Выбор усилителя и акустики
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
dancemann
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя и акустики / 20-03-2014 19:34
(20-03-2014 19:28)Pioneer975 писал(а): Нет, ну я понимаю там год два, а если 10 - 15 лет, это одно, а другое например сгорел высокочастотник, а колонке допустим 10 лет,тогда что, ну я имею ввиду допустим оригинал не найду а ставить что попало,а смысл....Одним словом и дальше жду ваших предложений и советов
Так я и не призываю покупать такое "старьё", хотя сейчас, винтажистов, если набежит, то заклюют
|
|
|
|
|
|
|
Ank
Ветеран
|
|
|
|
NiM@X
Ветеран
|
|
|
|
|
|
NiM@X
Ветеран
|
|
|
|
|
dancemann
Ветеран
|
|
|
|
|
dancemann
Ветеран
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя и акустики / 24-03-2014 23:23
vovaj писал(а):Притому мені вдалось досягнути досить комфортного і музичного звучання. Ніяких негативних моменів на ВЧ діапазоні немає, що би там не казали про металічні твітери у Canton. vovaj, сам по собі металевий твіттер нічого поганого не являє. Питання в іншому - Canton з середини 90-х і сучасні лінійки досить "гостра" акустика, та й Sony маэ такий самий "гострий" храктер. Тому, чесно кажучи, здивований, що Вам вдалося їх поріднити бкз збитків для звучання.
Але уточніть, будьласка, на Сontrol Unit ВЧ в позиції "0" чи таки придушували?
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
vovaj
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя и акустики / 24-03-2014 23:34
(24-03-2014 23:23)Тибетский Ламер писал(а): vovaj писал(а):Притому мені вдалось досягнути досить комфортного і музичного звучання. Ніяких негативних моменів на ВЧ діапазоні немає, що би там не казали про металічні твітери у Canton. vovaj, сам по собі металевий твіттер нічого поганого не являє. Питання в іншому - Canton з середини 90-х і сучасні лінійки досить "гостра" акустика, та й Sony маэ такий самий "гострий" храктер. Тому, чесно кажучи, здивований, що Вам вдалося їх поріднити бкз збитків для звучання.
Але уточніть, будьласка, на Сontrol Unit ВЧ в позиції "0" чи таки придушували? Думаю діло в тому що соні 730 серії якраз не є різкими на ВЧ, це актуально для серії 770 ! А мої кентони були першими топами в серії Ерго, можливо потім в подальших поколіннях щось і змінилось. Німецькі форуми так і пишуть що вже наступний топ під назвою RC-L звучить різко на ВЧ.
У моєму конрол юніті немає ніяких регуляторів і теброблоків, немає навіть кнопки Вкл-Викл і лише 1 вхід і 1 вихід аналогови, бо це найперша версія цього юніта. Подальші версії мали і щось на зразок темброблока і селектора входів, але мабуть саме ці новації і зіпсули звук ІМХО.
Пару днів тому у мене був форумчанин , який є поціновувачем приємного м"якого звука, комфортність підтвердив .
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|