Законы шнурковщины.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 06-12-2022 18:50
лысый, думаю, шо спеціалістам з базовою освітою в галузі психіатрії буде й вам що сказати.
Ви краще по суті питання дайте відповідь.
Фізика крім теорії визнає ще й емпіричний досвід. Повторений емпіричний досвід - вже статистика, яка переростає в гіпотезу за відсутності наукової бази, а за наявності такої в теорію.
Зі свого боку можу заявити, що я скептик. Але, коли я за допомогою сабжу отримую прогнозований результат кожного разу, то вважаю це певною закономірністю.
Нажаль організувати вам ваш улюблений сліпий тест в мене не вийде через цілий ряд об'єктивних причин. Так, не мені, а саме вам.... Тому й розмова безпредметно. А так би посміялися. Особливо ви... Але такі як ви, ніколи собі не зізнаються, що МОЖЛИВО, помилялися у висновках...
То й розважайтесь собі, скільки влізе. От тільки лаврів "Рагуля Санчеса" вам не бачити... А я й далі користуватимусь якісними кабелями для досягнення необхідного мені результату.
"Так оставьте ненужные споры, я себе уже всё доказал..."© москальський бард В.С.Висоцький
P.S. для ознайомлення https://hi-fi-forum.net/forum/thread-121679.html
P.P.S. більшого скептика ніж novack, складно було б найти... "а поди ж ты"
(06-12-2022 18:39)Vasiles писал(а): У спеціалістів з базовою освітою в анджінерії, ніколи не було нема і не буде звуку
Можна було б записати другим законом антишнурівщини, але є винятки і доволі багато. Тому мимо.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 06-12-2022 21:04
(06-12-2022 20:02)SUIGYNTOU писал(а): кто Вы по образованию? Я гуманітарній
Але яке це відношення має до побудови звуку ?
Неодноразово повторювався, без достатньо якісних кабелів всієї обвязки аудіо, про звук говорити не приходится.
Це провірив я особисто насвоїй стстемі і багато інших аудіофілів, які тут про це говорять.
"Невіруючі" є і вони будуть, але це вже інша сумна тема.
(06-12-2022 20:22)vitamir писал(а): Кабелі працюють з електричними сигналами. І впливають саме на їх вимірювані характеристики. Ну ось приклад того, що я казав.
Та мені до *раки, з чим вони працюють, з якими ел.сигналами. Мені важливо, як вони впливають і як покращуючи звук в моїй системі. А вони покращують так, що багатьом навіть і не здогадатися, що таке можливе.
(06-12-2022 20:51)лысый писал(а): Да-да, звук может быть только у полных бестолочей в электротехнике. Это не иначе претензия на 4-й ЗШ. Ні звук є у тих, у кого блоки такого рівня, що здатні реагувати навіть на зміну напряму в запобіжнику,не говорячи про будь-який якісний кабель
Це звичайно для багатьох є незрозуміли , бо про це в книжках не написано.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 06-12-2022 21:09
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|
|