Кабелі Вадімича. Частина - III
|
Автор |
Сообщение |
impexua
Учу Правила
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: Кабелі Вадімича. Частина - III / 28-03-2016 14:54
(28-03-2016 14:43)quadrokot писал(а): JRA7, згоден із Вами.
Але, теми про Вашу систему теж нема. Є тільки назви компонентів.
А ще нема Вашого інтересу до Музики.
Нажаль особисто із Вами не знайомий, а от Володимира знаю. Слухав із ним багато систем разом, дуже добре знаю як Він чує, та чого вимагає від звуку.
Володимир дуже багато їздить по країні, та слухає системи, спілкується із людьми. Тільки в мене він був два рази.
Можу зауважити, що без конструктивної критики (особисто мені, та багатьом кого я знаю) дуже важко побудувати довершену систему. Є конструктивна критика основою , якої служить його досвід ,але одночасно цей досвід використвується як чванство, зверхность і хамство , яке сам не бачить ! .... і ще дуже і дуже важливе для мужика ! ... скільки уже чув і сам по тел . спілкувався , в розмові, в побуті з ока в око -- спокійна людина , а на форумі , скаче всім в очі ---- це зовсім інша людина,мужик має себе вести однаково, що вживу , що на форумі ! і наслідки --- з ким тільки не пересрався, ось так використовується досвід !
..... ось Аль Пачіно з Донбасу --- це справжній мужик !
(Отредактировал 28-03-2016 в 15:30 JRA7.)
|
|
|
|
toyo
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | doom , VladimirNB , riiqwerty , Вадимыч , oleg2566 , Karp , LionArt , Iprostir , mfgroup , vovan4ik , Сергей из Харькова |
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|