Маю три питання котрі мене мучать вже довгий час і тому наважусь провести невеличке опитування (голосування) по конкретним пунктам.
Коротко про мене - кімната 30м.кв квадратної форми, прослуховування 95% - 5.1 кіно і концерти.
Прослуховував Paradigm 9.v6 і JBL L880 (в різних людей) і ніразу нечув хороших плочних АС, тому і для вибору пропоную напольні АС. Полочні можна пропонувати щось на вибір, а на напольних думаю зупинитись на даних трьох бо боюсь потонути у шаленому різноманітті.
Питання №3. Важливість АС центрального каналу в системі 5.1 порівняно з фронтами.(щоб зрозуміти який бютжет закладати в центр)
Відповідь просив би оформлятити виходячи із 100 бальної системи і короткого коментаря про переможця.
наприклад:
пит№1 - 10/90. Полочні непотянуть такого обєму.
пит№2 - 20/20/80. Потужний фронт, гарний вигляд.
пит№3 - 50/50 рекомендую Paradigm Studio CC 690 v4
хороше голосування
пит№1 - 50/50. Полочні для дк + хороший саб.
пит№2 - 45/10/45. порівнював свої ЮБЛ з Парад. =сподобалось і це і те.
пит№3 - 60/40 Хороший центр по ціні як фронти
(09-04-2013 01:38)sony писал(а): Главный вопрос. Какой бюджэт?
700-850$
Потратьте лучше эти деньги на благотворительность. Я серьезно.
Сорі, неправельно висловився! 700-850 - це на фронти.
ресівер дістався на халяву Онкіо 609 - для початку піде. А з центром і беками визначусь на другому етапі.
На даний момент кретичне питання - ФРОНТ ( тип і модель)
(11-04-2013 14:11)PONT-SEV писал(а): Какая у Вас комната? Если выложите план,-будет легче с рекомендациями.
Десь 5,5*5,5 і висота 3м. Ліворуч вікно, праворуч двері. Використовуватись буде тільки під ДК. На даному етапі ще неготова - затяжний ремонт (все роблю своїми силами).
Если только под кино - то все три прекрасно справятся с этой ролью. JBL лишь могут быть резковаты на ВЧ.
...
1. Полочные в вашей комнате просто «потеряются», только мощные напольники.
2. Голосую за Парадигм, как наиболее благозвучный из троицы (на мой слух)
3. Центр необходим и очень важен. В малом помещении можно кое-как обходиться фантомным, но в вашем понадобится мощный центральный спикер. Paradigm Center 1 прекрасно впишется. Или даже Paradigm CC-190 v.5, если не увлекаетесь многоканальной музыкой и просмотром концертов.
(11-04-2013 19:02)sergio XL писал(а): Вот такой комплект - http://hi-fidelity-forum.com/forum/thread-84469.html накрывал помещение в 23 кв.м. с ресивером ХарманКардон 135 на мощности в 70% от максимума с головой.
Я прошу прощения,но 70% не много?
Кино – это жизнь, из которой вырезано всё скучное. Алфред Хичкок
(11-04-2013 19:02)sergio XL писал(а): Вот такой комплект - http://hi-fidelity-forum.com/forum/thread-84469.html накрывал помещение в 23 кв.м. с ресивером ХарманКардон 135 на мощности в 70% от максимума с головой.
Я прошу прощения,но 70% не много?
Много конечно - это так на 5 сек что-бы мышцами по-играть. Слушаться естественно где то на кол громкости а то и того меньше.
Igor9902,у Вас довольно просторная комната,да еще и потолки высокие Ресивер Onkyo TX-NR609,который достался Вам на халяву,в таком помещении будет играть на пределе. Тут явно просится схема 7.2 с двумя нехилыми сабвуферами
Поставлю питання простіше: з того що продається зараз тут на сайті в моєму ціновому діапазоні розглядаю такі варіанти:
1.monitor audio rs 6
2.Monitor Audio Silver RX6 (яка між RS i RX різниця?)
3.Paradigm V.6 Monitor 9
4.DALI Ikon6 MK2
В списке все напольные АС,с Вашим ресивером в довольно большой комнате рискуете сжечь писчалки на колонках (как минимум). С этими АС не любой усилитель справится,а не то что театральный ресивер Onkyo TX-NR609
(28-04-2013 08:58)PONT-SEV писал(а): В списке все напольные АС,с Вашим ресивером в довольно большой комнате рискуете сжечь писчалки на колонках (как минимум). С этими АС не любой усилитель справится,а не то что театральный ресивер Onkyo TX-NR609
Поки що питання про вибір самих АС, а там далі будем розбиратись що під них ще треба - ну з чогось треба починати!
може хто скаже в чому різниця MA RS i RX?
(28-04-2013 01:24)Igor9902 писал(а): Поставлю питання простіше: з того що продається зараз тут на сайті в моєму ціновому діапазоні розглядаю такі варіанти:
1.monitor audio rs 6
2.Monitor Audio Silver RX6 (яка між RS i RX різниця?)
3.Paradigm V.6 Monitor 9
4.DALI Ikon6 MK2
Із даних варіантів на що кинути оком
Я за Paradigm Monitor 9.v6,якщо любете хороший бас то це ваше
У них хороші відкриті СЧ та дуже чіткі ВЧ,хоча трошки на де якій музиці трошки цикають,а бас у них дуже чіткий,пружний та з хорошою глубиною,а головне не змазаний та не бубнить!.
пит№1 - 0/100. В 30 метров только напольники
пит№2 - Из предложенных я за Paradigm 9.v6. Еще бы посоветовал обратить внимание на Klipsch RF-62 II.
пит№3 - 60/40 - в пользу фронтов. Центр безусловно для кино важен, но без фронтов ничего не будет. Klipsch RC-64 II, бывают акционные в магазинах или б/у. 23,5 кг колоночка с большой чуйкой. Для 30 метров в кино будет супер.