| 

| 
					Tidal vs Qobuz
				 |  
			| Автор | Сообщение |  

| |  Выразили согласие: |  | 
 | 
 | 

| ВА67   Старожил

| 
			| RE: Tidal vs Qobuz  / 11-01-2023 20:31 

(11-01-2023 09:49)rotla писал(а):  
 До чого тут телебачення? Воно звичайно через
 .
 А телефон та iнтернет до 150 (а з V30b i до 300) мбiт/с йде через той самий САТ3 кабель. Потрiбностi в окремому немае - вони друг-другу не заважаюсть.

Заважає чи ні не знаю. Але інтернет, по телефонній лінії  був "кончений" 
  Не рівня окремому. Це було так в мене. 
 Коаксiал - інтернет разом з тв.  Це в нашого гуру.

(11-01-2023 14:33)serapion1984 писал(а):  лінійний блок живлення 
 Тому я кажу, що це дуже індивідуально. 
 Пробував на мініку, на муні, на корді, все разом, гірше не стало. Але й "значного" покращення теж. В двох словах, не вартує (моя думка). Продавати - жаба. Може не прогрілося.? 
 Бо люди з кожним пшиком кардаса "значно покращують саунд" Вже були б в космосі, а ще на грішній.   

(Отредактировал 11-01-2023 в 20:53 ВА67.)
 |  |  
	|   |  |  | |  Выразили согласие: |  | 
 | 

| rotla   Ветеран

| 
			| RE: Tidal vs Qobuz  / 11-01-2023 20:57 

(11-01-2023 20:31)ВА67 писал(а):  Заважає чи ні не знаю. Але інтернет, по телефонній лінії  був "кончений" 
В мене багато рокiв  до оптики, був интернет по телефоннi лiнии, починаючи с ADSL 3мб и дойшов до VDSL2 100мб. 
Нiяких проблем не було.
 Цитата: Коаксiал - інтернет разом з тв.  
В мого сина зараз такий. Теж добре працюе.

Але рокiв 10 тому, на интернет по ТВ-кабелю було дуже багато нарiкань. 
В першу чергу тому, що iнфраструктура тодi була збудована так, що стоят один концентратор на дiм або кiлька домiв, и bandwidth дiлився на всiх споживачiв, тобто коли усi разом щось тянули - швидкiсть падала, бо вона роздiлялась на усiх. (По телефоннiй лiнii i тодi такого нiколи не було). Ну це у минулому, зараз це вже не так, i проблем зi швидкiстью немае.
			 |  |  
 | 

| ВА67   Старожил

| 
			| RE: Tidal vs Qobuz  / 11-01-2023 21:31 

(11-01-2023 20:57)rotla писал(а):  В мене багато рокiв  до оптики, був интернет по телефоннi лiнии, 

Але рокiв 10 тому, на интернет по ТВ-кабелю було дуже багато нарiкань.
 В першу чергу тому, що iнфраструктура тодi була збудована так,
  Я не хочу з вами сперечатись у всіх він був, але тоді (вище) були інші вимоги, не такі, як зараз. І у вас зараз не тел. лінія, а оптика чому.  ?
			 |  |  
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 

| rotla   Ветеран

| 
			| RE: Tidal vs Qobuz  / 12-01-2023 11:24 

(12-01-2023 03:00)AlTair_SPb писал(а):  Вам не нравится витая пара или оптика, или у вас нет возможности протянуть к вам?Цитата: 
У нас таки оптику протянули далеко не везде.  
Ну то есть центральные магистрали все на оптике уже лет 10-15, то есть до районных шкафов на  улице. А вот оттуда по домам - не. У меня в мой дом протянули кабель гдето через год, после того как все соседние дома были уже с ней.

Ну а интернета по не телефонной витой паре, у нас не существует.
 Цитата:21-й век.... лапша, коаксиал....  
У нас процентов 70 домашннго интерннета и сейчас на телефонной линии (большинрство) и на коаксиале. Есть еще через сототвые модемы.  Очень мноие берут так называемый "трипл" (это когда по одному соединению и телефон, и интернет и телевидение).

Деревня глухая    
  (12-01-2023 11:14)ВА67 писал(а):  Тормоз і обрив. 
То ваш окремий випадок, а не проблама iнтернету по телефонному кабелю. 
Коли на 1200/none в мене були постiйнi обриви (на лiнii с "блокиратором" з сусидями, якщо пам'ятаете що це таке), у  деяких знайомих усе працювало набагато краще - в iншому районе мiста, або на iншiй АТС (моя була вельми антикварна).

Так що не треба свiй iндивiдуальний випадок поширювати на всю технологiю.

(Отредактировал 12-01-2023 в 11:31 rotla.)
 |  |  
 | 
 | 

| rotla   Ветеран

| 
			| RE: Tidal vs Qobuz  / 12-01-2023 13:38 

(12-01-2023 13:21)АндрейКа писал(а):  относительно медленный ADSL 
Что надо делать в интернете обычному пользователю, чтобы 100-200мбит считалось "относительно медленно"?   
Оптика у нас с 300мбит начинается.
 Цитата:Старлинк, говорят, был задуман именно для отъёма абонентов у зажравшихся операторов "наземного" интернета Старалинк это тоже 50-250 в базовом пакете, причем за его цену я могу себе 2-3 оптики по 2.5 гига продключить. Так что не знаю про "зажравшихся операторов наземного интернета".  Наверное стоит смотреть на цену по сравнению с ценами вообще.

Изначально он был "задуман" для геогрефических областей, где нет наземного интернета (и сотового, или он слабый). Например лет 8 назад в отпуске в Плртугалии, там где мы снимали дом интернет был через Cellular2WiFi модем. Кино конечно не посмотришь (и сотоыדй там был даже не LTE).

P.S. У нас в рекламе оптики, основной упор делают на большие семьи, где все одновременно лезут в сеть смотреть кино в 4К    
И говорят что "надо по 100мбит на каждого".  
Правда непонятно, зачем оно доходит  до 2.5гбит, неужели для семей в 25 человек?!    

(Отредактировал 12-01-2023 в 13:47 rotla.)
 |  |  
 | 

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

| 

|