Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие?
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран
|
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? / 02-04-2023 03:26
(01-04-2023 09:06)artshop писал(а): ... а за Валхалу мене усміхнуло! Мене теж усміхнуло.
Буквально 2 тижні пройшло, як я майже не купив першу Валхалу.
Коли я запитав, на що міняється, отримав відповідь older generation Lessloss DFPC power cables.
Валхала не є вершиною Евересту. Немає взагалі "ідеального" кабелю.
Є ідеальний кабель для конкретної системи і конкретного слухача.
Мені просто сдидно за "налаштувальника систем намбер ван форуму" яки не знає і не розуміє суті, що таке налаштування системи кабелями.
(01-04-2023 08:56)ЛЮБИТЕЛЬ.. писал(а): 1---Но, его агрессивное навязывание "правильного" звука, где эталоном настройки является его собственный слух,
2-- Если ВЧ - то если кому то это не нравится и он начинает "душить", замыливать, "сглаживать" границу всех звуков, снижая информативность и получая мутные ВЧ, как будто динамики накрыли одеялом. И это они начинают называть - мягким, комфортным, мелодичным, ненавязчивым, не "режущими слух" (не резкими ВЧ) и т.д. звуком. 1-'Цікаво кому я "агресивно" навязував.
Я що притиснув Вам пальці в дверях і навязував ?
Мій посил, без якісного кабеля не може бути звуку. Ви "досягли" цього без кабелів. Я радий за Вас.
2- Ви мене вибачте ,але більшої дурні яку Ви описали, напевно вже не придумати Тут навіть коментувати немає що
(Отредактировал 02-04-2023 в 04:14 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? - Vasiles - 02-04-2023 03:26
|
Пользователи просматривают эту тему: 7 Гость(ей)
|
|