3-х полосная АС и кое что, в дополнение.
|
Автор |
Сообщение |
oleg2566
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 04-09-2018 19:25
Шановне панство... я дуже поважаю вашу компанію (пам`ятаючи ще по ЦАПі ), хлопці о-го-го!!! Просто не хочеться ні кого обдурювати чи вступати в лишні дебати, зневажати. Я добре розумію, що ваша акустика тільки вищого гатунку і рівних їй бути не може (ну хочаб, судячи по графікам ).
Як на мене, того що написав Вадімич на початку цієї сесії, достатньо для рівня цього форума. Для усіляких виборів коцепції, коструції, АЧХ і т.д тут нема з ким говорити, а якщо і є вони просто мовчать, розуміючи, чи че їм зовсім не потрібно, ставлячи чи ні свої лайки
Я конструював акустику для себе, сам. зрозуміло, є відповідний енергетичний запас у всіх діапазонах, але, на собі я економити не згоден. Та й вся система з запасом.
Так шо згоден з Спірідоничем , достатньо
Дякую за увагу
Раз, два... проверка сязи
Раз... два, проверка связи
(Отредактировал 04-09-2018 в 20:05 oleg2566.)
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 04-09-2018 21:03
oleg2566 писал(а):Як на мене, того що написав Вадімич на початку цієї сесії, достатньо для рівня цього форума. Для усіляких виборів коцепції, коструції, АЧХ і т.д тут нема з ким говорити... oleg2566, Дякую, Олеже, за вичерпну відповідь!
oleg2566 писал(а):Я конструював акустику для себе, сам. зрозуміло, є відповідний енергетичний запас у всіх діапазонах, але, на собі я економити не згоден. Та й вся система з запасом. oleg2566, оскільки ти вже осягув Дзен, та досягнув аудіо-нірвани - обговорювати вже нічого. Що ж, з цим тебе й вітаю!
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Пионер
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 04-09-2018 21:35
(04-09-2018 19:25)oleg2566 писал(а): Шановне панство... я дуже поважаю вашу компанію (пам`ятаючи ще по ЦАПі), хлопці о-го-го!!! Просто не хочеться ні кого обдурювати чи вступати в лишні дебати, зневажати. Я добре розумію, що ваша акустика тільки вищого гатунку і рівних їй бути не може (ну хочаб, судячи по графікам).
Як на мене, того що написав Вадімич на початку цієї сесії, достатньо для рівня цього форума. Для усіляких виборів коцепції, коструції, АЧХ і т.д тут нема з ким говорити, а якщо і є вони просто мовчать, розуміючи, чи че їм зовсім не потрібно, ставлячи чи ні свої лайки
Я конструював акустику для себе, сам. зрозуміло, є відповідний енергетичний запас у всіх діапазонах, але, на собі я економити не згоден. Та й вся система з запасом.
Так шо згоден з Спірідоничем, достатньо
Дякую за увагу
Раз, два... проверка сязи
Раз... два, проверка связи
Олег уйдем в подполье !
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 05-09-2018 09:33
(04-09-2018 17:42)Тибетский Ламер писал(а): Чомусь мені здається, що "ці хлопці" напевне знали що робили .... Артур, підкидую інформацію для роздумів.
Чому "ці хлопці" рекомендують півкіловатний підсилювач, для своїх АС?
Цікаво, як почуває себе катушка динаміка, чи не загаряче їй там при таких ватах.
З ростом температури, росте і опір. Росте опір, росте і нелінійність...
Ось для системи Олега, необхідна максимальна потужність на порядок нижча.
І справа не тільки в чутливості дінів, може вони ще щось там гріють?
(Отредактировал 05-09-2018 в 09:58 Вадимыч.)
Думай головой, слушай ушами!
|
|
|
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 05-09-2018 09:46
В мене є 909 R Jamo. Олег їх слухав в мене у 2012 році від лампового однотакту 55 ватт.
Про які 500 ватт Ви говорите?
Із однотактом Pass Aleph 50 ватт теж грають файно.
На максимумі ніхто не хоче слухати, бо дуже гучно.
В мене передпідсилювач працює із коефф. підсилювання 0,9. Тому навіть на максимумі навіть 50 ватт нема.
ШІМ підсилювач із максимумом у 60 ватт грав із Джамо чудово.
Можна і кіловатт підключити, а навіщо?
Вивчаю ноти.
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 05-09-2018 10:14
Вадимыч писал(а):"ці хлопці" рекомендують півкіловатний підсилювач, для своїх АС Вадимыч, вже вкотре дивлюсь на "цих хлопців"... бачу Power Handling, і ніяк не надибаю Recomended Amplifier Power.... і куди ото дивитись, щоб побачити?
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
|
|
|
triumph76
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 07-09-2018 00:26
Хрень. Не согласным с данной асиомой прошу звонить на номер,указанный по ссылке в моем профиле
Чому "ці хлопці" рекомендують півкіловатний підсилювач, для своїх АС?
Цікаво, як почуває себе катушка динаміка, чи не загаряче їй там при таких ватах.Embarrassed
З ростом температури, росте і опір. Росте опір, росте і нелінійність...
Вы действительно не понимаете почему рекомендуется источник гораздо мощнее ,чем АС? И с чего бы ей там так нагреваться....
стараюсь как можно реже вступать в полемику,но... Вадимыч,Вы троечник или романтик
(Отредактировал 07-09-2018 в 01:01 triumph76.)
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 07-09-2018 09:23
(07-09-2018 00:26)triumph76 писал(а): Вы действительно не понимаете почему рекомендуется источник гораздо мощнее ,чем АС? И с чего бы ей там так нагреваться....
стараюсь как можно реже вступать в полемику,но... Вадимыч,Вы троечник или романтик ... Челябинские мужики настолько суровы, что даже звук в машине слушают только из дымящихся динамиков.
Полемика?
triumph76, а без полемики!
Только - Аргументы и факты! И желательно в цифрах и таблицах.
Даю подсказку.
В LspCAD, при вводе данных динамика, в меню диалога сначала вводится значение Re, а потом Rex - дополнительное увеличение значения Re из-за нагрева звуковой катушки.
Это что-бы кроссовер не "плыл".
(Отредактировал 07-09-2018 в 09:38 Вадимыч.)
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 07-09-2018 18:18
(07-09-2018 16:27)triumph76 писал(а): Извиняюсь... Вы не романтик и не троечник. Это факт. Я знаю термин,которым описывается подтасовка и подлог,но,надеюсь,искренне,что к Вам он не относится. Спишем на однобокое образование,чем грешат все спецы советского разлива включая меня с Вами Принимаю.
А вот по поводу, все спецы советского разлива...
Помните? «Забудьте то, чему вас учили в институте. Забудьте индукцию и дедукцию, давайте заводу продукцию!» ©
Кто давал рулить советским инженерам? Рулила Коммунистическая партия, а если становилось совсем плохо, то инженера расстреливали (сажали, увольняли).
Был когда то такой параметр - номинальная мощность. Он хорошо давал ориентиры, для какой АС какой усилитель нужен.
Что бы не было вот таких приколов.
Чел, по совету "спецов" купил мощный усилитель. ,что бы отрабатывать пики, вот он их и отработал.
P.S.
Усилитель значительно меньшей или значительно большей мощности может повредить АС в максимальных положениях регулятора громкости на обоих усилителях: на первом — благодаря высокому уровню искажений, на втором — благодаря нештатному режиму работы колонки.
(Отредактировал 07-09-2018 в 18:20 Вадимыч.)
|
|
|
|
t.800
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Пользователи просматривают эту тему: 77 Гость(ей)
|
|