Ага, ща начнется, четыре выхода, а там и регулеровка уровня для каждого рса выхода, а крутилку для частот среза...
Не олег, не ведись ... Ты для себя делаешь или для экспериментаторов?
Не отступай от концепции, даже если ты услышишь в своей системе чей-то супер пупер навороченный усь (например как мой ) в одной из полос, ты же все равно его у себя не будешь использовать, а будешь использовать свои.
Тут и так с этими ЦАПами и кабелями вечно на прослушках неразбериха, а если еще и усилители начнут тыкать, то эт ваааще аврал будет
А ви Руслане не приїхали
Та то дійсно так. Спочатку треба привести в проядок те що є, а в нових підсилювачах піду по стопам Юри з Тернополю
Всі ми вчимось, десь, щось, "деремо" друг у друга.
Та то таке... два дні займася "виловом" своїх же "глюків" в системі.
Нарешті розібрався з фазуванням ВЧ рупора, звісно, після того.... як заклеїв тиловий отвір.
В мене там стоїть ізодинамічний планар, відпрацьовував до 800 Гц.
Але... тилова частина вихлопа дуже кепсько впливала на стереобрази, руйнувала повну картину.
Ну звісно, після заповнення технічною ватою отвору, та його "заглушки", все каринально змінилось.
День налаштувань.... все майже добре і головна проблема, ну майже, вирішена.
В налаштуванні, надихнула гілка Квадрокота
Привіт Костя.
Дроти не товсті, то вони в ізоляції, деякі єкрановані, та то вже інший етап.
Виготовляв Вадімич звісно
Согодні заїздив Сергій, дещо обсудили, послухали.....
Тепер треба більш точно "зшити" "десятку" з "вісімнашкою"
Добридень коллеги
Зробив ще декілька кроків в поліпшені звучання системи.
По перше, визначився з частотою коссоверу для "вісімнашки".
Була 70 Гц, спроував 30, і зупинився на 45 Гц.
Чому? На першій було забагато міду і був він не дуже швидким, було мало найнижчого басу, це зрозуміло й банально. "Вісімнашка" попала не в свій діапазон, враховуючи, майже відкрите оформлення, і виходячи з паспортної АЧХ.
Переніс зрізу на 30 Гц дав гарний результат, але мід обіднів, за те останнє налаштування розставило все на місця, ще й до того відкрило "чумачедчу" сцену.
По друге, знов задемпфував драйвери Кліпшів, іноди вони підпрацьовували задньою кришечкою. Це вже провірений варіант, тепер реінкарнований в новій АС.
Це ті питання, які були зафіксовані, після "технічної прослушки". Дякую друзям
Весна...... по Горенці снують косяки сімейних, виробничих, ентузіазьких, і просто пар, груп, та великих груп велосопедистів
Я це тільки вітаю. Знаю вже три точки прокату велосипедів тільки в Пуща-Водиці, але більшість їде з Києва на своїх двух колесах, проїзжаючи 10 - 20 кілометрів, тільки в одну сторону, молодці, і це стає все популярніше
Ну..... про мера... на його.... велосипед, краще промовчу, просто тренд, та й годі
Так про що я, одна велосипедна пара й до мене сьогодні заїхала, це був Денис (DenKovgan), та його чарівна супутниця (в цілях конспірації фото не публікується)
Ну що... послухали, обговорили. Супутниця, до речі, не аби як обізнана в музиці, за що їй особливий респект
Та то так, хлопці, дівчата нормально відпочили, перед зворотньою дорогою, і діду весело
Ще заїхали родичі, не веліках, а в кінці мій, червоний "велодракон"
Где-то мой пост потерялся Не так часто захожу и не заметил, ну лучше позно и в 2-х словах скажу что последний раз когда были у Олега - это точно самый лучший вариант из всего что было до этого, правда после тональной перенастройки по требованию коллектива После этого понравилось по-моему всем, а главное - слушать было интересно
Теперь это походу одни из самых динамичных и детальных АС что доводилось слышать Дальнейшее развитие звука системы явно лежит в области источника, шнурков и всяких феничек, так как что слышно стало уже буквально все
П.С. О, надо будет тоже приехать как-то на велике!
Дякую Олександре, вже все по-другому, але ще не знаю, зупинюсь на третьому, чи на десятому.
Зараз слухаю систему, подобається, але маленькі питаннячка ще не виросли в велику думку
Добридень коллеги.
Чогось завжди був впевненний що Кліпш К-55 восьмиомний, виявилось що 16-ти.
Зрозумів, що драйвер не дуже узгодженний з канальним D-підсилювачем
За допомогою резистора, звучання кліпшового рупора вдалося змінити від "крикливого" до "благозвучно-мякого". Аж "пісчавку" накрутив.
Все на своїх місцях
О...! Є нагода їхати до Олега не тільки по справах, а ще й за новими, приємними враженнями...
Класно було б на велі з Олександром, та гадаю, що Нейтринка, що маю завезти на апгрейд, в підсідельну сумку не увійде...
Добже Тарасе, чекаю на вас. Правда, на веліку з Нейтріно, дійсно, далеко не поїдеш
Вже всі запчастини для "ломання" підсилювача є, клієнту не відкажеш.
Може ще чимось вас здивую
Доброго вечора коллегам
Сьогодні до мене приїздили,по різним причинам Вадімич, TarasVIP та Boostaddict.
Перший хотів, як завжди зламаии налаштування системи, але, після батьох ітерацій, все таки прийшов до референсного налаштування, підтвердив моє бачення звуку.
Іншим.... ну не знаю, теж, спочатку критикують, потім... "переспавши" .....
Дякую коллегам за невеличку співучасть в оцінюванні
Звісно, слухали де які новинки Сергія, , як на мене, при цьому рівні, діло смаку, і що краще... "хез", нові кабелі - нові нюанси, до них треба звикнути, а процес це не простий.
Дякую Максиму, підігнав таку "вкусняшку" в вигляді мережевого розєму для ЦАПи Oyaide Power Inlet R, бо за-попередній Фурутеч брав дуже багато на себе і не виправдав сподівань, з радіоринку був кращий.
Пару фото
От меня, понятное дело, скрыли разницу между двумя выходами ЦАПа на усилитель... ( что понту гуманитарию объяснять? ) но отличаются очень заметно. Первый - всё по-меломански, красиво, текуче... ( особенно на рояле заметно ), второй вариант - более острый... и пусть там шире сцена, более открытая подача и т.д., но мне, в отличие от всех остальных участвующих, больше понравился именно первый вариант.
И, Олег, я очень надеюсь, что ты УЖЕ поменял разъём !
Так ШВИДКО не можна Максим. Треба подумати, прицілитись, ще раз почесати "маковку", а потім р....аз - і все вийшло
Що до виходів ЦАПи, так все просто, все однакове окрім земляних провідників на розєми - вони різні, срібний та мідний.
Доречі, в попередньому пості на першому фото з Сергієм, видно універсальний USB кабель.
Універсальність полягає в трьох способах живлення приймача:
- від передавача
- від зовнішнього БП
- від свого БП.
Привіт коллегам
ТАК, Ояд добавив темпераменту моїй ЦАПі, за що велике спаґибі Максиму. Вже більше певен, що у виборі тенденії ЦАПи я не помилився.
Одне гризе мою совість............... Не можуть "полочники" вігравати навіть джаз, не кажучи про "хард", чи щось важче
Трохи прози, т.е перефразую ..." кто понял жизнь, тот курит "Приму", а кто не понял... то "Казбек"
Вибачте друзі,з повагою,