|
|
хороший сетевик
|
| Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
Выразили согласие: | doom |
|
andrijstudent
Ветеран

|
RE: хороший сетевик / 13-01-2013 23:31
Директор, я б вам порадив про Крилова на інший форум. А по конструктиву, заходите на сайт вище згаданих компаній, знаходите контакти і пишете, пишете, пишете, що їхні кабеля - це іксня "на постном масле". Як варіант, пропонуєте свої ідеї, робите свій кабель за ... гривень, вже як вийде, висилаєте на прослуховування, їздите по виставках, демонструєте, переконуєте і т.д. Друже, Я без сарказму взагалі. Пам'ятаєте, як один дядько сказав власнику завода Феррарі, що в його авто коробка це слово, що закінчується на о? І зробив Ламборгіні. І якщо ви зробите Ламборгіні, я готовий перекладати вам всі ваші листи, бо, думаю, соромно з гуглом перекладати.
Про Юру мовчу. Думаю, він сам може кому треба носа відкусити.
|
|
|
|
serg01
Ветеран

|
RE: хороший сетевик / 13-01-2013 23:53
(13-01-2013 23:31)andrijstudent писал(а): Директор, я б вам порадив про Крилова на інший форум. А по конструктиву, заходите на сайт вище згаданих компаній, знаходите контакти і пишете, пишете, пишете, що їхні кабеля - це іксня "на постном масле". Як варіант, пропонуєте свої ідеї, робите свій кабель за ... гривень, вже як вийде, висилаєте на прослуховування, їздите по виставках, демонструєте, переконуєте і т.д. Друже, Я без сарказму взагалі. Пам'ятаєте, як один дядько сказав власнику завода Феррарі, що в його авто коробка це слово, що закінчується на о? І зробив Ламборгіні. І якщо ви зробите Ламборгіні, я готовий перекладати вам всі ваші листи, бо, думаю, соромно з гуглом перекладати.
Про Юру мовчу. Думаю, він сам може кому треба носа відкусити.
Я ведь зашел на эту ветку не ругаться, посмотрите мои посты. И про Крылова-это только реакция на некорректные выпады в мою сторону.
И как вариант по поводу кабеля на прослушку - мне даже очень подходит, так как это конструктивное нормальное предложение. Вопрос? С кем связаться по этому поводу, кто возьмется?
Жду Ваших предложений.
"Никогда не мстите подлым людям. Просто станьте счастливыми. И они этого не переживут... " – Юрий Никулин.
|
|
|
|
|
andrijstudent
Ветеран

|
RE: хороший сетевик / 14-01-2013 00:44
Стара сицилійська байка "Коли ловиш рибку, корму бери з запасом". Є дві хороших книжки "Маркетинговые войны" і "Робота з VIP-клієнтами". Я маю, читав. Помогло. Як правило, на форумі більшість учасників - це кінцеві споживачі, і з них багато як з агітаторів продукції не візьмеш. Є таке поняття в маркетингу як "decision making unit". Це група людей, які в будь-якій компанії, на будь-якому ринку приймають рішення, від яких залежить вся робота компанії, ринку. Шукайте таких серед дилерів, представників, їздіть на виставки, пропонуйте. Я маю такий досвід. І якщо ви відчуваєте, що ваші ідеї - це top-notch, готові потратити певну суму, щоб про вас почули, то я вам бажаю успіхів, як і всі решта учасників форуму. Працюємо.
|
|
|
|
|
status
Учу Правила
|
RE: хороший сетевик / 20-01-2013 18:21
Начал слушать Бурмистер,пригласил своего товарища,который сам делает
ламповые компоненты,но убеждён в том,что дорогие сетевики-это развод.
Сначала подсоединили штатный кабель,с которым мы оба знаем звук моего лампового тракта,слушали Флоид 79,потом стали слушать с Бурмистером.Я практически сразу услышал другой звук,он стал мягче и
комфортнее,хотя не потерял детальность,низ стал глубже,что меня приятно удивило!Товарищ какое-то время не реагировал и внимательно
слушал,потом сказал,что звук действительно стал на порядок лучше,
причём он это ощутил,как говорится,нутром,какой-то анализ сразу даже
сложно было сделать,просто тракт стал звучать по другому и этот звук
создал в комнате реально атмосферу присутствия.Так что взрослеем!
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|