Катушечные магнитофоны: технические вопросы и все, что с этим связано
|
Автор |
Сообщение |
Morlock
Ветеран

|
RE: Катушечные магнитофоны: технические вопросы и все, что с этим связано / 06-05-2020 15:03
(06-05-2020 14:34)Ниро писал(а): Наверное быстрее и дешвле будет в Украине платы заказать... Это очень смелое заявление.
По итогу мне прислали комплекты плат на 7 проектов за цену изготовление одной платы в Украине. Так что как бы не хотелось поддержать отечественного производителя, но с их расценками и неуёмной жадностью - идут они найух.
(06-05-2020 14:56)Ниро писал(а): Блок живлення це схоже на зарядний пристрій. Я по роботі працюю з замовленням плат в Китаї і знаю що це не швидко і не дешево, коли замовлення маленькі... Ні - це зарядний пристрій схожий на блок живлення. 
Маленькі, великі замовлення - не важливо. Після оплати заказу проходить десь три-чотири дні і плати вже готові. А потім тільки доставка.
Наприклад зараз, при заказі плат у JLCPCB, відправка тільки DHL. А це набагато дорожче, ніж раніше було, хоч і швидко.
То я був в АТО і мені було байдуже коли прийде посилка, а зараз шось дуже нецікаво платити втричі дорожче за доставку, ніж коштують усі плати разом.
(Отредактировал 06-05-2020 в 15:12 Morlock.)
З кожним роком, бажання оточити себе найкращим, стає все більше, не зважаючи на ціну питання.
Фанатичність і релігійність - наслідок деградації.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Катушечные магнитофоны: технические вопросы и все, что с этим связано - Morlock - 06-05-2020 15:03
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|

|