Клуб Любителей "Старых Немцев"
|
Автор |
Сообщение |
BDmytriy
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
kosta2k
Ветеран
|
|
|
|
|
vladli
Ветеран
|
|
|
|
|
vladli
Ветеран
|
|
|
|
|
ШЕРЕХ
Ветеран
|
RE: Клуб Любителей "Старых Немцев" / 19-10-2013 12:14
(19-10-2013 11:22)vladli писал(а): Т+А использовала головки Вифа, те, что я слышал, весьма не прохие. так дело ж не в головках, а в характере звучания.
Бюджетная акустика того периода была ориентирована на рок и попсу, т.е. на массового потребителя.
Сейчас, в принципе, та же самая ситуация. Я, например, слушаю более сложные жанры, и мне такие АС не нравятся, независимо от национальности производителя
(Отредактировал 19-10-2013 в 12:14 ШЕРЕХ.)
скажи мне - что ты слушаешь, и я скажу тебе - кто ты.
|
|
|
|
vladli
Ветеран
|
|
|
|
|
|
PAlex
Ветеран
|
|
|
|
sanchoz
Ветеран
|
RE: Клуб Любителей "Старых Немцев" / 02-04-2014 21:28
(02-04-2014 19:47)ШЕРЕХ писал(а): (02-04-2014 19:31)PAlex писал(а): Надо еще подсобрать системку на германии, тиипа на СV-40, 20 или еще более ранних, для прикола...! тяжело это нынче.
Мне старый товарищ, который в Днепропетровске периодически ремонтирует современные хиэндништяки по гарантии (ибо сертифицированный специалист) как-то рассказывал, что принесли им на прослушку СV-40 как-раз в момент поступления новейших девайсов с заоблачными ценниками.
У всех присутствующих (а публика, сами понимаете, весьма искушённая) при сравнении (цит: "чисто ради прикола" ) по результату вид был весьма офонаревший Скажіть будь-ласка,підсилювачу більше 30-и років,в якому технічному стані був апарат вашого товариша і скільки (і що саме,якщо не секрет) в нього ще вклали для подальшої адекватної роботи.
Сам колись ретельно придивлявся до підсилювачів cv серії,тому дуже цікаво в якому стані до нас доходять і на що,все-таки не полишаю в майбутньому надії купити,необхідно буде звернути увагу в першу чергу.
(Отредактировал 02-04-2014 в 21:28 sanchoz.)
|
|
|
|
|
ШЕРЕХ
Ветеран
|
RE: Клуб Любителей "Старых Немцев" / 02-04-2014 21:40
(02-04-2014 21:28)sanchoz писал(а): Скажіть будь-ласка,підсилювачу більше 30-и років,в якому технічному стані був апарат вашого товариша і скільки (і що саме,якщо не секрет) в нього ще вклали для подальшої адекватної роботи.
Сам колись ретельно придивлявся до підсилювачів cv серії,тому дуже цікаво в якому стані до нас доходять і на що,все-таки не полишаю в майбутньому надії купити,необхідно буде звернути увагу в першу чергу. в якому стані був той - не знаю, але собі я не так давно тут на форумі придбав в ідеальному - навіть електроліти міняти не довелось, та й косметика відмінна. Єдина незручність - роз'єми DIN, від яких вже відвик
Чесно кажучи, він мені не дуже потрібен, бо маю підсилювачів надмірну кількість, але послухати після такого відгуку було цікаво і розчарування не відбулось. Навпаки - виникло питання : а за що ж люди платять такі гроші, якщо це грає ТАК ?
Взагалі маючи почергово кілька апаратів того періоду вражений їх працездатностю - зрідка трапляються порипування регуляторів, але загалом - якщо такий апарат дожив до нашого часу, то вже буде працювати вічно.
(Отредактировал 02-04-2014 в 21:46 ШЕРЕХ.)
скажи мне - что ты слушаешь, и я скажу тебе - кто ты.
|
|
|
|
schutze
Ветеран
|
|
|
|
sanchoz
Ветеран
|
RE: Клуб Любителей "Старых Немцев" / 02-04-2014 21:48
(02-04-2014 21:40)ШЕРЕХ писал(а): (02-04-2014 21:28)sanchoz писал(а): (02-04-2014 19:47)ШЕРЕХ писал(а): (02-04-2014 19:31)PAlex писал(а): Надо еще подсобрать системку на германии, тиипа на СV-40, 20 или еще более ранних, для прикола...! тяжело это нынче.
Мне старый товарищ, который в Днепропетровске периодически ремонтирует современные хиэндништяки по гарантии (ибо сертифицированный специалист) как-то рассказывал, что принесли им на прослушку СV-40 как-раз в момент поступления новейших девайсов с заоблачными ценниками.
У всех присутствующих (а публика, сами понимаете, весьма искушённая) при сравнении (цит: "чисто ради прикола" ) по результату вид был весьма офонаревший Скажіть будь-ласка,підсилювачу більше 30-и років,в якому технічному стані був апарат вашого товариша і скільки (і що саме,якщо не секрет) в нього ще вклали для подальшої адекватної роботи.
Сам колись ретельно придивлявся до підсилювачів cv серії,тому дуже цікаво в якому стані до нас доходять і на що,все-таки не полишаю в майбутньому надії купити,необхідно буде звернути увагу в першу чергу. в якому стані був той - не знаю, але собі я не так давно тут на форумі придбав в ідеальному - навіть електроліти міняти не довелось, та й косметика відмінна. Єдина незручність - роз'єми DIN, від яких вже відвик
Чесно кажучи, він мені не дуже потрібен, бо маю підсилювачів надмірну кількість, але послухати після такого відгуку було цікаво і розчарування не відбулось. Навпаки - виникло питання : а за що ж люди платять такі гроші, якщо це грає ТАК ?
Взагалі маючи почергово кілька апаратів того періоду вражений їх працездатностю - зрідка трапляються порипування регуляторів, але загалом - якщо такий апарат дожив до нашого часу, то вже буде працювати вічно. Дякую.
Мені про нього казав знайомий,який дуже багато всього і в різних цінових диапазонах послухав.Казав був приємно здивований звуком.
Думаю такий апаратик має добре грати з широкополосниками на хорошому джазі.
(Отредактировал 02-04-2014 в 21:53 sanchoz.)
|
|
|
|
|
ut9lf
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|
|