3-х полосная АС и кое что, в дополнение.
|
Автор |
Сообщение |
oleg2566
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 08-05-2017 15:56
Дякую Костя за увагу
Дісно, хлопці кажуть, що стало краще, а мене просто пре від того звуку. Просто якесь "No limits", і дуже цікаво.
В мене нема поки ще сервера, все записане маю на WD My Passport, це така ЮСБ примочка, дуже надіявся що запусться, і таки да запустилась, без проблем, чисто та красиво. Тільки з DSD э проблема - читаэ, але замість музики шум - ще не розібрався
Вчора Вадімич юзав (вимірював) тектонометром вібрації на стійці та на АС, ще одне "дуже цікаво".... так ось... виявилось, що вони повністю відсутні на підлозі та дистрибюторі, на стійці, на твітері АС, та на всіх поверхнях АС, окрім СЧ рупора з кліпшовим драйвером.
Ну що ж тереба буде його обробляти, заливати, додавати ваги... демпувати в кінці кінців
Роботи з системою ще дуже багато... але то вже не знаю що і буде
(08-05-2017 01:03)petr.solo1223 писал(а): Этюды в багровых тонах. Звісно... ці тони відповідають теплим відтінкам системи і доповнюють їх, сінергія
(Отредактировал 08-05-2017 в 16:06 oleg2566.)
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
bobrw
Ветеран
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 09-05-2017 15:39
(08-05-2017 16:25)norrest писал(а): Только не тулите всё в кучу. Плата от одного стабилизатора, веник от другого.. и вообще лучше sata. Odroid-C2 жрёт больше чем кубиборд (Второй имхо предпочтительные, зачем поспешили менять пока не понятно, там мощности CPU просто с головой) А вы еще внешним веником его нагрузили (Lm-ка просто здохнет).. А по поводу DSD - Ваш цап его не понимает!
Но в принципе направление правильное, с чем и поздравляю! Дякую Юра
Наша ЦАПа вумниця, все розуміє, після виключення Dop.
А взагалі це новий проект, для себе рідного, а може і для друзів, він зовсім не пересікається з першим. Торгувати не збираюсь
По живленю - надіюсь 5А, на що спроможна 1084 мені хватить, та і не буде їх там , я вмію рахувати
Ще раз дякую
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 01-06-2017 20:26
Доброго часу доби шановні колеги
Зпрошую всіх бажаючих на чергову зустріч та прослуховування в Пуща-Водиці яка відбудеться одразу після Трійці 5 червня (июня).
Привід зустрічі - оцінка моїх потуг в сумлінні до кращого звуку
З моменту останьої зустрічі, потихеньку зроблено багато як невеличких так і фундаметентальних змін у системі.
Для приладу на 18" динамік змінено провід на моножиллу 2х2,5 кв.мм, в сумі 2х5
Також змінено розводку в АС на ВЧ на 0,4 кв.мм позолоти. Тиловий отвір ВЧ рупору остаточно заглушено дубовою накладкою. "Губи" рупора кліпшового драйверу вщент заповнені х/б тканиною і вже не дзвенять спереду і не випромінюють назад. Перероблено налаштування ЦАПи (зріз піднято вверх до 24 кГц. Замінено USB кабель на Grand Silver.
Ну і кінь програми - маленткий ARM компютер з жорстким диском WD на 500GB, у якості джерела під сіткою для керування
Так що є шо послухати і про що поговорити.
Чекаю як старих друзяк, так і на незнайомців з десятоі до пятнадцятої години.
Звязок через ЛС в якому є і мій телефон.
До зустрічі
(Отредактировал 01-06-2017 в 20:47 oleg2566.)
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 05-06-2017 19:42
Олег, дякую за гостинність!
По результатам прослуховування - "усе чьотко" до системи, на сьогодня, взагалі нема питань.
Ширина, глибина висота, тебри ... то що...
Крім, демпфірування рупора, з його трохи галасливими викликами! Але, то таке. Дві пляшики пива і година веселого балування.
(05-06-2017 17:51)oleg2566 писал(а): ... Замінили пару мережевих кабелів,... Замінили старенький "Маестро" на транспорті, та "Voodoo" з підсилювача, на кабелі з нової лінійки "Gold", які ще навіть без назви.
(Отредактировал 05-06-2017 в 19:43 Вадимыч.)
Думай головой, слушай ушами!
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|