Какая профессия у типичного меломана или аудиофила?
|
Автор |
Сообщение |
heco
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | Etranger , heco , Voice , синоптик , doom , Comandante , arcam , FiLiN , utrechko_ua , dima_86 , svegra , ivolyk , Paul Siebert , Odessit67 , Audiodoom , sport80 , VladimirNB , marocas , rus0302 , aqvadim , DrDizel |
|
Выразили согласие: | |
|
status
Учу Правила
|
RE: Какая профессия у типичного меломана или аудиофила? / 20-07-2012 12:50
Я наверное с рождения люблю музыку,к западной рок-музыке пристрастися в начале 70-х в отрочестве,тогда это было круто и престижно,но с некоторого времени начал понимать саму музыку(именно
рок!) и стал заядлым меломаном.А потом пришло время совершенствования звука,когда стала доступна импортная техника,и это
стало истинным смыслом самого процесса,когда то,что слушал стало
звучать поистине офигенно!Так что думаю,что я и меломан и аудиофил,
одно другому не мешает!Но отдаю предпочтение аналоговому звуку,т.е.пластинкам.
(Отредактировал 20-07-2012 в 12:51 status.)
|
|
|
|
Kombinator
Ветеран
|
RE: Какая профессия у типичного меломана или аудиофила? / 20-07-2012 19:09
(20-07-2012 10:21)Konica писал(а): (20-07-2012 10:17)Kombinator писал(а): професія дизайнер інтереру, працюю дизайнером, створюю для людей обстановку милу для їхнього ока і душі. А много ли клиентов закладывают аудиосистему в интеръер в своих пожеланиях?
Привіт, більшість людей, яким я розробляю (проектую) , інтерєр , навіть не задумуються про якісне росташування АС в кімнаті, тай не ма таких побажань. Я якось думав над цим питанням, замовники ,бувають далеко не бідні, але нема в них розуміння про якісну підготовку приміщення , їм головне щоб вигляд, техніку вони куплять звичайно не дишеву( щоб відповідало), а суть для них не важлива. Якось один чоловік з яким я працював, дивлячись на проект вітальні, де стояв домашній кінотеатр, у відповідь на мої слова, що поставимо хорошу техніку вам, відповів , що це не хороша техніка, а хороша е підсилювач бріг001 , і колонки радіотехніка С-90, які поки йшов ремонт стояли в нього в гаражі. Було приемно поспілкуватись з людиною яка хоть трошки розбираеться, а так це швидше виняток із правил.
|
|
|
|
Mister X
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | heco |
|
FiLiN
Ветеран
|
|
|
|
matador
Ветеран
|
|
|
|
InSound
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|