pumuru, двуканальная STK, 400-й серии. Один канал на ВЧ, другой на НЧ. Активный кроссовер. Еси интересно, пишите мэйл в личку - вернусь домой, сброшу сервис мануал.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Шо та ты зачастил в чистилище, друже Артур!
По этому поводу для тебя старый савейский анекдот.
Волк, лиса и петух сидят в камере. Волк спрашивает:
- Лиса, ты за что села?
- За кражу, волк, за кражу.. А ты за что?
- А я за гоп-стоп.
Петух на них презрительно:
- Урки позорные!
Волк с лисой ему: А ты за что залетел?
Петух гордо:
- Я по политическому! Пионера в жопу клюнул!
Возможно, будет полезно
DSD transcoder 1.0.10 Анисюткина
NOTES:
This plugin is for transcoding between DoP and DSD native ASIO output. This plugin is intended to be used with foo_input_sacd 1.0.X plugin series.
USE:
If your dac/soundcard supports native DSD playback through ASIO driver you can set up DSD Transcoder:
1. Run DSDTranscoderInstall-X.X.X.exe to install "DSD Transcoder (DoP/Native)" ASIO driver.
2. In foobar configure "DSD Transcoder (DoP/Native)" by selecting appropriate DSD compatible ASIO driver and modes for samplerates.
3. Select "DSD : ASIO : DSD Transcoder (DoP/Native)" as the output device.
(21-08-2017 16:26)Тибетский Ламер писал(а): JRA7, ааа... ви теж з тих ворожбитів, що навіти по фото знімають?
Пане Артур, та які ворожбити по фото, чого вам це на розум налізло, тут від вас " Финальная реинкарнация " пахне біблійним, невже буде нове створення світу у вашій хаті !? Та йой !
(21-08-2017 16:48)JRA7 писал(а): Пане Артур, та які ворожбити по фото, чого вам це на розум налізло, тут від вас " Финальная реинкарнация " пахне біблійним, невже буде нове створення світу у вашій хаті !? Та йой !
Відчуваю себе повним дурнем - нічого не зрозумів...