Прошу помочь в выборе акустики
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | Ank |
|
hold_on_tight
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
hold_on_tight
Ветеран
|
|
|
|
|
Vetal 19893
Ветеран
|
RE: Прошу помочь в выборе акустики / 07-07-2013 13:45
(07-07-2013 13:25)alex0665 писал(а): (07-07-2013 09:10)apr.kobra писал(а): (07-07-2013 08:45)Vetal 19893 писал(а): Друзі давно хотів спитати про акустику Monitor Audio RS6,як звучить можливо варто на неї звернути увагу все таки дана АС вище класом за мої Парадігми,а по вигляду то вобше слюнки течуть Была такая акустика Monitor Audio RS6,плохого сказать нечего.
Очень хорошо играет с лампой,да и так Вы можете смело брать,
разочарований не будет. Можете брать смело, тем более их тут продают около 5000 грн.С люксманом будет очень хорошо.Еще не плохо поискать дали блю 5005,6006, цена порядка 400 дол+-
Дякую Вам за відповідь,але тут таке якщо вже брати Monitor Audio RS6 тоді потрібно продати свої Paradigm Monitor 7.v6,продати то я продам їх точно на цю АС точно знайдеться клієнт плюс вони в мене в чудовому стані пройшли обкатку не більше 70-80 год. одне що в них трохи не влаштовує так це їхній бас,його трохи замало та середина агресивна,а ВЧ трохи виділяються на загальному фоні,але так то звучить досить все не погано
Цікаво чи будуть більш басовитими Monitor Audio RS6?.Як справи в них з ВЧ та СЧ та чи звучать об'ємно?.
Дякую з повагою....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vetal 19893
Ветеран
|
|
|
|
|
Vetal 19893
Ветеран
|
RE: Прошу помочь в выборе акустики / 25-08-2013 10:14
Всім форумчанам привіт,весілля відгуляв,до речі не обійшлося без пригод машина Audi A4 яка везла мене та мою жінку декілька разів ламалась,закипав тосол,жара була 37°С тому змушені були пересідати з однієї в іншу і так декілька разів,інша доречі теж глючила,думали що до ресторану не доїдем.А тепер коли все закінчилося знову вирішив повернутися до свого захоплення,або хвороби пошуку свого звуку
Думаю змінити свій Nad C352 на щось інше,не кажу що він поганий апарат,але відчуваю ну не моє
Ще декілька років тому запав в душу двухблочник Technics SU-A900/SU-A800D,а тут появилась можливість купити по дуже хорошій ціні цю красоту,але цікавить основне,як звучить?.
Токож є роздуми щодо зміни АС на акустику з паперовими динаміками я дуже люблю коливокал звучить відкрито та чіпає за душу,думаю що іменно АС з даними динаміками можуть мені це дати
Також не полишає думка про заміну своїх Парадігмів на Monitor Audio RS6,ну дуже мені вони сподобалися своїм виглядом,але звичайно для мене на першому місці звук,а не вигляд.В кого які будуть поради,буду вдячний за допомогу
З повагою Віталій
|
|
|
|
|
Vetal 19893
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 7 Гость(ей)
|
|