Акустика Geithain - мнение последней инстанции
|
Автор |
Сообщение |
impexua
Учу Правила
|
RE: Акустика Geithain - мнение последней инстанции / 13-07-2016 10:53
ось те, що додав у кінці попереднього поста. пункти 1 -2 -3.
Бо було на початку теми твердження, що однаково точна сцена при гуру-підході можлива з усіх точок кімнати.
Я вважаю що це можливо, лише якщо у всіх точках воно буде одинаково пагане, тобто з мінімальною точністю щодо інфи закладеної у записі.
І що просто відчуття обєму і презенсу - це не є вся стерео-інфа, яка закладається у запис.
(13-07-2016 10:50)Supermurzic писал(а): А с этим не соглашусь. БІЛЬШИЙ якісний відрив по каким-то отдельным параметрам может быть, но по совокупности - нет.
Нє "по каким то параметрам", а по ступеню відповідності просторової инфи тому, що закладено при запису ( КІЗ, їх фокус, їх взаємне розміщеня, відстані між ними, і т.д. - за це відповідає фаза і амплітуда в ТП) .
Якщо ж говорити про СУКУПНІСТЬ звукового результату взагалі - то звичайно що ні, тут я згідний.
(13-07-2016 10:50)Supermurzic писал(а): можливо, и это называется расположение колонок в точках живого звука (гуглится)
Блііннн... ну при чому тут це....
Все, я здаюсь. Хапання всього звідусіль і мішання в кучу - непереможний підхід. Я повєржен, в прахє і пєплє удаляюсь.
(Отредактировал 13-07-2016 в 11:11 impexua.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Акустика Geithain - мнение последней инстанции - impexua - 13-07-2016 10:53
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|