Допоможіть розібратись, чому на запису зникають інструменти.
Автор Сообщение
Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Допоможіть розібратись, чому на запису зникають інструменти. / 16-01-2022 00:32
(16-01-2022 00:26)saltman писал(а):  Я на фубаре слушаю, все прекрасно слышно.Wink
Все, відбій, я щось наплутав в Тідалі цього нема, тільки на SACD. Купу разів слухав, і наплутав.
А в фубарі не чую, бо мабуть інші налаштування (кинув скріншот). Я його щойно поставив, щоб перевірити, і нічого не налаштовував.
Ну, коротше кажучи, то воно 100% багатоканальний зводить, і там ця гітара є на 20тій. Тепер точно розібрались )

Так, розібрався, тепер остаточно - на стерео нема гітари, на багатоканальному є )
Міг би і сам здогадатися. Дякую всім )
(Отредактировал 16-01-2022 в 00:52 Doll.)

who lives forever anyway
Найти все сообщения

Выразили согласие: saltman
saltman Не на форуме
Ветеран

RE: Допоможіть розібратись, чому на запису зникають інструменти. / 16-01-2022 00:37
Там в образе есть альбом в формате 2.0 и 5.1.
Слышно именно в 5.1.

Blackmore, Gillan, Glover, Lord, Paice - forever and ever.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Doll
Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Допоможіть розібратись, чому на запису зникають інструменти. / 16-01-2022 00:40
(16-01-2022 00:37)saltman писал(а):  Там в образе есть альбом в формате 2.0 и 5.1.
Слышно именно в 5.1.
Так, я вже в фубарі побачив, що там дублюються усі треки. А Аудірвана мені цього не показувала, а самовільно на один цап один трек відправляла, а на другий - інший, зараза )

who lives forever anyway
Найти все сообщения

saltman Не на форуме
Ветеран

RE: Допоможіть розібратись, чому на запису зникають інструменти. / 16-01-2022 00:55
(16-01-2022 00:40)Doll писал(а):  Так, я вже в фубарі побачив, що там дублюються усі треки. А Аудірвана мені цього не показувала, а самовільно на один цап один трек відправляла, а на другий - інший, зараза )
Wink

Blackmore, Gillan, Glover, Lord, Paice - forever and ever.
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS