музики у всіх варіантах на сцену і палка любов до року так захоплює,що вважаю його ,на сьогодняшній день найплодовитішим і найприваблівішим з колишніх Паплівців
Тому й гребу в колекцію все ,що Він творить і буду з нетерпінням чекати новинки
Суспільство абсолютно не хвилює ваша самооцінка.
Білл Гейтс
(19-04-2020 23:38)vitalijnec писал(а): ..... вважаю його ,на сьогодняшній день найплодовитішим і найприваблівішим з колишніх Паплівців. Тому й гребу в колекцію все ,що Він творить і буду з нетерпінням чекати новинки
Всегда нравился Хьюз и в пеплах и сольное творчество, и различные проекты с другими музыкантами (от Phenomena до Vodoo Hill), а вот на видеозаписях он ну как-то слабовато выступал. Но пару лет назад он приехал в Харьков - и это просто невероятно, такая харизма и энергетика, как он заводил зал! Один из лучших живых концертов на которых я был, а концертов я посещаю много, полный восторг!