Совместимость компонентов
Автор Сообщение
petr.solo1223 Не на форуме
Специалист

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 15:54
Если мы не о вкусовщине ,а хотя бы относительной точности сигнала ,то ничего лучше и надёжнее чистой медной моножилы в тефлоне не придумали. И сечение без фанатизма.
Найти все сообщения

Выразили согласие: baheba
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 17:37
(13-06-2022 09:21)yurchello1969 писал(а):  --На мой взгляд, каждый здравомыслящий человек над этим задумывается. А правильно ли он идёт?
-- А то, как-то, один кабель все порешал, выглядит, по меньшей мере странно.
Ну звичайно, я задумуюсь, а чимуб і ніУлыбка
Але реальність у кожного із нас різна. У мене абсолютно інші параметри струму. Звідси і інші результати. Про виділенку, ну звичайно думав. Але в мене це не так просто організувати. 10разів писав, вважаю, що мій перший метр силового, має найбільший вплив на всю мою систему в порівнянні зі всіма іншими , різного призначення, кабелями. Ну чого я собі його залишив? А вже наступні метри силового, в моїй системі, мають вплив але дуже не значний, в нюансах. Є у мене припущення, що кабелі які я пробував піля фільтра є недостатніми по своєму впливу, по причині недостатньої якості, так як це інша цінова категорія. Чудес у світі не буває, всеж ціна якби нам не хотілося, оприділяє в більшості якість кабелю. Булоб інакше, ніхто би не купляв силові по 3 , 5, 7, 10к.
І ще раз скажу, я особисто не вірю в звук системи на ритейлних кабелях в $500. От не вірю і все !
В за акустику розкажіть, цікаво почишати, може щось і всебе поміняю. В мене акустика стоїть в "золотому трикутнику" вздовж короткої стіни. Щось ще поміняти, фізично не просто, можливо і неможливо. На спеціальних прокладках з відносно не жорсткого матеріальну, мені так більше подобається.

(13-06-2022 15:54)petr.solo1223 писал(а):  Если мы не о вкусовщине , то ничего лучше и надёжнее чистой медной моножилы в тефлоне не придумали.
І тому всі у світі найкращі кабелі , моножили ? Реальність, мені здається трошки інакша
(Отредактировал 13-06-2022 в 17:39 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 19:03
(13-06-2022 09:56)artshop писал(а):  Один первый кабель в системе может решить что то....
Это начало пути....
Последующие сетевые важнее.
Я описував вже, як один кабель може "стати" в систему, інший зовсім ні.
От були в мене всі силові Acoustic Zen, і останній Acoustic Zen - Gargantua II, з ритейлом біля 2к, чудовий дуже якісний кабель, який мав теж величезний позитивний вплив на мою систему. Мав до моменту підйому в міжблоках з ритейлу $500 до 850, потім 1250, потім 2,4к. І тоді він став просто все псувати, система хоч і була прозорою, але занадто яскрава. Также Gargantua II виявився з недостатнім басом, тепер я це зрозумів.
І коли мені колега приніс значно дешевший Voodoo Fire , ритейл $850, звук став значно кращий, зникла яскравість системи, але зявився інший негатив, перестало вистачати прозорості. Потім був Voodoo Black Diamond теж кабель який не задовольнив мене і врешті Voodoo Tesla, як на мене і мою систему, він мені дав все. Забрав всі негативи осибливо "цифрит"(як тут писали"дельта-сігми) Улыбка і значно покращав те чого в якійсь мірі не вистачало, а це і бас і "аналоговість"
З.І - Так що радити звичайно можна і навіть треба. Але вибір всж буде належати власнику з його "оригінальним" слухом/смакм і потребами "оригінальної" системи, тогож власникаУлыбка

Найти все сообщения

эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 19:29
(13-06-2022 19:03)Vasiles писал(а):  Але вибір всж буде належати власнику з його "оригінальним" слухом/смакм і
Василий, поясните что такое оригинальный слух?
Найти все сообщения

baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 20:05
(13-06-2022 19:03)Vasiles писал(а):  Я описував вже, як один кабель може "стати" в систему, інший зовсім ні.
От були в мене всі силові Acoustic Zen, і останній Acoustic Zen - Gargantua II, з ритейлом біля 2к, чудовий дуже якісний кабель, який мав теж величезний позитивний вплив на мою систему. Мав до моменту підйому в міжблоках з ритейлу $500 до 850, потім 1250, потім 2,4к. І тоді він став просто все псувати, система хоч і була прозорою, але занадто яскрава. Также Gargantua II виявився з недостатнім басом, тепер я це зрозумів.
І коли мені колега приніс значно дешевший Voodoo Fire , ритейл $850, звук став значно кращий, зникла яскравість системи, але зявився інший негатив, перестало вистачати прозорості. Потім був Voodoo Black Diamond теж кабель який не задовольнив мене і врешті Voodoo Tesla, як на мене і мою систему, він мені дав все. Забрав всі негативи осибливо "цифрит"(як тут писали"дельта-сігми) Улыбка і значно покращав те чого в якійсь мірі не вистачало, а це і бас і "аналоговість"
З.І - Так що радити звичайно можна і навіть треба. Але вибір всж буде належати власнику з його "оригінальним" слухом/смакм і потребами "оригінальної" системи, тогож власникаУлыбка
А не пробували мiняти динамiки щоб вiдчути справжню рiзницю у звуцi,а не виколупувати вошiв з дротами?Адже тi суми потраченi на дроти-чималi,можна справдi пiдвищити рiвень "системи", вклавшись у найвразливiше мiсце-якiснi дiни.

(13-06-2022 19:29)эполитт писал(а):  Василий, поясните что такое оригинальный слух?
Я за него,скорее имел в виду свой собственный слух со своей,оригинальной кривой равной громкости.И это имеет место.
(Отредактировал 13-06-2022 в 20:10 baheba.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: hennady , ВА67 , ZLoDAY
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 20:14
(13-06-2022 19:29)эполитт писал(а):  Василий, поясните что такое оригинальный слух?
Ви ж вчилися в школі. Всіх учнів перевіряли на гостроту зору. Якщо пам'ятаєте, то у дуже багатьох дітей, зір був не 100 відсотковий. Таким одягали окуляри А як же справа зі слухом ? Тут гірше, глухмани кругом нас. Так як ніхто з глухманів, не робив аудіограму слуху, то їм всім здається, що вони можуть бути "експертами" . Але зі слуховими апаратами ніхто не ходить. Ось тому тут так багато непорозумінь і кривотолків.
І ще " оригінальність" це власне, хто який звук любить. Хтось забарвлений, хтось з басом, щом бідний мозох масувати в черепній коробці. Тобто на смак і ....самі розумієте Party0012

(13-06-2022 20:05)baheba писал(а):  - А не пробували мiняти динамiки
- собственный слух со своей,оригинальной кривой равной громкости.И это имеет место.
За динаміки писав, читайтеTongue0011
А за кривизну, ну куда нам. Happy0065 У всіх кривий, але всі думають що рівний.
З.І вчитель на вчителю. Чоботярі без чобітHappy0196
(Отредактировал 13-06-2022 в 20:18 Vasiles.)

Найти все сообщения

baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 20:32
(13-06-2022 15:54)petr.solo1223 писал(а):  Если мы не о вкусовщине ,а хотя бы относительной точности сигнала ,то ничего лучше и надёжнее чистой медной моножилы в тефлоне не придумали. И сечение без фанатизма.
Петре,той рiдкiсний випадок коли згiдний з тобов,тiко не в тефлонi,а звичайнiй бавовняно-паперовiй шнурiвцi,у нiй повiтрянiше.
Саме на таких дротах зупинився пiсля носiння рiзних додому цiлими снопами на вислуховування "рiзницi".
А от моножилу облюбував з силового трансформатора часiв йосипа вiсарiоновича,року так 48-го,м'якенький такий дротик i лак вже почав облазитиBiggrin.
Жiночий вокал на ньому такий,що хочеться простягнути руку i вiзьмешся за цицьки,на ньому и спинився рокiв 10 тому.
Вiдтодi читаю теми про пошук дротiв з легкою посмiшкою.

(13-06-2022 20:14)Vasiles писал(а):  За динаміки писав, читайтеTongue0011
А за кривизну, ну куда нам. Happy0065 У всіх кривий, але всі думають що рівний.
З.І вчитель на вчителю. Чоботярі без чобітHappy0196
Так а викладiть ролик сюди,щоб хоч вiддалено почути що ви там начаклували?
Себто хочеться почути чоботара у чоботахBiggrin.
(Отредактировал 13-06-2022 в 20:38 baheba.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: djon
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 20:55
(13-06-2022 20:32)baheba писал(а):  Жiночий вокал на ньому такий,що хочеться простягнути руку i вiзьмешся за цицьки,на ньому и спинився рокiв 10 тому.
Вiдтодi читаю теми про пошук дротiв з легкою посмiшкою.

Так а викладiть ролик сюди,
Сподобалось про образ вокалістокHappy0158
Погоджуюсь. А также за перехід на соловїну.
А ролик, так цеж курам на сміх, що можна почути на мікрофоні від андроїда, а также на таких же динаміках.
Основне, що мені прдобається.
З.І. якби з проводами теж практично завершив. Від добра, добра не шукають Wink
(Отредактировал 13-06-2022 в 22:19 Vasiles.)

Найти все сообщения

baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 21:09
(13-06-2022 20:55)Vasiles писал(а):  А ролик, так цеж курам на сміх,
Ну от,тепер уже ви вважаєте поважних аудiофiлiв хворуму за курей,ви но викладайте,все ми почуємо шо тре.
Найти все сообщения

ZLoDAY Не на форуме
Учу Правила

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 21:16
“Моножила от Audioquest - берёт за душу»
«Моножила ВиссарионЫча — берёт за сисьГе»Улыбка
(Отредактировал 13-06-2022 в 21:16 ZLoDAY.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: t.800 , Vasiles , Тибетский Ламер , djon , petr.solo1223 , Serpens
Тибетский Ламер Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 21:55
(13-06-2022 20:55)Vasiles писал(а):  А также за перехід на соловїний.
Vasiles, ви знову за своє? Доречі, Олександр-baheba, в основному пише українською. І доречі доволі грамотно. І , доречі, не зважаючи на власну геопозицію. А ви, незважаючи на зауваження, знову "оприділений"!!! Певний, або визначений - залежно від контексту.
В цитаті що? Перехід на солов'їний що? "Помьйот"? Ну так це поганяло расєйського пропагандона. Якщо мова не про "язик",а про мову (каламбур) - то "на солов'їну". І "також", а не "также".

(13-06-2022 21:16)ZLoDAY писал(а):   “Моножила от Audioquest - берёт за душу»
Головне, випадково не нарватись на моножилу, яка раптом візьме за яйці і міцно стисне... щоб раптом не перетворитись на Робертіно Лоретті...Shocked
(Отредактировал 13-06-2022 в 22:01 Тибетский Ламер.)

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!

Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Найти все сообщения

Выразили согласие: ВА67 , hennady , energa
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 22:04
(13-06-2022 21:55)Тибетский Ламер писал(а):  залежно від контексту.
В цитаті що?
В чого такий злий ?
Не годин цицьки намацати,, чи яйця стиснуло ? Biggrin
З.І. 1 по темі є якісь міркування ?
З.І. 2 і до речі, андроїд деколи сам вносить свої дурнуваті корекції в текст.
(Отредактировал 13-06-2022 в 22:25 Vasiles.)

Найти все сообщения

Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 22:35
Vasiles, чого злий? Хмм... А що, справді злий?Unsure
...та ніби і ні.
А от мову слід поважати.

Цитата:З.І. 1 по темі є якісь міркування ?
Так по "тємє тєми", у нас artshop, зазвичай. Навіть, якщо "нє в тємє".
А я так.. на прогулянку вийшов. Рупори - не моє. Стосовно стрімінгу - надаю перевагу програванню контенту із мережевого сховища, а не онлайн стріми. Бо roon і tidal не вважаю еталоном якості (нормальний роутер і патчкорди cat7 в наявності). Знову ж таки - надаю перевагу окремому мережевому плеєру і цапу. ЦАП в мене teac ud-503 (і навіть твікнутий, і навіть з nt-505 порівнював) - вважаю дуже дуже непоганий, але не межа мрій...
Так що по темі вашої теми, я вам не дуже однодумець. А переконувати вас в чомусь, чи сперечатись з вами... от скажіть - а воно мені треба? Huh

Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 23:00
(13-06-2022 22:35)Тибетский Ламер писал(а):  А переконувати вас в чомусь, чи сперечатись з вами... от скажіть - а воно мені треба? Huh
Та я теж ловлю себе на думці. Навіщо мені все це?Wink
Але всеж попробуйте поміняти кабель cat 7, на якийсь більш якісніший, дивись тай думка можливо змінится Party0012

Найти все сообщения

Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 23:18
Цитата:Але всеж попробуйте поміняти кабель cat 7, на якийсь більш якісніший, дивись тай думка можливо змінится
Vasiles, та ви ж навіть не знаєте які в мене патчкорди Biggrin але ні, не AQ Vodka і не NordOst Heimdall Biggrin
але на мій смак трохи кращі за Supra.
Доречі, пан hennady, з яким ви сперечаєтесь, був у мене, і по крайній мірі має уявлення про те який в мене звук. А ви ні. Як і я про ваш. Які я можу давати вам поради і про що з вами сперечатись, якщо я поняття не маю що ви побудували? І до чого прагнете? Ви можете гарантувати, що ваша порада в моєму особистому випадку буде на користь?
Отож! Тому й кажу - а воно мені треба?

Найти все сообщения

ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 23:48
(13-06-2022 23:18)Тибетский Ламер писал(а):  Vasiles, та ви ж навіть не знаєте які в мене патчкорди Biggrin але ні, не AQ Vodka і не NordOst Heimdall Biggrin
але на мій смак трохи кращі за Supra.
Начитався колись про ці водки, купив на ebay 340€(бу) - якщо і кращий супри, це на рівні здалося (в моїй системі). Зрадів, коли позбувся без великої втрати. При нагоді попробую ще щось, але не за такі гроші.
Тут дехто впевнений в своїй правоті і від цього не відступить.
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 23:50
(13-06-2022 23:18)Тибетский Ламер писал(а):  Отож! Тому й кажу - а воно мені треба?
Ні то ні, але запитати можна Party0016

Найти все сообщения

baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 14-06-2022 00:54
(13-06-2022 21:16)ZLoDAY писал(а):   “Моножила от Audioquest - берёт за душу»
Колись,коли був молодий та мрiйливий,то також потребував "душевного",але згодом приземлився.
Тепер наравиться дещо "тiлесне" i добре окреслене всiм,натур тембрами в тому числi,не хочу бiльше чути фальшi.Вистачить.
Найти все сообщения

AlTair_SPb Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 14-06-2022 02:01
Это называется - стал старше по возрасту, положено уже, чай за сотку перевалило,
какие там сиськи Biggrin Лучше сосиску на тарелке, нет?
Про мудрость воздержусь.... она не всем приходит с возрастом Wink
А фальшЬ присутствует везде в т.ч. и звуке и даже в некоторых профилях Kiss
(Отредактировал 14-06-2022 в 02:03 AlTair_SPb.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
ZLoDAY Не на форуме
Учу Правила

RE: Совместимость компонентов / 14-06-2022 03:18
Александр, колись где раздобыть такую же. Тоже хочу «за сисьГе» Улыбка
Найти все сообщения

Выразили согласие: t.800 , baheba

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS