Тур авторского экспериментального сетевого кабеля
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
sergos
Ветеран
|
|
|
|
|
t.800
Ветеран
|
|
|
|
|
Valiko11235
Ветеран
|
RE: Тур авторского экспериментального сетевого кабеля / 25-02-2021 21:35
Здравствуйте Всем!
Сегодня получил и ,,отслушал,,сетевой Сергея.Установил в блок питания фонокорректора.
До этого там стоял Ояд цунами.На усилителе кабель Сергея,но старой ревизии(108-жил)
С трудом оторвался от прослушивания.Ширина-глубина-разделение-детализация и послезвучия,все на высоте.На цифре не слушал(в ремонте),со старым не сравнивал,не было желания,возможно позже.
Сергей ,мои комплименты!
|
|
|
|
ReAlien
Старожил
|
RE: Тур авторского экспериментального сетевого кабеля / 03-03-2021 22:23
Слухав у лютому останню версію силового кабелю від Сергія, після більше тижня на моєму ЦАПі і порівняння з останнім кабелем від Миколая, вирішив, що кабель Сергія для мене звучить цікавіше. Кабель Миколая виграє по деталізації, особливо на ВЧ, він гарний для аналітичного прослуховування, але кабель Сергія більш музичний, інструменти звучать натуральніше, як на моє вухо, особливо від мідних духових просто в захваті. А ще він додає ваги на НЧ і в цілому щільності звуку в моїй системі. Тому вирішив, що він буде для мене кращім варіантом для заміни мого Zu Audio Event.
|
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
|
|
|
|
A-TITO-A
Ветеран
|
|
|
|
|
NikolayK
Ветеран
|
RE: Тур авторского экспериментального сетевого кабеля / 04-03-2021 15:38
(03-03-2021 22:23)ReAlien писал(а): Слухав у лютому останню версію силового кабелю від Сергія, після більше тижня на моєму ЦАПі і порівняння з останнім кабелем від Миколая, вирішив, що кабель Сергія для мене звучить цікавіше. Кабель Миколая виграє по деталізації, особливо на ВЧ, він гарний для аналітичного прослуховування, але кабель Сергія більш музичний, інструменти звучать натуральніше, як на моє вухо, особливо від мідних духових просто в захваті. А ще він додає ваги на НЧ і в цілому щільності звуку в моїй системі. Тому вирішив, що він буде для мене кращім варіантом для заміни мого Zu Audio Event.
А Ваш знакомый Юрий cosie, сравнивая в своей системе кабели Сергея и мой, выбрал мой кабель. И заказал на своих коннекторах.
Это говорит о том что надо тестировать кабели в своей системе и делать выбор самому а не на основании чужого выбора.
PS. По поводу музыкальности. В это понятие (термин) разные люди вкладывают разный смысл. Для одних музыкальность это точность, для других это приятный уху окрас.
|
|
|
|
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
|
|
|
|
ReAlien
Старожил
|
RE: Тур авторского экспериментального сетевого кабеля / 05-03-2021 17:20
Упс, чомусь форум не надсилає мені сповіщення про відповіді у цій темі, сорі за затримку.
Порівнював обидва кабелі в своїй системі:
Колонки Audio Physic Yara Superior II, підсилювач Sugden Audition T, ЦАП Focus 2 (Назар),
навушники NINO Carbon Final Mk 3.1.
Порівнював тільки на ЦАПі, тому що для підсилювача кабель Сергія був закороткий. На ЦАПі в мене зараз Zu Audio Event на вилках ATL CU.
(04-03-2021 15:38)NikolayK писал(а): А Ваш знакомый Юрий cosie, сравнивая в своей системе кабели Сергея и мой, выбрал мой кабель. И заказал на своих коннекторах.
Это говорит о том что надо тестировать кабели в своей системе и делать выбор самому а не на основании чужого выбора.
PS. По поводу музыкальности. В это понятие (термин) разные люди вкладывают разный смысл. Для одних музыкальность это точность, для других это приятный уху окрас. Так, Юра обрав ваш кабель і в мене теж цей вибір був не простим, але я дійшов до висновку, що для мене детальність та аналітичність значать менше, ніж емоційність та тілесність. Краще було би мати золоту середину і я сподіваюсь, що кабель Сергія на моїх ATL CU буде таким компромісом, але це вже покаже лише практика. Ваш кабель мені теж дуже сподобався, але коли я поставив його на підсилювач, звук мені здався занадто гострим, тому я вирішив обрати кабель Сергія. Можливо, як би ваш кабель був на інших конекторах, враження для мене персонально було би іншим.
(Отредактировал 05-03-2021 в 17:24 ReAlien.)
|
|
|
|
Valiko11235
Ветеран
|
|
|
|
|
t.800
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|