Вопросы от новичков по мелочам и не только
|
Автор |
Сообщение |
Нейтрон
Ветеран
|
Вопросы от новичков по мелочам и не только / 04-12-2012 18:37
Ветка для новичков в мире аудиотехники для любых вопросов по тематике раздела "Аудио".
Для получения информативных ответов просьба придерживаться следующей памяткиЦитата: Постоянно возникают темы,типа "помогите в выборе.." того или другого компонента или связки.
Тема разрастается,как снежный ком. И всегда начинаются одни и те же
вопросы к Т.С.
Попробую их сформулировать,чтобы новые авторы проще могли спросить:
1)какая у Вас система?
2)какую музыку предпочитаете слушать?
3)какой бюджет планируете для покупки?
4)размеры помещения для прослушки?
5)что хотите получить от звучания,при замене компонента?
Например,многие новички думают,что если они слышали у товарища,как играют его АС,то у них будет тоже самое,а потом удивляются,что нет
В каждой ветке пишут "нужно слушать самому,в Вашей системе.."
Может я что упустил,подправьте.
Хорошо бы по итогам сделать напоминание,типа "перед тем,как попросить о помощи в выборе..."
Взято отсюда: https://hi-fi-forum.net/forum/thread-48209.html тоже полезно с темой ознакомится.
(Отредактировал 04-12-2012 в 18:42 Нейтрон.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
arturius
Ветеран
|
RE: Вопросы от новичков по мелочам и не только / 04-12-2012 19:58
longer74
Обратите внимание на Харман 655 Vxi, сам юзаю такой, очень доволен, он и по бюджету полегче будет. Вот ссылка на сравнение 665 и 655:
https://hi-fi-forum.net/forum/thread-41970.html судя с этих сравнений, то не очень 655 уступает 665. Так же, сравнивал в своей системе Харман 655 Vxi с Аркам 75+, так не могу сказать, что Аркам серьёзно выиграл, немножко мягче звучит и чуточку басисьтей (ИМХО).
У Вас в Харькове очень много прекрасных форумчан к которым можно напросится на прослушку, да и техники в Харькове по более чем в других городах .
(Отредактировал 04-12-2012 в 20:56 arturius.)
I love you, life!
|
|
|
|
|
hold_on_tight
Ветеран
|
|
|
|
|
vognick
Пользователь
|
RE: Вопросы от новичков по мелочам и не только / 05-12-2012 01:49
Так-с, схоже що я вчасно))
Почну з кінця: я слухаю в основному інструментальну музику, але в цілому стилістично не обмежений, тобто цікавлять універсальні рішення (2). В грошах обмежений, але якщо треба - дістану (3). Розмір - звичайна квартира в цегляному будинку, для дому (4). Хочу знайти в Києві людину, яка мені допоможе з наступним:
1. Відремонтувати навушники такого плану Sennheiser PX 200 IІ. В цілому мене влаштовували, поки не зламався штекер і не зігнувся провід в районі кріплення вуха. Відповідно хотілося б віддати в ремонт для заміни. Чи не варто?
2. Друг віддає колонки 10 АС-401. Ніколи ними не користувався, каже, що робочі. Почитав про їхню модернізацію - відгуки суперечливі. Мені потрібні для приземлених цілей, тому думаю прокотить. В цілому, якщо знайдеться людина, готова допомогти - готовий обговорити ціну, якщо це того варто. Сам може б і поліз, але тільки за наявності інструкції та позитивної відповіді на попереднє запитання. Руки ростуть, але в цій галузі немає досвіду.
3. Знайшовся підсилювач Амфітон 50у-202с. Ще не перевіряв, але теж має бути робочий. Відповідно аналогічне запитання: що з ним робити, і чи варто заморочуватись? Підійде для вищевказаних колонок, чи забагато буде? Задача та ж сама: слухати ненапряжну непретензійну музику, можливо включати звукову карту з акустичною гітарою і мікрофоном
4. Колись був у мене проект переробити корпус Радіотехніки S60 (кажись) в комбік. Корпус зробив, обшив зсередини ковроліном, зробив добре дерев"яну панель, попросив знайомого допомогти зі схемою і підібрати динаміки - на цьому все і закінчилось. Зараз хочу завершити, щоб при нагоді брати з собою, і грати на вулиці (!). Тому якщо є можливість направити до того, хто б міг допомогти в цій справі і бюджетно завершити довгобуд - прошу висловитись.
При цьому я розумію, що тут у людей є дуже круті акустичні системи, але це треба бути дууууууже фанатом і присвятити цьому частину життя. В моєму випадку ж має місце утилітаризм і бажання задіяти наявні ресурси максимально ефективно.
Наче все. Про себе: займаюсь соціальною інженерією, хобі - музичні інструменти, велосипеди (ооо, це для мене, як для багатьох тут аудіотехніка ), теслювання. От зараз потягнуло на звук, але ще дуже слабо, скоріше на рівні користувача, тому потребую поради. Дякую.
(Отредактировал 29-04-2015 в 23:54 #1.)
|
|
|
|
|
Mobilom
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vetal 19893
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|