Клуб любителей SONY
|
Автор |
Сообщение |
Tiufa
Постоялец
|
RE: Клуб любителей SONY / 15-12-2018 03:31
Усім привіт
Я тут зовсім новенький, тож не сваріть, якщо моє питання буде виглядати для когось болісно)
Зовсім недавно мені подарували програвач вінілу Sony PS-LX300, я дуже радий цьому подарунку, але тепер постало питання підібрати під нього систему, бо слухати на абичому моя тонка натура, дозволити собі не може.
До недавно я сильно не був вибагливим до музики і способу її прослуховування, але після купівлі навушників Sony MDR-1A усе змінилось і світ, вже не такий, яким був до того)
Тож, щоб не лити воду, ось моє питання, яку би ви порадили підібрати стартову систему з підсилювача і акустики до цього вінілового програвача? бюджет мій відносно малий 10000 грн, це напевно максимум, але стартова комплектація і не повинна бути надто дорогою, щоб мати потенціал до вдосконалення)
До моменту написання цього повідомлення, я звернув увагу на акустику Sony SS-a307, чи вартує її брати? близький родич радив для початку собі купити підсилювач Technics su-810, аргументуючи що то ціна, якість, я йому вірю, але душа лежить тільки до Sony, в будинку уся техніка окрім ноуту від них.
І на останок, систему хочу використовувати не тільки під вініл, а і наприклад для під'єднання до плазми та консолі плейстейшн, площа кімнати приблизно 25 кв. практично не заставлена меблями, тобто місця достатньо
Буду дуже вдячний почути ваші коментарі і сподіваюсь найшвидше потрапити до клуб)
(Отредактировал 15-12-2018 в 03:33 Tiufa.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
malekcs
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amper
Ветеран
|
RE: Клуб любителей SONY / 19-12-2018 17:15
Это кому что. У меня их вставило со второго раза, и так что все в порядке!
И усилий понадобилось совсем не много)))
А вот что сейчас твориться у Novacka (#4908, #4910)….
Хотя спросите у других владельцев 80-к...
Я точно решил, что G7 мне точно не нужны, помимо более раскатистого баса, какая-то каша по сч-вч вдобавок. Это конечно по сравнению с 80ES. Осталось послушать G333ES... Говорят, что очень "быстрая" и четкая АС, прям как 80ES
За последние полгода, послушал все что мог. Да и таскать каждый раз 555ESJ не самая простая задача)))
Sony: TA-F870ES, CDP-X505ES, TC-K990ES, MDS-JA20ES, Pioneer N50, Pioneer X-HM72, Pioneer S-77twin
|
|
|
|
|
Wolfgros
Ветеран
|
RE: Клуб любителей SONY / 19-12-2018 17:39
(19-12-2018 17:15)amper писал(а): Я точно решил, что G7 мне точно не нужны, помимо более раскатистого баса, какая-то каша по сч-вч вдобавок. Мне G7A нравятся, как таковую ,,кашу,, не наблюдаю, главное бас очень хорош, да и ВЧ ухо не режет. Опять же, у всех предпочтения разные. Так Вы все таки на 555ESJ остановили свой выбор из усилителей ?
Блажен кто верует...
|
|
|
|
igor_bolotov
Ветеран
|
RE: Клуб любителей SONY / 19-12-2018 18:33
(19-12-2018 17:39)Wolfgros писал(а): Мне G7A нравятся, как таковую ,,кашу,, не наблюдаю, главное бас очень хорош, да и ВЧ ухо не режет. Опять же, у всех предпочтения разные. Так Вы все таки на 555ESJ остановили свой выбор из усилителей ?
G7A и G7 разная акустика и разные динамики, у самого были эти модели, G7A лучше по звуку, они ближе к G9. Ну а G9 конечно самый верх, сейчас сам такую пользую, менять ни на что не охота за такие же деньги как стоят G9. Есть у Сони и более лучшая акустика, но там ценник другой.
Sony
|
|
|
|
amper
Ветеран
|
RE: Клуб любителей SONY / 19-12-2018 18:51
(19-12-2018 17:39)Wolfgros писал(а): Мне G7A нравятся, как таковую ,,кашу,, не наблюдаю, главное бас очень хорош, да и ВЧ ухо не режет. Опять же, у всех предпочтения разные. Так Вы все таки на 555ESJ остановили свой выбор из усилителей ? Да, 555ESJ оставил, рассказывал об этом. Про кашу, это как я уже сказал в сравнении с 80ES. Бас да понравился, но "медленные" они)))
Sony: TA-F870ES, CDP-X505ES, TC-K990ES, MDS-JA20ES, Pioneer N50, Pioneer X-HM72, Pioneer S-77twin
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему:
|
|