Дампинг фактор - действительно?!
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
freesound
Ветеран
|
RE: Дампинг фактор - действительно?! / 10-11-2021 23:27
Ну ось і пішли вульгарності. Як все передбачувано
Якщо тикатимете, підете в ігнор
Видно що з LTSpice ви не знайомі, інакше знали б, що мегаоми там позначаються літерами Meg
Основні ідеї справді не мої, а мого сина, я вже старий і лінивий і більше забув ніж пам'ятаю, я лише як каталізатор. Ну і ще я все це збираю, досліджую та налаштовую в залізі, тому що у нього катастрофічно не вистачає часу через його проф. діяльність. Ну і ще поправляю по сприйняттю звуку та його фізики, бо крім електроніки, у мене ще музична освіта з великим досвідом роботи на сцені та плюс 20 з лишком років роботи у сфері слухопротезування. Тож можна вважати, зірки зійшлися в потрібному напрямку, як сказав би фахівець з гороскопів.
Що ще хочете дізнатися, я відкрита і доброзичлива людина?
(Отредактировал 10-11-2021 в 23:30 freesound.)
|
|
|
|
hennady
Старожил
|
RE: Дампинг фактор - действительно?! / 11-11-2021 10:26
(10-11-2021 23:27)freesound писал(а): ...Якщо тикатимете, підете в ігнор я не ищу друзей подобный "твоему величеству"...
когда это игнор был для меня проблемой?
(10-11-2021 23:27)freesound писал(а): ...
Видно що з LTSpice ви не знайомі, інакше знали б, що мегаоми там позначаються літерами Meg... как бы вам сказать, чтобы перестали умничать?
в симуляторах с подобным движком именно так и есть...
(10-11-2021 23:27)freesound писал(а): ...я вже старий і лінивий і більше забув ніж пам'ятаю.... пожалуйста запомните и тупите:
1мОм=0,001 ома,
1Mом = 1000000 ом
(10-11-2021 23:27)freesound писал(а): ...я... фахівець з гороскопів.... авдифильный звездопад какой то....
(10-11-2021 23:27)freesound писал(а): ....Що ще хочете дізнатися, я відкрита і доброзичлива людина?... что то не заметно, уже несколько раз " в прыжке переобуваешься", а воз и ныне там -схемы нет, измерений нет, вменяемых пояснений нет...
|
|
|
|
|
|
|
rotla
Ветеран
|
|
|
|
|
|
freesound
Ветеран
|
|
|
|
|
Eugene.
Ветеран
|
RE: Дампинг фактор - действительно?! / 11-11-2021 14:53
(10-11-2021 23:27)freesound писал(а): Ну ось і пішли вульгарності. Як все передбачувано
Якщо тикатимете, підете в ігнор
Видно що з LTSpice ви не знайомі, інакше знали б, що мегаоми там позначаються літерами Meg
Основні ідеї справді не мої, а мого сина, я вже старий і лінивий і більше забув ніж пам'ятаю, я лише як каталізатор. Ну і ще я все це збираю, досліджую та налаштовую в залізі, тому що у нього катастрофічно не вистачає часу через його проф. діяльність. Ну і ще поправляю по сприйняттю звуку та його фізики, бо крім електроніки, у мене ще музична освіта з великим досвідом роботи на сцені та плюс 20 з лишком років роботи у сфері слухопротезування. Тож можна вважати, зірки зійшлися в потрібному напрямку, як сказав би фахівець з гороскопів.
Що ще хочете дізнатися, я відкрита і доброзичлива людина? На мой взгляд, Вы не правы. Де-факто есть стандарт, по обозначению номиналов на принципиальных схемах, который согласуется с общепринятыми обозначениями физических величин, и в большинстве стран – его придерживаются. Я этот LTSpice – в глаза не видел, для меня 1mOm – это 1 миллиом, а 1 MOm – это один мегом. Какие там особенности обозначений в разных пакетах, дело не меняет. Если есть сомнения в правильном понимании, лучше писать полностью.
Кстати, приводить данные по результатам расчетов, а не реально измеренные – это моветон для проектировщика.
С уважением.
|
|
|
|
|
|
|
VR12
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 25 Гость(ей)
|
|