Рейтинг темы:
- Голосов: 0 - Средняя оценка: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Лютый High End во Львове
|
Автор |
Сообщение |
VOVANT4
Ветеран
|
RE: Лютый High End во Львове / 26-06-2018 15:12
(26-06-2018 14:24)Тибетский Ламер писал(а): VOVANT4, мені власне до дупи, що за висновки ви зробили - але дедукція не ваш коньок. В мене в системі нічого ні кленового ні смерекового немає. Але ваш агресивний маркетинг і піар смереки за рахунок клену, змушує припустити, що мізки залило саме вам, до того ж смерековою смолою.
Апелюєте до бесіди із zick'ом? Ну то з його боку є пояснення про резонансні властивості деревини... а з вашого? Виніс зі стодоли... і *Вы не понимаете принципа работы деки музыкального инструмента и его отличие от принципа по которой должна работать плита в стойке и т.д.*
А ви, особисто, цей принцип розумієте? Якщо так - то зробіть заміри резонансів смереки і клена... чи ще чого, що вас дратує і обгрунтовано доведіть що ви праві. Бо ця мантра про "акустичну" смереку вже навіть не смішить, особливо, коли тулиться де завгодно, має воно стосунок до теми чи ні.
Маєте свій бізнес? Маєте клієнтів? Заробляйте на здоров'я - бажаю всіляких успіхів та гараздів! Але щось вас занадто багато навколо з вашою смерекою
А яке вам діло до того що я роблю?Яким чином це вас стосується ?Мушу вам апелювати- бо на відміну від вас і ваших друзів ,які грудьми падають на клен , не забуваючи при цьому "обісрати інших.." -у мене тільки 387 повідомлень, більшість з яких - продажні. А тільки у вас -7896. Так що стосується мантри про клен - це не до мене... Що стосується тулиться чи не тулиться до теми - " смерека-это почти вата!! ( пост номер 60)_. Я це не пишу при першій ліпшій нагоді про клен,якщо навіть він мені не підходить. Що стосуються комусь щось доводити - то можу сказати що я нічого нікому не навязую і не призиваю так як акустичних матеріалів не буває поганих чи хороших - а є матеріали з тими чи іншими властивостями які застосовують в залежності від того хто як бачить і чує і розумііє процес.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Лютый High End во Львове / 26-06-2018 16:11
VOVANT4, та ні... якби ж-то ви прочитали ще на пару постів вище (№58 ) то ви б зрозуміли, чому стали лауреатом призу "Золотий Камертон" від Атілли Даргаї
...але, нажаль.
А вказувати що вам робити? Боже збав... то марна трата часу. Вашого, мого, та інших форумчан
Тому у мене до вас є просто прохання - давайте про смереку, клен, баобаб, чи що інше в іншому місці, де їм місце - у розділі "Авторські роботи". Тим більше, що головний "гвалтівник" спокою вже попросив пробачення у ТС за підняту хвилю!
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
|
VOVANT4
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Пионер
Ветеран
|
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 11 Гость(ей)
|
|