Криптовалюта. Роздуми на тему...
Автор Сообщение
bass_treble Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 05-07-2017 16:17
To norrest. Ніхто не пояснить вам як це все працює, тільки ті, хто створив цей алгоритм блокчейну. Все, що я знаю - це загальнодоступна інформація, яка є в мережі. Але з часом я почав усвідомлювати, що вся ця інформація це тільки вершина айсбергу і до такого ж висновку дійшли всі, хто в цій темі. Воно працює і все. З цією думкою просто потрібно змиритись. Доречі. Про заробіток на відеокартах та процесорах роки три тому хтось писав на форумі у своїй темі. Я навіть перечитав всі ваші архівні повідомлення, бо мені здавалось, що це були саме ви - norrest. Але нажаль, не знайшов. Ця тема стала поштовхом для початку... У мене дійсно тільки питання, бо я до кінця і сам не усвідомлюю, як все відбувається, але маю деякі думки з цього приводу, думав, знайду тут тих з ким можна поділитись ними...
(Отредактировал 05-07-2017 в 16:19 bass_treble.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: doorg
AntonZP Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 05-07-2017 16:39
(05-07-2017 16:17)bass_treble писал(а):  ... Воно працює і все. З цією думкою просто потрібно змиритись....
я согласен смириться с тем, что Сонце всходит и заходит.

а вот с рукотворными пырамЫдами Nowink Tongue
Найти все сообщения

Выразили согласие: Black_Jack
doorg Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 05-07-2017 18:36
чего накинулись , лень пробовать ... ? пока , именно пока схема работает , деньги приносит , стоит вкладывать или нет - дело каждого
Найти все сообщения

Выразили согласие: bass_treble
Black_Jack Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 05-07-2017 19:20
Эти деньги можно в карман положить и купить мяса на базаре?
Я просто не в курсе, каким образом биткойны превращаются в наличную гривну и насколько это легально...
Найти все сообщения

Выразили согласие: Cox. , ups
bass_treble Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 05-07-2017 19:49
Так, ці гроші можна покласти в кишеню і купити все що завгодно. Кожного місяця, числа 25-26 особисто я вивожу зі свого біткоїн-гаманця 0,18 біткоіна відразу в гривні на картку Привату. Станом на сьогоднійшній день це приблизно 12 000 грн і оплачую цими коштами витрати на електроенергію з тієї ж картки. Це настільки легально, як дихати повітрям.
Найти все сообщения

doorg Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 00:01
пока по крайней мере.
Найти все сообщения

Выразили согласие: adsh
ДРЕГ1 Не на форуме
Bетеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 03:42
Пока работает алгоритм "деньги" - все будет на своих местах.
Если существует " пожарная схема выхода" - уже, за что либо можно абсолютно не переживать.
(Отредактировал 06-07-2017 в 03:45 ДРЕГ1.)
Найти все сообщения

Artmaster Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 12:55
как гриться - на золотой лихорадке заработает только торговец лопатами.

Хоть и жаль конечно что не купил ведро битков в 2010 - посовещались с приятелями и решили, что не стоит связываться...

Юрий
Найти все сообщения

petro Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 13:55
(05-07-2017 16:17)bass_treble писал(а):  бо я до кінця і сам не усвідомлюю, як все відбувається, але маю деякі думки з цього приводу, думав, знайду тут тих з ким можна поділитись ними...
Це працює тому ,що це продаж обчислювальної потужності свого компьютера через интереет. Як продаж надлишкової електричної енергии від своеї СЭС. На скільки я розумію. Так чи ні?
Найти все сообщения

Выразили согласие: bass_treble , VNV73 , TarasVIP
doorg Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 14:38
(06-07-2017 12:55)Artmaster писал(а):  как гриться - на золотой лихорадке заработает только торговец лопатами.

Хоть и жаль конечно что не купил ведро битков в 2010 - посовещались с приятелями и решили, что не стоит связываться...
тут как мне кажется больше интересна текущая прибыль (усредненно 30 % от вложенного) - очень недурственно !
Найти все сообщения

bass_treble Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 14:45
To petro. Абсолютно вірно. Цей процес зрозумілий і тому ним користуюється дуже велика кількість людей. Але вкотре наголошую, що тема не про сьогодення, а про мету такого глобального задуму. Коли я починав, то не задумувався над цим питанням, а тепер стало цікаво. Знову повторююсь, що маю певні думки з цього приводу і деякі з них здаються навіть фантастичними, тому поки не ризикую їх відкрито озвучити. Скажу поки тільки одне - більшість вважає що це звичайна піраміда і дай Бог, щоб це було так, принаймі я цього дуже хочу... Але боюсь, що це зовсім інше і це мене хвилює...
Найти все сообщения

petro Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 15:04
Тоді зрозуміло, той хто це придумав, розуміє що підтримувати сучасну грошову систему не варто, краще одразу вкладатися у валюту майбутнього. Колись прийдеться відмовитсь повністю від папірових грошей і їх якось потрібно, де роздуто до неможливості, обнулити.
Найти все сообщения

spaceace Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 15:09
Диверсия против американского вечнозеленого и, как следствие, имеем новую мировую валюту взамен сегодняшней со всеми вытекающими?
Или тотальный переход в скором времени на безнал в мировом масштабе, что означает полный контроль за доходами\расходами населения?
Або вискажіть Ваші
(06-07-2017 14:45)bass_treble писал(а):  певні думки з цього приводу
(Отредактировал 06-07-2017 в 15:14 spaceace.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: ups
bass_treble Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 15:46
Мої думки гірші - світове панування одиниць, повна зміна світового устрою і так далі. Фактично блокчейн - це і є алгоритм, або простими словами математична модель що призведе до глобальної зміни і ця модель успішно прораховується цими потужностями і вони тільки зростають з кожним днем. Один біткоін вже показав велику "фігу" американському долару дійшовши до позначки майже 3000 у.о. Станом на сьогодні капіталізація біткоіна становить 40 мільярдів доларів - це ВВП невеликої європейської держави. Ці темпи будуть тільки зростати у геометричній прогрессії. Поки це не так страшно, тому мало хто бачить загрозу, а що коли капіталізація біткоіна буде рівна ВВП двох країн, а що коли капіталізація становитиме ВВП США? І все це тільки одна сторона медалі... Я боюсь навіть починати рахувати які неймовірні потужності, а значить і світові енергетичні затрати будуть потрібні для обчислень, наприклад за 5 років... Щоб добути останній біткоін потрібно буде затратити стільки енергії, скільки людство не виробило за весь період свого існування... Не маю жодного сумніву, що авторами алгоритму є китайці і іхнє бажання захопити весь світ відомо давно і всім і вони це зроБЛЯТЬ...
(Отредактировал 06-07-2017 в 16:25 bass_treble.)
Найти все сообщения

VNV73 Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 17:15
У меня два вопроса назрело:
1) Кем и чем обеспечивается биткоин? (не могут же банки менять "химеру" на настоящие деньги)..
2) Кто и в каких целях использует эти гигантские вычислительные мощности?
Вот интересное видео, по теме...

(Отредактировал 06-07-2017 в 17:20 VNV73.)

Жизнь подобна езде на велосипеде. Ты не упадешь, пока крутишь педали (с) Клод Пеппер
Найти все сообщения

Выразили согласие: thunder , ups
bass_treble Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 18:15
Спробую відповісти на перше запитання. Трохи вище я писав, що станом на сьогодні капіталізація біткоіна становить трохи більше ніж 40 мільярдів доларів. Що це означає? Це означає, що це реальні гроші, які вкладені в біткоін. Ви запитаєте, ким вкладені? Відповідаю. Нами, нами - звичайними людьми, які з кожним днем вкладають все більше і більше своїх реальних грошей граючи на біржах, у хмарний майнинг у обладнання і так далі, це реальні гроші таких компаній як Microsoft, DELL, NASA, і так далі, а також реальні гроші авторів проекту. Аналізую далі. Кожного дня на світових біржах в обороті туди-сюди перебуває близько 1 мільярда доларів. Це означає, що хтось протягом доби купляє біткоін, а хтось продає. Якщо протягом доби купляється більше біткоінів ніж продається, то його курс зростає, якщо продається більше ніж купляється, то курс падає. Нагадаю, що трохи більше півроку назад капіталізація біткоіна становила 12 мільярдів і за півроку зросла майже в 3,5 рази. Якщо аналізувати ці темпи капіталізації то наше майбутнє не буде таким безхмарним, як нам хочеться. Звідси випливає відповідь звідки беруться реальні, тобто живі гроші - гривні. Вони беруться з того одного мільярду, який крутиться на світових біржах щодня.

Хто хоч трохи знається на економіці, той скаже що це не правильно, той спитає, а де інші 99 відсотків капіталізованих грошей? Ось цей факт насторожує найбільше. Вони осідають десь і іх штучно притримують і мало того намагаються і надалі накопичувати і це їм вдається. Я вже писав, більшість вважає, що це звичайна піраміда і я буду страшенно радий, щоб це було саме так і щоб це "лопнуло" раз і назавжди і чим швидше тим краще для всіх нас. Але боюсь, що не такий сценарій запланували автори блокчейну... Далеко не такий...

Тепер спробую відповісти на друге запитання - хто і для чого. Я впевнений що серед авторів алгоритму блокчейну не тільки хороші програмісти і математики, там серйозні психологи... Вони зробили просту річ - "вдарили" простим алгоритмом на улюблене слово мільйонів людей - "халява", тобто залучити максимальну кількість користувачів, які в свою чергу будуть залучати свої ресурси для математичних обчислень і заробляти свої біткоіни, або будь-яку іншу криптовалюту, яка все одно є похідною біткоіна. Вони, тобто автори проекту не помилились, абсолютно все відбувається за їх сценарієм. Я не створював цю тему з метою розповісти про свої заробітки, а що я зроблю з тим, що вже заробив - розповім трохи пізніше. Метою було не популяризувати цю можливість "заробляти", а розібратися в ідеї та в наслідках... Так яка ж кінцева мета проекту? Відповідь дуже гарно звучить російською мовою – мировое господство!
(Отредактировал 06-07-2017 в 18:56 bass_treble.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: VNV73 , doorg , ups
Wehr-wolf Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 18:57
Биткоин очень удобная тема для теневого сектора, вывода денег, слива награбленного, нарко трафика итп.

Доллар не обеспечен более (с 70 годов ) золотым эквивалентом, но обеспечен долговыми обязательствами США, а так же обеспечен всеми кто его поддерживает. На сегодняшний день статус доллару обеспечивает весь мир.

Биткоин не обеспечен ничем, любые потрясения в виде катаклизма или локальной войны могут существенно влиять на его цену.
Он не являет собой эквивалента деньгам, но выполняет похоже сложную роль.

Во первых никто толком не знает какие гипер облачные вычисления вложены в эти сети.
Какие мотивы всех этих вычислений. Кто формирует задачи, ведь это же не банальное перерабатывание топлива электростанций в пустоту, в набор кода...

Во первых сами вычисления и вычислительные сети, во вторых продажа видеокарт и разных спец чипов. Кто то сильно навариваеться на комплектухе. Но врят ли производители сами затеяли эту игру, они лишь ее участники.
К прогрессу и технологиям это не имеет отношения.

Как вы знаете каждый промежуток времени идет усложнение , и чтобы решить задачу нужны ресурсы все большего колличества более мощных вычислителей.
Найти все сообщения

Выразили согласие: AntonZP , bass_treble
bass_treble Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 20:51
Продовжу ділитися думками. Якщо в чомусь помиляюся, або Ви володієте іншою інформацією - пишіть. Так от, вже майже 10 років з моменту створення і практичного втілення в маси так званого алгоритму блокчейну. За цей період було проведено чимало різноманітних досліджень, але автор (або команда авторів) залишаються інкогніто. Відомо, що алгоритм блокчейну приносить автору алгоритму кожен 12-й добутий біткоін. Також відомо (це абсолютно загальнодоступна інформація), що автор чи автори коду встановили ліміт на виведення біткоінів. Що це означає простими словами? Це означає тільки одне - вивести велику кількість бітконів в одній транзакції є неможливим. Також це означає наступне, якщо вивести в одній транзакції один ліміт, то це відразу помітить кожен клієнт, тобто кожен, хто майнить криптавалюту біткоін або будь яку іншу. І це ще не все, щоб транзакція була успішною, вона повинна пройти три підтвердження в наступних трьох блоках на що потрібен певний час (кілька годин)... А тепер дуже простими і дуже доступними словами - це суперечить законам піраміди, де власник залишає за собою право в будь який момент вивести будь яку суму або навіть всю і зникнути. Ось чому особисто я не вважаю, що блокчейн, а відповідно біткоін - це піраміда.
(Отредактировал 06-07-2017 в 20:53 bass_treble.)
Найти все сообщения

Sergey hi-fi Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 06-07-2017 23:54
Не притендую на истину, но мне кажется что биткоин это очередной МММ, только более продуманый...Fighting0088 А дальше всё будет как всегда, вопрос времениSmile 2

Пока ангелы спят в бесконечной тьме, мертвые ищут грех...
Найти все сообщения

Выразили согласие: caesar
bass_treble Не на форуме
Ветеран

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 07-07-2017 00:19
Було б добре для нас всіх, якщо це дійсно так... А поки хочу трохи відійти від теми блокчейну і власне біткоіна, та познайомити вас з доволі молодою криптовалютою. Відразу хочу попередити - це не реклама і ніякого відношення до того, що ви почуєте, або побачите я не маю. Введіть у пошуковик слово - Nimses.
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 39 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS