Майже вінтажна система OPSа
|
Автор |
Сообщение |
ops
Ветеран
|
Майже вінтажна система OPSа / 02-12-2012 19:48
Нарешті від нічого робити сподобився клацнути свою системку ))).
Коротко про її склад:
CD - Philips CD-960. Апарат випуску десь 196-1987 років. Дістався мені давно, переграв суттєво сучасніший Pioneer PD-904.
Підсилюва - Marantz 1122DC, 1978 року.
Тюнер - Marantz 2100, 1978 року.
Вініл - Lenco L75, десь 1976 року, голова досить популярний Denon DL103, підвищуючий трансформатор десь летить з Штатів.
Касетник - Nakamichi 700 Tri Tracer, року напевно 1977-го. Випускався з 1972 по 1978.
Ще є касетник Marantz 5420 1976 року, але він поки відставлений в сторону - просто не знаю куди його в цій стійці притулити.
Акустика - JM Lab Cobalt 806 Signature.
Послухавши трохи всякого різного зрозумів, що дана системка зовсім не хай енд, але відігрує практично всю наявну у мене музику досить непогано, частенько хочеться пританцьовувати. Тому ростити її вверх особливо не планую, краще потрачу гроші на пласти, диски та касети.
В шнурки вірю, але не вважаю за потрібне тратити на них гроші.
З задоволенням відповім, якщо в когось убудть питання по конкретних апаратах.
(Отредактировал 02-12-2012 в 19:50 ops.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | markenergy , AudioG , etlik , The PRODIGY , s555 , VLAD ST , axv , Floyd , Zag , Игорь1983 , VAK , Sheridan , shmayser , Kreol , Provizor , Konstantin740iL , surubi-85 , quadrokot , thunder , AndreyKiev , u911 , Jorickne , Odessit67 , K.K.K , uncle A , cosmos , VASYA , cuper.din , sewa , Sergii_Kolomiets , boy , vladli , Sergey hi-fi , ЗЕРО , andrijstudent , AudioMan , serguru , schutze , Karp , DojcheMark , Tehnar71 , Audiodoom , rom4eg180 , igorilla , robot rock , Morzh , dent , spl38 , DVAR , norrest , Slik , podvoh , PallMall , t.800 , MCMXC a.D. |
|
Выразили согласие: | |
|
s555
Ветеран
|
|
|
|
|
ops
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Мститель
Ветеран
|
RE: Майже вінтажна система OPSа / 03-12-2012 15:31
(02-12-2012 19:48)ops писал(а): Нарешті від нічого робити сподобився клацнути свою системку ))).
Коротко про її склад:
CD - Philips CD-960. Апарат випуску десь 196-1987 років. Дістався мені давно, переграв суттєво сучасніший Pioneer PD-904.
Підсилюва - Marantz 1122DC, 1978 року.
Тюнер - Marantz 2100, 1978 року.
Вініл - Lenco L75, десь 1976 року, голова досить популярний Denon DL103, підвищуючий трансформатор десь летить з Штатів.
Касетник - Nakamichi 700 Tri Tracer, року напевно 1977-го. Випускався з 1972 по 1978.
Ще є касетник Marantz 5420 1976 року, але він поки відставлений в сторону - просто не знаю куди його в цій стійці притулити.
Акустика - JM Lab Cobalt 806 Signature.
Послухавши трохи всякого різного зрозумів, що дана системка зовсім не хай енд, але відігрує практично всю наявну у мене музику досить непогано, частенько хочеться пританцьовувати. Тому ростити її вверх особливо не планую, краще потрачу гроші на пласти, диски та касети.
В шнурки вірю, але не вважаю за потрібне тратити на них гроші.
З задоволенням відповім, якщо в когось убудть питання по конкретних апаратах. И это правильно. Красивые стойки под акустику. + за систему
Вещи, которыми ты владеешь, в конечном итоге овладевают тобой.
|
|
|
|
|
kritik
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Pavel V
Ветеран
|
|
|
|
|
|
gggogggi
Ветеран
|
|
|
|
|
|
ops
Ветеран
|
RE: Майже вінтажна система OPSа / 03-12-2012 23:24
(03-12-2012 19:11)Zag писал(а): Гарна система тільки б я шнурки десь спрятав би. Що б їх не так видно було. І як дека Накамиші в порівнянні з вінілом?
Поки важко сказати - трансформатор для МС головок ще їде, відповідно пописати на деку ще не встиг. Ті кілька касет, які я маю терпимо записаних, звучать досить непогано. Дека потрачені гроші відпрацьовує. Щодо шнурків: треба прикупити Г-подібні перехідники, може якось на днях...
(03-12-2012 20:02)VAK писал(а): Вижу на "лучшем"месте винил и кассетник,
...это радует,примите и от меня пару плюсиков!
Я не хочу стверджувати, що аналоговий звук кращий ніж цифра, але касетник саме комфортне для мене джерело звуку (і приємне для вуха). Хоча шуми дешевої плівки даються взнаки - тут компакт диск має перевагу. Для себе я зрозумів, що певні записи хочу мати у одному форматі, інші в іншому. Зараз я концентруюсь на поповненні фонотеки, апаратами займатись щось не хочеться.
(Отредактировал 03-12-2012 в 23:31 ops.)
|
|
|
|
|
Konstantin740iL
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|
|