(22-12-2022 18:52)serapion1984 писал(а): Без кабелів вище аудіоквест водка та вуду ви уяви не маєте про що говорите.
А як зараз виявиться що у вас роутер на оптиці або rj45 замість того щоб бути модему на коаксіальному кабелі то з вами не має про що говорити! Ви ніколи в житті не чули як може звучати правильний стрім!
Розумію про що мова.
Підхід не використовую "вижати все що можливо за любі так сказати гроші".
Скоріше більш простий для широкого загалу споживачів.
(22-12-2022 22:01)Тибетский Ламер писал(а): Alexey HiFi, не має значення. Зате всі інші зрозуміли
Це місцевий мем про стрімінг.
Vasiles, в твоєму випадку коректний інтелігентний допис мав би виглядати так.
"Я маю модем на коаксіалі. Я не знаю і уяви не маю чи це краще чи гірше за оптику або ethernet але мене якість влаштовує."
В моєму випадку це було би схоже.
"Я маю модем на ethernet. Я не знаю і уяви не маю чи це краще чи гірше за оптику або коаксіал але мене якість влаштовує."
Тепер дивись, приклад зухвалого, невічливого допису.
"Я маю модем на коаксіалі. Я не порівнював в лоб з ethernet та оптикою але вважаю коаксіал кращим. Хто зі мною не згоден той уяви не має про що він говорить"
Все просто, як діти в школу!
(22-12-2022 21:55)Alexey HiFi писал(а): Як ну дивно використовую 4G USB модем Київстар.
Обломали такий жарт ну капець! От як так Ви примудрилися!
З іншого боку цікаво, 4g модем та його якість на звук ми ще не обговорювали.
Vasiles що скажеш? Чи будеш питати поради в artshop?
P.S.: вибачте за оффтоп але з війною і блекаутами ну якось тягне на овер-жарти
(22-12-2022 23:03)serapion1984 писал(а): не знаю і уяви не маю чи це краще чи гірше за оптику або ethernet але мене якість влаштовує."
Е ні друже, не треба ля-ля. Якщо це оптика, то будь ласка оголосіть марку модема. Бо якщо це провайдерська коробка за 10 баксів, то ніякої "музики" там немає.
Ти пробував, коли небуть перетворювати опичний сигнал на коаксильний девайсом за 50 баксов. Я пробував, нічого путнього не вийшло.
(22-12-2022 23:04)alex69 писал(а): Vasiles перейшов у спілкуванні до всіх на ти.
Неправда, тільки до друзів. Сергій, до речі перший перейшов
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
(22-12-2022 23:11)serapion1984 писал(а): З іншого боку цікаво, 4g модем та його якість на звук ми ще не обговорювали.
Vasiles що скажеш?
Не думаю, що власне індекс 4G має відношення до звуку в стерео. Але до відео стріму, має. Тому що як цього не буде, то і кіна 4G не буде
Так Артшоп не в темі, що його питати. Гуру стріму, як не дивно, це Я !
(22-12-2022 23:15)serapion1984 писал(а): А навіщо?
Отож то. Якби пробував, до дурниці про Оптичний інет не писав би
Доречі... для збереження працездатності тимчасово повернувся на батьківщину. Тут підключив оптику від Укртелекому, ну і 4G від КС та VF. Роутер - улюбленого виробника Keenetic - Runner.
В якості джерела/стрімера - Малина 3В+ з капелюхом на АК4493, в якості підсилювача - пи#дюк на ТА2024, в якості акустичних систем - Електроніка 15АС 214, повністю люміньові!
Контент - радіо FLAC від 16/44.1 до 24/96 поки що фаворита серед провайдерів нема.
Але є ще інтернет від Ілона нашого Маска. Тільки от не приєднав ще ethernet adapter. Треба буде провести порівняння. Мабуть побачу "небо в діамантах"!!!
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
(22-12-2022 22:55)Vasiles писал(а): Василю, то що ти сказати хотів людям, чим ти можеш поділитися по темі ?
Ти просто графоманиш
"НІ"
Але я всеж можу оцінити те що є. Але тебе вже ця лірика не цікавить
Все, що я хотів тобі і про тебе, я сказав. Повторюсь - ти балабол.
Чим корисним поділився ти?
Всі твої вислови у всіх темах - про нашу уяву.
(22-12-2022 23:36)ВА67 писал(а): Повторюсь - ти балабол.
Чим корисним поділився ти?
Нє, ти точно довбень.
У мене є тема, "як правильно організувати стрім". Крім мене ніхто нічого толкового не описав !
Що в тебе є ? Окрім ненависті до мене ?
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.