handmade in Ukraine
|
Автор |
Сообщение |
quadrokot
Старый Кукадос
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 06-02-2016 11:52
В системі поселився та вже третій день проходить стадію "прогріву" мережевий дистриб'ютор.
Це результат колективної праці: ідея - Boostaddict, дизайн - Ironman, технічна частина - Вадимыч.
Корпус виготовлений із твердої деревини цінних порід.
Конектори і роз'єми.
- Furutech 15A 250V AC INLET
- ABL Sursum
- Hubbell Hospital Grade
Внутрішнє розгалудження проведено цілим (без розриву) мідним монодротом, спеціальної укладки, що в т.ч. виконує функціїї ВЧ фільтра вхідної напруги.
Ізоляція - шовк, бавовна та кремнійорганічний силікон (для напруги змінного струму частоти 50 Гц, до 1000В.)
фаза - 2 х 1.5 = 3 кв. (довжина 2 х 1.6 м.)
нуль - 2 х 2.5 = 5 кв. (довжина 2 х 1.6 м.)
земля - 1.5 кв. (довжина - 0.8 м.)
Композитний наповнювач: кремній, щебінь мілкий гранітний, дріб свинцевий.
Комплект шипів - Dayton Audio.
Думай головой, слушай ушами!
|
|
|
|
Выразили согласие: | etlik , oleg2566 , bobrw , yuri_kov , artshop , Serpens , apr.kobra , urdos , alex23 , Wehr-wolf , alex0665 , boy , norrest , Karp |
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | quadrokot , surubi-85 , Serpens , Igor65 , DinoFerrari , vetalya1984 , oleg2566 , artshop , Go , Yuri S , boy , DSD , serjioxxx |
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
RE: handmade in Ukraine / 07-02-2016 08:32
Максиме, скажи відверто:" я не слухав системи onv, а про його звук збрехав."
Дуже прошу, коли ти брешеш, то не треба вигадувати щось про мої бажання.
Бажаю тобі не брехати, та бути уважним.
Висновки мої стосовно твоїх здібностей у звуці також чіпають і ТС. Бо він процітував твої висловлювання, добавив ще трохи від себе.
ТС також не слухав системи у Харкові.
І що Ви обидва порівнювали?
Вадим (onv) будує принципово іншу систему за всіма параметрами, починаючи із приміщення, компонентів та принципів будування звуку+фах самого Вадима у цифрових та електронних технологіях. Я не кажу про вимірювання змін у звуці та розуміння, що теба зробити для гармонії.
А Максим каже, що заміна кабелів у системі Вадимича привела обидві системи до однаковості.
Брехня, суцільна брехня.
Вивчаю ноти.
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
|
|
|
Boostaddict
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 07-02-2016 15:26
(07-02-2016 08:32)quadrokot писал(а): Максиме, скажи відверто:" я не слухав системи onv, а про його звук збрехав."
Дуже прошу, коли ти брешеш, то не треба вигадувати щось про мої бажання.
Бажаю тобі не брехати, та бути уважним. Костя, не надо мне такие вещи говорить. Потому как выходит, что врёшь ты... Врёшь про то, что я вру .
1) Я где-то говорил , что я был у Вадима дома?
2) Я где-то делал утверждения относительно его звука ? Как уже сказал Вадимыч, я написал , что : " Думаю, что нечто подобное по звуку ( в ещё более выраженной форме ) наблюдается у Вадима ONV. "
Т.е. я сделал предположение на основании многочисленных отзывов о системе ONV и того, что я слышал у Вадимыча..
Костя, ещё раз повторю для тебя... ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ !!! "Думать" - не манифестация объективного факта. Это моё личное мнение и я его озвучил. А указывать что думать и что делать мне не надо.
"Бажаю тобі не брехати, та бути уважним. "
(07-02-2016 08:32)quadrokot писал(а): А Максим каже, що заміна кабелів у системі Вадимича привела обидві системи до однаковості.
Брехня, суцільна брехня.
Можешь подтвердить свои слова? ГДЕ я пишу, что обе системы стали одинаковыми ?
ГДЕ я сравнивал компоненты, общую подачу, тембральный баланс, разрешение, глубину сцены ?
Я сделал предположение лишь об ОДНОМ ИЗ МОМЕНТОВ - уровне чёрного/ КИЗ... и то там НИ СЛОВА не было об одинаковости. Нечто подобное по звуку ( в ещё более выраженной форме ) - это что, одинаковое ?!
хватит клеветать.
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 16 Гость(ей)
|
|