Дарований тонарм Empire
потім розфігачена Goldring / Lenco 75 з англійського ebay за 30 фунтів
Надодачу від Віталія Спірідоновича кабельчок Cardas з кліпсами
Далі двічі поломаний Denon 103
Уявіть собі падає кілограмовий тонарм з ніжною головою з розмаху на пластінку - кантелівер
аж буквою Г загнуло! Нічо - воно ж алюмінієве - круглогубчиками вигнув назад і грає.
Транси партижен ... Далі Art Ensamble of Chicago чи Thelonius Monk
чи Запрожець за Дунаєм. Чи шо попаде під руку.
Ось така без-система ;-)
(15-05-2009 16:14)vitaly link писал(а):щиро витаю продвинутых львовських хлопцив - у нас про опир майже нихто не знаэ, а про узгодження - та я вас умоляю...
Та це мені один Ваш добрий знайомий нашептав. Начебто без цих резисторів басу мало буває.
Прийшлося бігти в магазін і купувати якісь вішай чи шо. І справді - наче б то і луче стало грати.
Далі поперло на ресівер одної "жлобської" кантори і на таної молодшенькі HPD.
Нічого особливого IMO - пересічний сетапчик.
(15-05-2009 16:22)IhorP link писал(а):[quote author=vitaly link=topic=10690.msg199426#msg199426 date=1242393291]
щиро витаю продвинутых львовських хлопцив - у нас про опир майже нихто не знаэ, а про узгодження - та я вас умоляю...
Та це мені один Ваш добрий знайомий нашептав. Начебто без цих резисторів басу мало буває.
Прийшлося бігти в магазін і купувати якісь вішай чи шо. І справді - наче б то і луче стало грати.
[/quote]
А можно по-подробнее - что за резисторы? и для чего?
(15-05-2009 17:11)kritik link писал(а):[quote author=IhorP link=topic=10690.msg199431#msg199431 date=1242393769]
[quote author=vitaly link=topic=10690.msg199426#msg199426 date=1242393291]
щиро витаю продвинутых львовських хлопцив - у нас про опир майже нихто не знаэ, а про узгодження - та я вас умоляю...
[/quote]