Акустические панели.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
JRA7
Ветеран
|
RE: Акустические панели. / 11-12-2017 21:57
(11-12-2017 21:49)Ironman писал(а): Да уж
Как же тебе тяжело, наверно, жить
Ты свои мысли внятно излагать научишься? Какое отношение имеют твои «подкроватные сокровища» к данной теме?
Попроси модера снести последние посты. Я не обижусь, а тебе, проспавшись, завтра не будет стыдно Сашко, а що не так, що тобі не подобається . зформуй свою мислю !
фото отримав , а більше твоїх вимог я не буду виконувати ....
в системі вони у тебе є , ці панелі ? початково були ... що сталось ?
..... і тон свій зміни , це про " проспавшись ", так можеш розмовляти на кухні у себе в хаті зі своєю челяддю !
я не позволю так зі мною спілкуватись!.... "атветка" може потужна прилетіти,це так до відома !... не я такий тон задав ....
(Отредактировал 11-12-2017 в 22:16 JRA7.)
|
|
|
|
|
VOVANT4
Ветеран
|
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: Акустические панели. / 11-12-2017 22:25
(11-12-2017 22:12)Ironman писал(а): Так и пиши, мол имею негативный опыт... есть у меня панели, мне они не нравятся и т.д
А еще лучше свою тему создай, с описанием конструкции, подробными фото.
Каша у тебя в голове, ты все перепутал Що заважає про ці ж самі панелі написати тут мені, я розумію, що може вплинути можливо на продажу, якщо таку мету переслідується , але вибач тут гілка не продажна. І висновки про мою кашу в голові дозволяю тільки своїй дружині, всім іншим,щось інше пропоную !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: Акустические панели. / 11-12-2017 23:31
(11-12-2017 23:21)Ironman писал(а): Ростислав, если у тебя был трудный день, я тут причем?
«Атветка», «тон» и прочая хрень... детский сад
«А то пишут, пишут… Конгресс, немцы какие-то… Голова пухнет. Взять всё, да и поделить…» (с) Сашко, ну дійсно при чому ти тут, я про панелі ....
знаєш, прочитав сьогоднішнє перше не твоє повідомлення про панелі , ОХ! АХ! ну і постійно це в цій темі Ох!, Ах! ..... але ж вони мають і мінуси по факту! Я про них, тобі це неподобається ?
|
|
|
|
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: Акустические панели. / 12-12-2017 00:14
(11-12-2017 23:53)Kir9790 писал(а): Герадизайн тоже разных видов бывают, но все они СЧ поглощают отлично, судя по их графикам
Поэтому-то и странно слышать про кашу на СЧ.
Я помню, вы где-то в другой теме уже упоминали о том, что Герадизайн-панели вам не понравились...и вроде бы собирались попробовать акустические диффузоры. Попробовали? Судячи по графікам--- очі від них радіють, а вуха мої не хочуть .
Скайлайни в проекті далекому, бо десь усвідомлюю читаючи форуми, що систему треба будувати в нормально рекомендованій кімнаті, в "ущербній" кімнаті і звук буде такий же, ніякі поглиначі, розсіювачі не зроблять її рекомендованою, додадуть плюси , але разом зі своїми мінусами всі ці прибамбаси.... а що зробиш, і в таких кімнатах пристосовуються, але не більше .
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|