(12-01-2018 21:30)vadimkanik63 писал(а): Артур підсказав з латуні і штучно зістарити - щоб гармонія була з шильдиками "Jamo". Думаю це слушна пропозиція! Латунь є, токарь є, бажання є... підождем поки зістаряться
Вадим, видел через пол года шипы из латуни - вживую. Получается прообраз шариковой ручки. Было остриё - стал внизу шарик (из латуни). Хочешь, попробуй...!? Особенно видно на напольниках.
Я видел на напольниках (вернее на больших полочниках), гораздо меньших нежели твоя АС (уже лет с 15 назад - )
(13-01-2018 22:53)Kaminskiy писал(а): Как новые плиты/ноги под акустикой?
Есть результат?
Поки що сказати не можу
Слухали все разом, тут треба порівняти як звучить з плитами та як звучить без.
Я був трошки здивований звуком АС Jamo, було не до плит
З свого досвіду можу сказати що покращення тут обов`язково будуть,
раніше прослуховував на своїх АС на 4А-44, тільки плити були дубові.
Треба внести це питання в список прослуховувань не перспективу для Вадіма
Ну звісно в хорошому
Процитую Костю (doom):
"эти Джамо из золотой эры аудио!!акустика просто нереальная,и учитывая их стоимость на вторичке-это подарок реальнейший!!"
Ну я не знаю що тут ще сказати, при таких розмірах відігравати так НЧ діапазон
Враховуючи ціну акстика бомба, я сам таку хочу
Поки Вадім із-за стайки форумних провокаторів, знову в бані, напишу декілька слів
Побував сьогодні в гостях та долучив товариша до комп'ютерного звуку.
(хоча з такою колекцією платівок нащо воно йому:megalol
Але рух вперед, бажання познання нового, привели Вадіма на стезю комп'ютерного звуку.
Реалізовано це було шляхом створення сховища для контенту, на базі роутера та зовнішнього жорсткого диску.
В якості транспорту класична реалізація Tiny MPD на платформі Intel Atom, вивід по SPDIF.
По зручності організації колекції музики та керуванню всім цим безумовно дуже зручно.
Ну а по звуку мені сподобалось як система в цілому відіграє тестовий матеріал (знайомі мені тестові диски).
Черговий раз вразила спроможність АС JAMO так впевнено відігравати
музичний матеріал різних жанрів
додам декілька слів та фото
В зв'язку́ з появою в системі Вадіма компютерного джерела,
старий роутер був замінений на TP-LINK TL-WR1042ND З можливістью підключення зовнішнього диску по USB, ТА відповідно організації доступу до цього диску по внутрішній мережі.
В якості зовнішнього диску використаний плеер DVico.
Корпус для джерела взято самий звичайний, настольного формату.
Ну ось десь так, прогрес.
Раніше протирав платівочки щіткою, а тепер натискає на назви треків на смартфоні.
А колекцію платівок називає якимось там дифузором