А РАЗМЕР таки имеет значение.
|
Автор |
Сообщение |
petr.solo1223
Специалист
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 12-04-2016 16:20
(12-04-2016 15:27)quadrokot писал(а): Я до того, що ми використовумо техніку, яка розрахована на 60Гц-110 Вт просто знижуючи вольти. А частота? Не впливає?
Я вважаю інакше. Я скромно напомню наш разговор несколько летней давности, вот ты и сам убедился. Регенерированное питание не просто должно быть чистое,оно должно соответствовать параметрам разработчиков, я это впервые услышал,когда Марантс 63 Ишивата, сделанный в Англии с заявленными 230V подал рекомендуемые 230,вместо 220 и немного подофигел от разницы, у на его все описывают как сладкий немного вальяжный, а вы дайте ему требуемые 230v и офигеете,а если его включить через регенратор и дать не 50, а 68 Гц, то это вообще звук нифига не похожий на бюджетный Маранц - появляется и микродинамика, и атака, и даже некоторая аналитичность... проверить дело получаса.
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 13-04-2016 14:32
Завітав до мене Йончі, наш слухач. Ваня (по-нашому) написав Музику до гімну Закарпаття, сьогодні презентація.
Він слухав попередню концепцію звуку. Сьогодні сказав, що це концетрний звук, на відміну від більш м"якого попереднього варіанту.
В первому варіанті дійсно можна було слухати довго , як у фоновому режимі, так і на досить великий гучності.
Новий варіант нагадує живий концерт, не потребує підтримки сабів, грає нижче. Але весь час не послухати, забагато.
Таким чином можна отримати дві гармонічні подачі, граючись регенератором та фільтром. Підкреслюю: у моєму випадку.
Вивчаю ноти.
|
|
|
|
Sound-YP
Ветеран
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 13-04-2016 23:34
Друзі, не все так просто
В нас з Костантином, після ревізії регенераторов PSAudio P300 Володимиром з Маріуполя, ще була маленька доробка. Встановлен додатково повишаючій трансформатор 120/220 - 150Ват.
Так ось, якщо DS DAC та транспорт перевести на рідні 120В, то вони краще звучать при 60Гц. Якщо перевести ЦАП на 220В, та підключити його до виходу регенератора 220, він краще звучить при 50Гц.
Звістно, це на наш з Константином смак, хоча треба зауважти, в різних системах
П.С. Константин слухав цап на 220/60, потім перейшов на 50 і йому це сподобалось білше.
П.С.2 цап в режимах 120 та 220 звучать по різному, є з чим бавитись, я вже не кажу про те, що у Константина в регенераторі є ще вісім присетів з різною формою сінусоіди
(Отредактировал 14-04-2016 в 00:02 Sound-YP.)
Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | |
|
VladimirNB
Специалист
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|