Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
serapion1984
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 26-01-2023 23:31
Вибачте, мені не цікаво продовжувати далі бесіду в цьому напрямку. Якщо догмат про "1980 закінчилась музика" вимагає дискусії то це без мене. Можете записати собі плюсик, я тільки за!
Пішов краще послухаю пару альбомів:
Muse:
2006 - Black Holes And Revelations
2009 - The Resistance
2012 - The 2nd Law
Apocalyptica
2015 - Shadowmaker
Imagine Dragons - Evolve (2017)
Queen - Bohemian Rhapsody (The Original Soundtrack) (201 FLAC
Parov Stelar - The Burning Spider (2017)
Schwarz & Funk - Ibiza Is Calling Me (2021)
Five Seasons (2009-2021)
Shakatak - 2005 Beautiful Day
Spyro Gyra - Vinyl Tap (2019)
Це не краще, це просто копія плейлісту поточного. Кидайте посилання на першопрес 1980 року. Чи опускаєтесь до рівня пана Мутніка, Олександра витратившого сотні тисячи гривень на реалізацію дитячої мрії пана VladimirNB по реалізації свистячо мозкорозривного звуку AQ?
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
duda
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 27-01-2023 00:32
Пан Мутник, до мене взагалі ніякого відношення не має. Так само як і я до нього.
Стосовно Вашого плейлиста. Все, як відомо, відносно. Дивлячись, що вважати цікавим альбомом, а що взагалі музикою. Ті альбоми, що Ви вказали, на мою думку, лише тінь від старих альбомів 70-х, 60-х, і навіть 50-х років. І дуже часто це тінь опівдні 21 червня.
Можу дати посилання на першопрес дійсно цікавої музики, якщо передумаєте і забажаєте продовжувати бесіду в цьому напрямку.
Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
duda
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 27-01-2023 18:06
Написали бы, какие жанры. Пару названий произведений для примера.
Не утруждайтесь, я сам.
(05-09-2022 00:43)rotla писал(а): например Barbra Straisand Movie Album, Josh Shankar Natural JazzRecosrings, Naxatras, Eric Clapton Unplugged, Eagles, ELO, Van Halen. (05-09-2022 13:47)rotla писал(а): отлично звучащий Юрай Хип Солсбери, в хайрезе в 5.1
Dire Straits, Brother of Arms - изумительно звучт на SACD Dire Straits это несомненно интереснее, чем John Lee Hooker, Buddy Guy, Magic Sam, Taj Mahal, Johnny Winter и пр.
(Отредактировал 27-01-2023 в 18:08 duda.)
Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
|
|
|
|
|
rotla
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 27-01-2023 19:37
(27-01-2023 18:06)duda писал(а): Не утруждайтесь, я сам.
Вы выдернули цитату из сообщения, не имеющего ни малейшего отношения к данному вопросу.
Там речь шла о релизах в DSD и многоканале.
Цитата:Dire Straits это несомненно интереснее, чем John Lee Hooker, Buddy Guy, Magic Sam, Taj Mahal, Johnny Winter и пр.
Я как бы, против этих тоже ничего не имею
Хотя и в отношении трех последних - да, для меня Dire Straits несомненно на три порядка интереснее.
Я их (или подобное) с удовольствием послушаю вживую, в каком-нибудь подвальчике на Манхеттене, но дома, извините. я лучше поставлю чего иное.
(Отредактировал 27-01-2023 в 20:07 rotla.)
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|