CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell)
Автор Сообщение
artshop Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 17:27
(26-09-2022 11:21)duda писал(а):  Вопрос для всех. Объясните, пожалуйста, чем отличается CD-плеер для тяжа от CD-плеера для джаз-фьюжн или симфонической классики, например?
Є різниця...
Навіть якщо програвач - топ із топів!
Усе залежить від налаштування. Як приклад, культові С. Е. С., такі жанрові...
Навіть зміна "пасика" не допоможіть грати тяж.
----
Порада ТС-ру. Шукайте топовий Rotel!
Гарна топологія, гарний саунд. Надійний.
Позбавився такого лише тому, що слухаю 90% джаз...
Вважаю, за його кошти, еталоном до тяжу!
(Отредактировал 26-09-2022 в 17:29 artshop.)

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Alexandr Nevskiy
duda Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 17:36
(26-09-2022 16:25)victorius писал(а):  Мій посил до TC в тому що я чув цей чип і він (на мою думку) відмінно працював з рок музикой...
Еще раз. Суть в том, что слушали Вы не чип, а плеер. Целое изделие. И советовать нужно плеер. Марка, модель. Точка.

P.S. Те плеера по ссылкам я не советовал.

Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Alexandr Nevskiy
victorius Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 17:39
..ага, найди покажи розжуй....Pohval....
(Отредактировал 26-09-2022 в 17:41 victorius.)
Найти все сообщения

duda Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 18:27
(26-09-2022 17:27)artshop писал(а):  Є різниця...
Может я что-то не правильно понимаю Embarrassed. Что бы был предметный разговор, поделитесь названиями конкретных произведений, пожалуйста. Что бы я понимал, что такое тяж и джаз, в вашем понимании. Можно в личку.
Благодарю

Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
Найти все сообщения

Выразили согласие: artshop
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 18:48
(26-09-2022 18:27)duda писал(а):  Может я что-то не правильно понимаю .Что бы был предметный разговор,
Максиме, щоб була предметна розмова, відкрийте тему, яка Вас цікавить. Тому що у кожній вітці форуму Ви "зїзджаєте" не туди.
От там і я з Вами поговорю про те що Вас "болить"
А так взагалі ця тема досить смішна, тому що конкретно СД плеер не такий вже і "жанровий"
Під тяж необхідно заточувати всю стстему. Це зрештою моя думка

Тепер що до СД плеера. Чим плеер кращий, читай дорожчий тим він буде більш роздільніше і детальніше відігрувати ту "кашу" яка є в наявності в "важкій" музиці. Джаз набагато легше "грати"
А дальше міжблоки відповідної якості, підсилення, Акустичні кабелі , акустика. Чисте живлення, силові, без живлення про БАС треба забути, хіба що включити лауднес і накрутити тембри, але це знову "каша" в тяжі і ми вернулися др того з чого почали.
Знову таки це те що я провірив і що знаю.
В системі повинно бути все гармонійно, якщо ні, то щось буде вилазити "боком". Але в цьому світу, все відноснеParty0012
(Отредактировал 26-09-2022 в 19:09 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Выразили согласие: BOSS.INC
ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 19:13
Різнця якраз є. Ті філіпси(вище) це не для тяжу, моя думка. Вони універсальні, але метал?. Хіба "вуду" від "гуру" все виправить.

Я тяж не слухаю, але на рахунок всієї системи згідний.
Ну провода за 3 "к" кожен не обов'язково.
(Отредактировал 26-09-2022 в 19:18 ВА67.)
Найти все сообщения

artshop Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 19:26
Василию...
Не раджу реагувати у темі, як нема досвіду...

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 19:49
(26-09-2022 19:26)artshop писал(а):  Не раджу
Андрію, я ні в якій мірі не претендую на "настройщика" систем намбер Ван, яким без сумніву являється ВиParty0012
Але деколи Ваша "обізнанність" виходить за недосяжність небокраю Улыбка
Я що не правий в тому що для тяжа важливо те щоб СД плеер міг максимально "прозоро" грати і не видавати ту "кашу" яку видають плеери початкового рівня ? А такжож що успіх буде залежати в основному від усіх компонентів правильно підібраних під свій смак. Але тільки конкретно, так, ні
Бо так виглядаю, що в ТС система настільки збалансована, що тільки один плеер оприділенної фірми зможе задовольнити його потреби.
(Отредактировал 26-09-2022 в 19:54 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

dok123 Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 19:57
Мабуть цей контент зайшов в тупий кут.Людей на форумі мало.Нічим більш зайнятись.Форум як для мене потихеньку загинається.Тому ми переливаємо з пустого в порожнє.Мабуть при такому підсилювачі і акустиці автору підійде будь який програвач СД.Якщо він хоче щось більш якісне отримати в звуці,то треба починати будувати систему з нуля.Це моя думка.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , BOSS.INC , Vov@n
Alexandr Nevskiy Не на форуме
Старожил

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 20:05
(26-09-2022 19:13)ВА67 писал(а):  Різнця якраз є. Ті філіпси(вище) це не для тяжу, моя думка. Вони універсальні, але метал?. Хіба "вуду" від "гуру" все виправить.

Я тяж не слухаю, але на рахунок всієї системи згідний.
Ну провода за 3 "к" кожен не обов'язково.
Шановні форумчани, я і кабелі серйозні купив, але так і не встиг зібрати все до купи
Найти все сообщения

ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 20:08
"оприділенної " переводиться як "певної" - не треба спотворювати мову.
Найти все сообщения

Эстет Звука Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 20:10
Выбора мало, в Украине( в этом финанс промежутке) а везти оттуда риск.. Но кое-что нашли же ему ..по друзьям -знакомым и Олх..И еще..этот финансовый промежуток ..это лоты с уставшими и подуставшими аппаратами...
(Отредактировал 26-09-2022 в 20:11 Эстет Звука.)

Ура!Я уже Молодой Пенсионер!!
Найти все сообщения

Старожил

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 20:17
(26-09-2022 19:57)dok123 писал(а):  Мабуть цей контент зайшов в тупий кут.Людей на форумі мало.Нічим більш зайнятись.Форум як для мене потихеньку загинається.Тому ми переливаємо з пустого в порожнє.Мабуть при такому підсилювачі і акустиці автору підійде будь який програвач СД.Якщо він хоче щось більш якісне отримати в звуці,то треба починати будувати систему з нуля.Це моя думка.
Здраствуйте dok123! Я очень люблю музыку!!! А вот с системами никогда не сталкивался! Я летом 2021 года опять захотел послушать свои CD диски и мой магнитофон не воспроизводил их. Я купил портативный CD плеер и тут почувствовал такой драйв. Я еще работаю конструктором и музыка помогает творить и с вдохновением и намного быстрее. После решил купить усилок со стрелками и колонки. Чем это не с нуля?

Спасибо за внимание )))
Найти все сообщения

dok123 Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 20:44
Тут все дуже складно.Як правило перша куплена система це гулі на лобі.Але потім ти починаєш слухати,ходити по салонам і робити обдумані покупки.
Про перший свій підсилювач я місяць читав вінтернеті відгуки .Ну і що. Купив марантц 7200ки.І згодом зрозумів що це рідке гівно.Потім купив ламповий манлей стінгер.І досі живу з ним.Тільки трішки про запас докупив трішки ламп.Підсумок-спочатку треба послухати .Раніше в слонах під заставу таке можливо було робити.А от кабелюки-цеіще той гіморой.Найваще було підібрати акустичні.Але воно того коштує.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Alexandr Nevskiy , Виктор В
ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 20:45
На олх продаються роксан, рега, крік, найм, ямаха - всі по ціні вибирай любе.
Не думаю, що решта компонентів дозволять почути велику різницю.
Тут що подобається візуально і робочий стан.
Найти все сообщения

Выразили согласие: NoOneIsThere
Старожил

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 21:04
(26-09-2022 20:45)ВА67 писал(а):  На олх продаються роксан, рега, крік, найм, ямаха - всі по ціні вибирай любе.
Не думаю, що решта компонентів дозволять почути велику різницю.
Тут що подобається візуально і робочий стан.
Спасибо. Так мне подойдет PHILIPS CD204 ?
Найти все сообщения

Эстет Звука Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 21:14
Он у вас ,здохнуть может в тот же день.Опомнитесь.

Ура!Я уже Молодой Пенсионер!!
Найти все сообщения

Выразили согласие: victorius , WoWaN
ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 21:16
(26-09-2022 21:04)Alexandr Nevskiy писал(а):  Спасибо. Так мне подойдет PHILIPS CD204 ?
На мій смак 304.
Але вище перечислені краще.
(Отредактировал 26-09-2022 в 21:39 ВА67.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: alex0665
dante1 Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 21:16
(26-09-2022 21:04)Alexandr Nevskiy писал(а):  Спасибо. Так мне подойдет PHILIPS CD204 ?
Тільки якщо слухати розмірений олд рок. Для драйвового тяжу не в якому разі, мультибіти не здатні швидко обробити драйв тяжу, особливо сучасного, тільки дельтасігма і бажано сучасна не з низької цінової категорії
(Отредактировал 26-09-2022 в 21:18 dante1.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
Тибетский Ламер Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 21:38
Хлопці... коли говорите про м/с перетворювача, то ще згадуйте які о.у. за ними стоять. Бо ті срані muses та ne5532, що стояли в моєму ЦАПі - то біль і печальCry
Про який рок можна було говорити. Зараз Anaal Nathrakh - та залюбки!!
На мою думку в бюджет, доволі непоганий малюк ONKYO C-755. (На АК4490 якщо що)
Доволі бадьоро та ритмічно звучить.

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!

Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Найти все сообщения

Выразили согласие: victorius

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS