Долгое время "сидел" на Tidal и всё устраивало. Сегодня начитался буржуиновских форумов и решил попробовать Qobuz. И понравилось!
Сравнивал одинаковые треки Tidal и Qobuz. Что-то там нравится больше, что-то здесь.
А вы что думаете о качестве материала на Tidal и Qobuz?
Сразу оговорюсь - я очень мало пользуюсь стриминговыми сервисами - преимущественно, чтобы поискать что-то новое, или послушать новые альбомы тех, кто мне нравится.
Однако, я поверхностно знаком (встречались пару раз, пили виски под музыку) с человеком, который стоял у истоков Qobuz, и прекрасно знает тех, кто им сейчас владеет и управляет.
Он очень высоко отзывался о владельцах Qobuz, особенно подчеркивая то, что они по-настоящему любят и понимают музыку, и делают упор именно на качество звука и хороший вкус, а не на массовость и прибыли.
Не знаю, насколько это правда, вам судить. Но ассортимент классики и джаза на Qobuz-е превосходит все остальные сервисы.
С уважением.
(22-12-2022 10:38)EugeneB писал(а): они по-настоящему любят и понимают музыку, и делают упор именно на качество звука и хороший вкус, а не на массовость и прибыли.
Более 3 миллионов слушателей, годовой доход более 25 млн. $!
Только хороший вкус и никакой прибыли! Они очень любят музыку!
Я не совсем понимаю вашу иронию.
Хороший вкус и прибыль не могут сочетаться?
Одно не исключает другого. Я рад за них, что они процветают и развиваются, что смогли реализовать свое видение стриминга.
А если бы дела у них шли из рук вон плохо, это было бы лучше?
Удобно и звук отличный.
Надоел геморрой с этими CD - закажишь, пока приедит через месяц или год , уже надоел потом стоит место занимает. Было 1500 фирменных .
Нужен Tidal и Qobuz на чем-то Qobuz лучше,а на чем-то Tidal ещё немного дискографии и форматы записи отличаются Hi Res,Master или CD качество.
Користуюсь Tidal максимальна підписка.
Іде через Roon на ПК та по USB на пристрій з раскодуванням MQA у три рівня.
Якість дуже чудова.
Зрозуміло що результат залежить від усієї системи та суб'єктивен.
(22-12-2022 17:13)Alexey HiFi писал(а): Користуюсь Tidal максимальна підписка.
Іде через Roon на ПК та по USB на пристрій з раскодуванням MQA у три рівня.
Якість дуже чудова.
Зрозуміло що результат залежить від усієї системи та суб'єктивен.
Я для прослушивания Tidal и Qobuz использую Audirvana, очень нравится
Без кабелів вище аудіоквест водка та вуду ви уяви не маєте про що говорите.
А як зараз виявиться що у вас роутер на оптиці або rj45 замість того щоб бути модему на коаксіальному кабелі то з вами не має про що говорити! Ви ніколи в житті не чули як може звучати правильний стрім!
(22-12-2022 18:52)serapion1984 писал(а): Без кабелів вище аудіоквест водка та вуду ви уяви не маєте про що говорите.
Ви ніколи в житті не чули як може звучати правильний стрім!
Молодець, наука не йде в ліс.
Стрім багатьма є просто недооціненний .
Ось тому скільки скептиків.
І так, без відповідних: інтернет кабелів, модемів/роутерів і живлення до них про справжню насолоду музикою зі стріму не приходиться.
З.І. так ніхто і не спромігся описати свою стрімсекцію. А тому, поки залишають, що "ви уяви не маєте", який звук зі стріму За Вуду, він піднімає рівень всієї системи, так як працює від стіни до фільтра
Тепер що до порівняння Qobuz i Tidal . Фактично в якості редбуків , немає відчутної різниці, все залежить як був "зграблений" диск і також від видання диску.
Різниця відчутна вже в хайрезах Qobuz .
Тому я тепер з Qobuz.
(22-12-2022 18:52)serapion1984 писал(а): або rj45 замість того щоб бути модему на коаксіальному
Ееее друже, це вже сіно-солома і нерозуміння цієї царини
(22-12-2022 12:09)эполитт писал(а): годовой доход более 25 млн. $!
Они очень любят музыку!
Відкрийте свій, заробляйте 55 млн. $. Музику можете не любити.
Ще дайте відповідь на питання, про клас підсилювача для вч/сч.?
Клас А - ви сказали не годиться.
serapion1984 писал(а):А як зараз виявиться що у вас роутер на оптиці або rj45 замість того щоб бути модему на коаксіальному кабелі
Ееее друже, це вже сіно-солома і нерозуміння цієї царини
Василю... дайте відповідь на питання. Але "так", або "ні". Без словесної полови.
Ви маючи один і той самий сетап, мали в себе одночасно три провайдери і три різні типи підключення - coaxial, ethernet, GPON, та порівнювали всі три одночасно?
"ТАК" чи "НІ"??!!!
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off