Та вчора вечором, зовсім випадково, заїхали до мене Максим з Сергієм.
Я вже прикрутив залізяки на "дно", та встановив з дочкою АС на "елементи".
Так собі, нормально
Костя, очень хорошо...именно поэтому впервые и поздравил Олега, хотя бываю у него уже не первый год. Это тот момент, когда можно уже откинуться на спинку дивана и кайфовать...но зная Олега, сомневаюсь, что поиски лучшего закончены.
Кому як не тобі знати Костя.
Налаштування..... довге, та на різному музичному матеріалі.
Може через недільку запрошу друзів щоб "звиздюлів" дали, та підстроїли мій ух
Попередньо, запрошую моїх київських коллег, на невеличку, першу, "технологічну прослушку" нової АС, ну щоб з самого початку не зганьбитись
Наступна неділя.... 3 квітня, ну як було і раніш, з дванадцятої
Ну, не знаю, грать воно грає, але б хотілось би, шо б гарно, це вже інший випадок
Сьогодні, плановано, змінив два проводочки в ЦАПі, одержав що хотів. Ще трохи повозитись з тембральним балансом.
А так..... мені дуже подобається, можливо.... благозвучно
(27-03-2016 19:33)etlik писал(а): Что там, Олег, за ножки у АС а то непонятно ?
"Ножки" ростуть з металевої плити, а "ответная часть" "елементи" Вадимича.
Нічого більш розумного, під рукою не було.
Потім виявилось, що дуже зручно. Вага .... все таки не мала.
Система налаштована і якимось чином, майже прогріта.
Є в мене деякі хвилювання та коливання, але..... коллеги щось підтвердять, чи спростують.
Повністю їм довіряю, все одно щось "накопають" До зустічі в неділю, на "прослушці"
Доброго вечора коллеги
Пройшла перша, дуже "технологічна" "прослушка" системи
Мені тут дуже важко щось писати, але спробую
Як завжди коллеги перебрали по "кісточкам" весь тракт, в допомогу їм була швидка підстройка "восьмидусі", набір кабелюк, доп. комп з "лінуксоїдом", кілька програмних плеерів.
В результаті - відійшли дуже далеко від первинного, референнсного налаштування.
Але було весело, та як завжди - не вимушено, а дім перетворився в таку собі - лабораторію звуку.
Дуже вдячний коллегам, це був дійсно, цікавий урок, та може і вони чомусь навчились.
Дякую Сергію Вадимовичу, що провів свій ювілей в мене в гостях.
Про враження вже хай кажуть друзі, мабуть є що сказати, бо це було показово.
Кілька фоток...
Послушал систему, плохо, что коротко послушал...
Резюме однозначно - положительное.
К достоинствам отношу весьма правильный тональный баланс и отличное согласование АС с КДП. Т.е. не звенит, не гудит, не "гундосит".
К недостаткам - малую информативность, и,как бы, недостаточную "вовлеченность + эмоциональность".
Самое удивительное - весьма сбалансированная система сделана полностью своими руками!
Договорились с автором, что для более точной настройки ух, принесу в гости источник, которому можно доверять. Будет интересно. Отпишусь....
Олежка - молодец!!!!!!
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Забыл вчера сказать. Мне кажется, качество стен, пола и потолка КДП как раз и отбирают ту часть энергии, которая необходима для ощущения большей "сопричастности" с музыкой.