Ноги до девайсів у Hi-End
|
Автор |
Сообщение |
artshop
Ветеран

|
Ноги до девайсів у Hi-End / 28-01-2023 17:27
Трохи особистих міркувань...
Не маю довіри до стокових опор, накшталт гуми.
Маю неаби якій досвід у цьому батлі.
Навіть у дуже коштовних приладах, зміна гуми на щось більш технологічне/якісне, надавало вельми гарну перевагу!
Досвід базується на не одному десятку спроб. Виключення, то є Sugden Stemfoord SF100. Не було можливості замінити 6 гумових ніг. Мабудь виробник на чомусь розумівся...
Новітній досвід... Зміна стокової гуми на Audio Note CD 3.1x/II на Audio Replas, то відрив башки!
... от питання... Що має у макітри виробник, ставлячи на девайс за $8000 гуму.... ?
----
Як що..., питайте, нотуйте.
З повагою...
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
alex23
Ветеран

|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
teluha
Ветеран

|
|
|
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран

|
RE: Ноги до девайсів у Hi-End / 29-01-2023 15:59
(28-01-2023 20:22)Serpens писал(а): Дебил, твой саб на прошных динамиках - это не саб, а хз что. Что ты знаешь о сабах, кроме того, что написал про себя здесь? Инфрабаса там нет. Взагалі то в мене Santorin 30-500 на тонюсіньких ніжках метал/гума/метал.
Що до WLM DUO 15, то кращого Сабу до корегування КДП я не знаю. Дві п'ятнашки, рознесені по висоті майже на метр, творять дива з кімнатними модами!
... а як низько копає? Дуже низько....
Ніяк не поступається Santorin. А живлення, акустичні, підсилення - в них однакові. То зрівняння якості відбувається у форматі тесту, а не "один балабол-глушман сказал. Хоть в руках не держал, не слышал... "
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
|
|
эполитт