Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 17:37
(13-06-2022 09:21)yurchello1969 писал(а): --На мой взгляд, каждый здравомыслящий человек над этим задумывается. А правильно ли он идёт?
-- А то, как-то, один кабель все порешал, выглядит, по меньшей мере странно. Ну звичайно, я задумуюсь, а чимуб і ні
Але реальність у кожного із нас різна. У мене абсолютно інші параметри струму. Звідси і інші результати. Про виділенку, ну звичайно думав. Але в мене це не так просто організувати. 10разів писав, вважаю, що мій перший метр силового, має найбільший вплив на всю мою систему в порівнянні зі всіма іншими , різного призначення, кабелями. Ну чого я собі його залишив? А вже наступні метри силового, в моїй системі, мають вплив але дуже не значний, в нюансах. Є у мене припущення, що кабелі які я пробував піля фільтра є недостатніми по своєму впливу, по причині недостатньої якості, так як це інша цінова категорія. Чудес у світі не буває, всеж ціна якби нам не хотілося, оприділяє в більшості якість кабелю. Булоб інакше, ніхто би не купляв силові по 3 , 5, 7, 10к.
І ще раз скажу, я особисто не вірю в звук системи на ритейлних кабелях в $500. От не вірю і все !
В за акустику розкажіть, цікаво почишати, може щось і всебе поміняю. В мене акустика стоїть в "золотому трикутнику" вздовж короткої стіни. Щось ще поміняти, фізично не просто, можливо і неможливо. На спеціальних прокладках з відносно не жорсткого матеріальну, мені так більше подобається.
(13-06-2022 15:54)petr.solo1223 писал(а): Если мы не о вкусовщине , то ничего лучше и надёжнее чистой медной моножилы в тефлоне не придумали. І тому всі у світі найкращі кабелі , моножили ? Реальність, мені здається трошки інакша
(Отредактировал 13-06-2022 в 17:39 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 19:03
(13-06-2022 09:56)artshop писал(а): Один первый кабель в системе может решить что то....
Это начало пути....
Последующие сетевые важнее. Я описував вже, як один кабель може "стати" в систему, інший зовсім ні.
От були в мене всі силові Acoustic Zen, і останній Acoustic Zen - Gargantua II, з ритейлом біля 2к, чудовий дуже якісний кабель, який мав теж величезний позитивний вплив на мою систему. Мав до моменту підйому в міжблоках з ритейлу $500 до 850, потім 1250, потім 2,4к. І тоді він став просто все псувати, система хоч і була прозорою, але занадто яскрава. Также Gargantua II виявився з недостатнім басом, тепер я це зрозумів.
І коли мені колега приніс значно дешевший Voodoo Fire , ритейл $850, звук став значно кращий, зникла яскравість системи, але зявився інший негатив, перестало вистачати прозорості. Потім був Voodoo Black Diamond теж кабель який не задовольнив мене і врешті Voodoo Tesla, як на мене і мою систему, він мені дав все. Забрав всі негативи осибливо "цифрит"(як тут писали"дельта-сігми) і значно покращав те чого в якійсь мірі не вистачало, а це і бас і "аналоговість"
З.І - Так що радити звичайно можна і навіть треба. Але вибір всж буде належати власнику з його "оригінальним" слухом/смакм і потребами "оригінальної" системи, тогож власника
|
|
|
|
|
|
baheba
Учу Правила
|
RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 20:05
(13-06-2022 19:03)Vasiles писал(а): Я описував вже, як один кабель може "стати" в систему, інший зовсім ні.
От були в мене всі силові Acoustic Zen, і останній Acoustic Zen - Gargantua II, з ритейлом біля 2к, чудовий дуже якісний кабель, який мав теж величезний позитивний вплив на мою систему. Мав до моменту підйому в міжблоках з ритейлу $500 до 850, потім 1250, потім 2,4к. І тоді він став просто все псувати, система хоч і була прозорою, але занадто яскрава. Также Gargantua II виявився з недостатнім басом, тепер я це зрозумів.
І коли мені колега приніс значно дешевший Voodoo Fire , ритейл $850, звук став значно кращий, зникла яскравість системи, але зявився інший негатив, перестало вистачати прозорості. Потім був Voodoo Black Diamond теж кабель який не задовольнив мене і врешті Voodoo Tesla, як на мене і мою систему, він мені дав все. Забрав всі негативи осибливо "цифрит"(як тут писали"дельта-сігми) і значно покращав те чого в якійсь мірі не вистачало, а це і бас і "аналоговість"
З.І - Так що радити звичайно можна і навіть треба. Але вибір всж буде належати власнику з його "оригінальним" слухом/смакм і потребами "оригінальної" системи, тогож власника А не пробували мiняти динамiки щоб вiдчути справжню рiзницю у звуцi,а не виколупувати вошiв з дротами?Адже тi суми потраченi на дроти-чималi,можна справдi пiдвищити рiвень "системи", вклавшись у найвразливiше мiсце-якiснi дiни.
(13-06-2022 19:29)эполитт писал(а): Василий, поясните что такое оригинальный слух? Я за него,скорее имел в виду свой собственный слух со своей,оригинальной кривой равной громкости.И это имеет место.
(Отредактировал 13-06-2022 в 20:10 baheba.)
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 20:14
(13-06-2022 19:29)эполитт писал(а): Василий, поясните что такое оригинальный слух? Ви ж вчилися в школі. Всіх учнів перевіряли на гостроту зору. Якщо пам'ятаєте, то у дуже багатьох дітей, зір був не 100 відсотковий. Таким одягали окуляри А як же справа зі слухом ? Тут гірше, глухмани кругом нас. Так як ніхто з глухманів, не робив аудіограму слуху, то їм всім здається, що вони можуть бути "експертами" . Але зі слуховими апаратами ніхто не ходить. Ось тому тут так багато непорозумінь і кривотолків.
І ще " оригінальність" це власне, хто який звук любить. Хтось забарвлений, хтось з басом, щом бідний мозох масувати в черепній коробці. Тобто на смак і ....самі розумієте
(13-06-2022 20:05)baheba писал(а): - А не пробували мiняти динамiки
- собственный слух со своей,оригинальной кривой равной громкости.И это имеет место. За динаміки писав, читайте
А за кривизну, ну куда нам. У всіх кривий, але всі думають що рівний.
З.І вчитель на вчителю. Чоботярі без чобіт
(Отредактировал 13-06-2022 в 20:18 Vasiles.)
|
|
|
|
|
baheba
Учу Правила
|
RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 20:32
(13-06-2022 15:54)petr.solo1223 писал(а): Если мы не о вкусовщине ,а хотя бы относительной точности сигнала ,то ничего лучше и надёжнее чистой медной моножилы в тефлоне не придумали. И сечение без фанатизма. Петре,той рiдкiсний випадок коли згiдний з тобов,тiко не в тефлонi,а звичайнiй бавовняно-паперовiй шнурiвцi,у нiй повiтрянiше.
Саме на таких дротах зупинився пiсля носiння рiзних додому цiлими снопами на вислуховування "рiзницi".
А от моножилу облюбував з силового трансформатора часiв йосипа вiсарiоновича,року так 48-го,м'якенький такий дротик i лак вже почав облазити .
Жiночий вокал на ньому такий,що хочеться простягнути руку i вiзьмешся за цицьки,на ньому и спинився рокiв 10 тому.
Вiдтодi читаю теми про пошук дротiв з легкою посмiшкою.
(13-06-2022 20:14)Vasiles писал(а): За динаміки писав, читайте
А за кривизну, ну куда нам. У всіх кривий, але всі думають що рівний.
З.І вчитель на вчителю. Чоботярі без чобіт Так а викладiть ролик сюди,щоб хоч вiддалено почути що ви там начаклували?
Себто хочеться почути чоботара у чоботах .
(Отредактировал 13-06-2022 в 20:38 baheba.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | djon |
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 21:55
(13-06-2022 20:55)Vasiles писал(а): А также за перехід на соловїний. Vasiles, ви знову за своє? Доречі, Олександр-baheba, в основному пише українською. І доречі доволі грамотно. І , доречі, не зважаючи на власну геопозицію. А ви, незважаючи на зауваження, знову "оприділений"!!! Певний, або визначений - залежно від контексту.
В цитаті що? Перехід на солов'їний що? "Помьйот"? Ну так це поганяло расєйського пропагандона. Якщо мова не про "язик",а про мову (каламбур) - то "на солов'їну". І "також", а не "также".
(13-06-2022 21:16)ZLoDAY писал(а): “Моножила от Audioquest - берёт за душу»
«Моножила ВиссарионЫча — берёт за сисьГе»
Головне, випадково не нарватись на моножилу, яка раптом візьме за яйці і міцно стисне... щоб раптом не перетворитись на Робертіно Лоретті...
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 22:35
Vasiles, чого злий? Хмм... А що, справді злий?
...та ніби і ні.
А от мову слід поважати.
Цитата:З.І. 1 по темі є якісь міркування ? Так по "тємє тєми", у нас artshop, зазвичай. Навіть, якщо "нє в тємє".
А я так.. на прогулянку вийшов. Рупори - не моє. Стосовно стрімінгу - надаю перевагу програванню контенту із мережевого сховища, а не онлайн стріми. Бо roon і tidal не вважаю еталоном якості (нормальний роутер і патчкорди cat7 в наявності). Знову ж таки - надаю перевагу окремому мережевому плеєру і цапу. ЦАП в мене teac ud-503 (і навіть твікнутий, і навіть з nt-505 порівнював) - вважаю дуже дуже непоганий, але не межа мрій...
Так що по темі вашої теми, я вам не дуже однодумець. А переконувати вас в чомусь, чи сперечатись з вами... от скажіть - а воно мені треба?
|
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 23:18
Цитата:Але всеж попробуйте поміняти кабель cat 7, на якийсь більш якісніший, дивись тай думка можливо змінится Vasiles, та ви ж навіть не знаєте які в мене патчкорди але ні, не AQ Vodka і не NordOst Heimdall
але на мій смак трохи кращі за Supra.
Доречі, пан hennady, з яким ви сперечаєтесь, був у мене, і по крайній мірі має уявлення про те який в мене звук. А ви ні. Як і я про ваш. Які я можу давати вам поради і про що з вами сперечатись, якщо я поняття не маю що ви побудували? І до чого прагнете? Ви можете гарантувати, що ваша порада в моєму особистому випадку буде на користь?
Отож! Тому й кажу - а воно мені треба?
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 7 Гость(ей)
|
|