Простейший кабельный эксперимент
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
rob
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikitis
Ветеран
|
|
|
|
|
DjAndy
Ветеран
|
|
|
|
|
owlman
in cassette veritas
|
Re: Простейший кабельный эксперимент / 28-03-2010 12:01
(19-03-2010 17:51)speaker link писал(а):[quote author=Garin link=topic=21023.msg382958#msg382958 date=1269009530]
...П.С. хе, я так понял, по-ходу никто такой эксперимент не делал и это никому и в голову не приходило...
Делали. Слышащих разницу не нашлось. Ни среди коллег, ни среди клиентов. Некоторые были слегка расстроены
[/quote]
Поки-що серед експериментів тут тільки на один посилання є. Все інше - розмови.
А фрази типу: "Да... пайка портит звук, однозначно портит" більше схоже на сеанс самонавіювання:
"Я не задарма ті 400 баксів витратив... не задарма... а якщо підкрадаються думки, що задарма - треба сміятись, що у інших таких грошей на кабеля не має".
P.s. Як по різному можна оцінювати особисті риси автора в залежності від своєї упередженості:
- за хамство и твердолобость
+ За настойчивость и упорство
(Отредактировал 28-03-2010 в 12:05 owlman.)
Настоящим объявляю, что все мои персональные данные, иллюстрации, рисунки, комиксы, картинки, фотографии, видео и так далее являются объектами моего авторского права (согласно Бернской Конвенции).
Для коммерческого использования всех вышеупомянутых объектов авторского права в каждом конкретном случае необходимо мое письменное разрешение.
|
|
|
|
|
|
ivan ivanov
Учу Правила
|
|
|
|
|
DjAndy
Ветеран
|
|
|
|
|
owlman
in cassette veritas
|
Re: Простейший кабельный эксперимент / 28-03-2010 21:25
Це зовсім некоректно обговорювати статки інших. Тобто, мене на хамстві Ви так і не піймали, однак самі явно по-хамськи себе ведете.
Щодо конкретних сум, яких у мене немає: так, у мене немає і 25$ на міжблочники, немає 1000$ на акустику. Так склалось. І це не Ваша справа.
А міжблочниками міряйтесь з кимось іншим.
Доречі, почитайте коротку статтю в енциклопедії: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%8...0%B8%D0%BB
Як прочитав, про Вас подумав.
Настоящим объявляю, что все мои персональные данные, иллюстрации, рисунки, комиксы, картинки, фотографии, видео и так далее являются объектами моего авторского права (согласно Бернской Конвенции).
Для коммерческого использования всех вышеупомянутых объектов авторского права в каждом конкретном случае необходимо мое письменное разрешение.
|
|
|
|
|
|
|
owlman
in cassette veritas
|
Re: Простейший кабельный эксперимент / 28-03-2010 22:53
Можна зрозуміти, коли хтось сам на такі кабельні аксесуари витрачається, але ж навіщо всім нав"язувати
Показовим був пасквіль одного пана, який стверджував, що навіть звучання "Свена" можна покращити гарним (читайте дорогим-аудіофільським) кабелем.
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 9 Гость(ей)
|
|