Доброго вечора колеги
По перше, вельми дякую що Neutrino USB DAC вернувся до мене, навіть в кращому стані, чим відїзжав. Колеги дуже бережно з ним співпрацювали, за що їм велике спасибі
По друге, мабуть мені вдалося зібрати до купи найкращі риси обох виходів, при тому розширити діапазон що в верх і в низ ще й налаштувати більш приємний, динамічний та розбірливий звук.
Всім дякую за зворотній звязок
P.S. Синій світлодіод, результат швидкості відправки, несправність, все виправив
Не думал ничего писать ,но ємоции переполняют после 6 часового сидения в наушниках слушая музыку!.Пока Олега цап гулял по стране мой экземпляр цапа гостил на переделке.Не знаю что там Олег наколдовал(знаю конечно немного),но результат превзошел все мои ожидания.До этого у меня был цап -N-AUDIO DAC2 на 1794 и в принципе нормальный цап без больших претензий,и Neutrino даже до переделки его переигрывал.После того как я забрал цап после переделки подключил сетевиком Вуду от Вадимыча(отдельное спасибо)вот сижу и не могу оторваться-такое впечатление ,что мне колонки повесили на уши- все атрибуты налицо и великолепная детализация,потрясающий обьем и даже присутствует эшелонирование,можно проследить партию каждого инструмента.Старые записи слушаются совсем по-другому и хочется все переслушать заново.Короче говоря связка Neutrino с сетевиком Вуду получиласьНе буду мерять изделия деньгами,но звук действительно очень козырный!Респект нашим Мастерам,а я не знаю когда пойду спать
(31-01-2017 11:46)serpens писал(а): Что не понравилось: окрас на средне-высоких частотах. Я подозреваю, что вопрос больше к самому чипу, тому, как он конвертирует сигнал. Причем на ЦАПе две пары выходов: одна подключена золотыми (или золото-медными) проводками, вторая - серебром. И с серебром окраса гораздо меньше.
Доброго дня колегам
Після останього заїзду ЦАПи до TarasVIP, та принципового відслуховування девайсу Тарасом, слухові висновки в чомусь збігаються з думкою Дмитра.
Але... мої дії зовсім протилежні
Вибачаюсь, "срав" як раз останній "осередок зла", який стояв до буферу - маленький кусочок товстенького срібла між буфером та китайською платкою.
Раніше цого не чув, було ж кошерно, а зараз вже ні зовсім інші вимоги до системи і ЦАПи як до джерела.
Замінив на золото-мідний провідник.... і все стало на свої місця і без прикрас, та значно благозвучніше
Дякую за увагу.
Сьогодні день завершення основної частини проекту CubieBoard & Neutrino DAC
Не пройшло і року , а проект вже завершено
Дякую Денису (DenKogan) за терпіння, якось не було часу, іноді натхнення, але таки зібрався та зробив цей чудовий пристрій, (навіть муза завітала) який задовольнив сьогодні смаки усіх учаників прослуховування.
Вийшов дуже делікатний, а де треба і драйвовий звук, без жодних вподобань до музичного матеріалу, та значно піднялось розподільча здатність системи в цілому.
Треба й собі щось "мутити", бо грає на порядок краще за мої ноути.
Декілька фоток:
Був і я сьогодні у Олега.
Приіздив послухати "воздух", ой подихати свіжим, заміським, весняним повітрям.
Що можу сказати? Новий проект Олега та Дениса подає вельми високі надії. Реально круто.
З нетерпінням буду чекати його завершення.
Олег, а что Вы думаете насчет замены TDA1308 на какой-нибудь получше ОУ ?
Распиновка совпадает со многими хорошими ОУ. А как с номиналами и с обвязкой ?
(27-03-2017 00:51)Limotys писал(а): Олег, а что Вы думаете насчет замены TDA1308 на какой-нибудь получше ОУ ?
Распиновка совпадает со многими хорошими ОУ. А как с номиналами и с обвязкой ?
Я б не дуже надіявся на встроєнний вушний пілсилювач у класі АВ. У більшості cучасних низьковольтових девайсів рулить клас D
(27-03-2017 06:46)Pol писал(а): Олег, а что за платка в качестве источника? Можно где-то о ней почитать?
Привіт Павле
Платка ось така http://cubieboard.org/model/
Другої версії, на осі Debian, під управлінням плееру Volumio.
(26-04-2017 13:21)bir9 писал(а): Ребят, а можно на кольце ферритовом намотать дроссель? зазор сделаю: разломлю кольцо, потом склею.
Не бажано, але в якості еєксперименту - попробуйте, хоча це погана затія. Є ж броньові від Епкос.
ЦАПа на баз міні ПК ODROID 2+ та плати розширення ODROID HiFi Shield Plus
Сьогодні прикупив, не скажу що дуже древню забаганку, але все таки забаганку
Дуже довго обмірковував на якій базі мені все це будувати, чи традиційніх на "Малині" чи на чомусь новому, але провіреному. В решті решт зупинився на корейцях Hardkernel.
Скажу чому... хлопці позіціонуюуть себе як конурент тій же "Малині", подруге дуже вдало. Чотири Cortex-A53 з частотою 2 ГГц (правда, після дослідів з знизили до 1,5), а головне для мене 4-и USB порти. Прикупив WI-Fi адаптер для упавління, та носій eMMc, для швикого завантаження ОС Андоід.
Пошуки... пошуками, а в результаті - бонус, та ще і який, плата позширення, і на чому ви думаєте звісно....... на рідному РСМ5102 по I2C, правда її ще не купував, робитиму експерименти поки з тим що є по USB:
Накшталт є завдання зробити для початку ЛБП, а вже пОтім
Всім привіт та гарного настрою
(26-04-2017 19:40)oleg2566 писал(а): Сьогодні прикупив, не скажу що дуже древню забаганку, але все таки забаганку
Дуже довго обмірковував на якій базі мені все це будувати, чи традиційніх на "Малині" чи на чомусь новому, але провіреному. В решті решт зупинився на корейцях Hardkernel.
Це не забаганка, це те що нас чекає дуже скоро!
Для виводу аудіо городити МУЗ ПК на сотні ват, потім витягувати з цього звук по USB і купа іншого гемору.
А тут все щиро та просто, та мінімум заліза. )
А чим менше заліза в тракті сигналу, тим має бути краще.
Люди пробують вже давно...