Фанатам Dynaudio
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Фанатам Dynaudio / 16-02-2016 15:18
oleksa писал(а):Мова йде конкретно про знайому і реальну для людини опцію - Контур 1.8мк2.
Просте питання: буде краще грати Аудієнс, який вже є, з кабелем за 500 дол. або Контур 1.8 з кабелем за 50? Для людей які слухали ці акустичні системи, або принаймні ці лінійки, відповідь має бути очевидна oleksa, ...бачите, незважаючи на все вище сказане, мабуть якраз не очевидна, бо у випадку очевидності у колеги bramms'а, навряд чи б виникло питання, яке я цитую нижче.
І мені очевидно інше - якби не стояло питання про розкриття наявного сетапу, bramms просто придбав би Сontour без наших порад
Цитата:В яку сторону рухатись в якості апгрейду щоб кожен принесений $ дав найбільше? Є сенс заморочуватись з деталями чи далі треба починати більш кардинально (наприклад заміни всіх компонентів на клас вище, наприклад contour + хороший ЦАП)
2 All. Якщо відверто, то вправи з логіки та суперечки ні про що вже втомили. Людина задала питання, чи *є сенс заморочуватись з деталями* - була дана відповідь що є, і власне бачення Володимира як саме. Маєте протилежну думку - то виразіть її в конкретиці, та з аргументами.
В контексті поради Володимира я бачу тільки те, що запропонована обвязка максимально розкриє можливості наявного сетапу, дасть можливість відчути різницю в класі при апгрейді, та не буде вузьким місцем у наступному сетапі з тими ж Контурами 1,8.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
|
|
|
bramms
Старожил
|
RE: Фанатам Dynaudio / 16-02-2016 16:33
Кожен правий по своєму.....
Приведу приклад. Зараз я маю попередні свої АС Dynaudio Audience 40 які я вже виставив на продажу.
Так от... коли я їх включив в вишеописаній дорогій системі (hegel h200, nad m51, акуст кабель ATLAS ASCENT 2.0, міжблочний не пам'ятаю, але дорогий і з дерев'яшками ) то я трішки прифігів від того ЯК вони МОЖУТЬ грати, з'явився звук... тобто система їх розкрила повністю...
З іншого боку треба розуміти що не розумно занадто сильно вкладати в інші компоненти маючи недорогі колонки.
баланс, баланс...
наразі вирішив придбати бюджетний кабель живлення.
наступні дорогі апгрейди буду акуратно прослуховуючи вносити в систему без поспіху і з пошуком хорошої ціни на них
Ще додам що на днях спробую тест - контура в поганому оточенні vs audience в хорошому ) про результати відпишу ))
(Отредактировал 16-02-2016 в 16:36 bramms.)
|
|
|
|
|
|
tomash
Ветеран
|
RE: Фанатам Dynaudio / 16-02-2016 17:23
(16-02-2016 16:59)bramms писал(а): а що про такого динозавра як контур 2 скажете? Той що тугий на 84 чуйки і 3 полосний? Я розумію шо мій усь помре смертю хоробрих, я взагалі цікавлюсь що це
Це бомбісімо Дуже крута АС. Головне, щоб була у гарному стані, бо досить старенька.
Відрізняється від сучасного звуку Dynaudio, досить суттєво!
Більш емоційні, виразні на СЧ. Інша подача басу. Бо це не зовсім фазоінвертор. Інша система, назву не згадаю. Але бас більш чіткий і його менше. Набагато меньше.
Якщо знайдете таку АС в гарному стані, то у Вас буде основний компонент системи, дуже високого класу. Який потребує, звісно, належне оточення
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 53 Гость(ей)
|
|