Progressive Rock
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
alex-rael
Ветеран

|
|
|
|
|
|
|
Comandante
Ветеран

|
RE: Progressive Rock / 25-04-2013 11:16
Трибютами сейчас никого уже не удивишь. Это стало своего рода традицией, для многих рок музыкантов, внести свою лепту, дань уважения какой нибудь рок-звезды. Особенный шарм, как по мне, вносят симфонические коллективы. В свое время выходили трибюты, немного перечислю только то что касается прогрессивного рока: Yes, Genesis пр. Наступил черед и Dream Theater.
Symphonic Theater of Dreams - A Symphonic Tribute to Dream Theater, вышедший в конце Марта этого года, представляет из себя исполнение симфоническим оркестром вещей Dream Theater. Прикиньте, как красиво и интересно звучат в оркестровом исполнении композиции уложившие всех наповал в прогрессивном металле. Вобщем здорово, не зря хлеб едят.
|
|
|
|
alex-rael
Ветеран

|
|
|
|
alex-rael
Ветеран

|
RE: Progressive Rock / 25-04-2013 16:25
Special to Minoltist
(переклад Fish - Cliche, переклала донька)
у мене репутація людини типу з даром красномовності, романтико-поетичний тип(як вони кажуть).проте мені важко висловити, передати ті почуття, що я відчуваю до тебе, не колупаючись у старих "кліше".
у старих кліше, це старі кліше...
ця історія починалася так багато разів,проте ніколи таким чином ви не будете вважати ці старі кліше.я хочу сказати, що ти потрібна мені,я сумую за тобою, коли
ти далеко. і як здавалося б ця доля-ось ми йдемо, ті ж самі старі кліше.
ті ж самі старі кліше...
не те, щоб я сором"язливий і мені соромно, що ж, ти знаєш мене занадто добре,
але я хочу зробити цю пісню такою особливою, що ти зможеш сказати, що це особисто для тебе і ні для кого більше. для мого найкращого друга, для моєї коханої, коли мені потрібна допомога-кліше-кліше? все,що я хочу сказати тобі, що ти загорнута у ці старі кліше.
я чекав так довго, щоб знайти тебе, я пройшов через горе і біль,
але ти звичайно знаєш, ти думвєш про те саме.ось чому я намагаюсь сказати з найглибшою щирістю.ось чому я бачу, що це зводиться до простих речей. найкращий спосіб це старі кліше, це точно найліпший спосіб-старі кліше, я залишу його для кращого випадку-старі кліше,
я тебе кохаю.
P.S. Віталій, в прозі інколи ліпше абстрагуватися від знання текстів (повір на слово).
(Отредактировал 25-04-2013 в 16:57 alex-rael.)
|
|
|
|
|
alex-rael
Ветеран

|
RE: Progressive Rock / 25-04-2013 20:17
Я сприймаю окремо рок-музику та класичну. Тобто не люблю змішувати. То що зробили Deep Purple з симфонічним в 1970 - було певною революцією, далі - це стало просто пафосним модним трендом, звичаєм...тепер кожна група (навіть та, що й грати по суті не може) має виступити з симфонічним... От сидять висококласні музиканти-віртуози з консерваторською освітою й акомпонують людям, які інколи й нот не знають...Ну це вже не про DT або Yes, але й таке буває. Ну й з іншої сторони, рок - це ізначально, як протест проти істеблішменту, проти певних устоїв (згадайте ранні концерти The Who, Jimi Hendrix, ELP...) і тут на тобі - з одної сторони "рвані джинси" з іншої - смокінги й метелики, диригент...Ні - це вже не рок ИМХО.
Але це тільки моя думка - не більше.
(Отредактировал 25-04-2013 в 21:39 alex-rael.)
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 26 Гость(ей)
|

|