Выбор усилителя мощности
Автор Сообщение
лысый Не на форуме
Учу Правила

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 15:12
Да вряд ли за спасиба.
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 16:16
(16-02-2023 11:25)t.800 писал(а):  Другими словами, если нету денег на качественный пред, то тогда уже лучше без него.Wink
Ні не так, мова йшла про окремий блок, який є попередником.
Якщо в системі наприклад тільки чистий СД плеєр з регульованим виходом, то всеж попередник певного рівня як система - потрібен.
Але є багато досить гарних "комбайнів" - плеєр/ЦАП/попередник

(16-02-2023 10:07)artshop писал(а):  Невже рояль, чи вокал інакше має відтворюватися на лівому, чи правому березі?
Андрію.
А з чого Ви взяли що саме це я мав на увазі ? Мова йде про інше, про різні підходи методи і засоби в побудові звуку. Я організував звук так як я вважав за потрібне і так як мені подобається, звичайно виходячи з фінансової доцільності. Ви це зробили по своєму, для своїх вух , але я такби не робив, также як Ви не зробили так, як я це зробивУлыбка
На рахунок кабелів так " скажи мені які вони в тебе і я скажу, який звук" (але треба знати і складову блоків, бо тут мені давали просто перелік кабелів Biggrin )
Підсилювач проявить себе абсолютно по різному в залежності від кабельної складової, кому як не Вам це знати Party0012
(Отредактировал 16-02-2023 в 16:17 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 17:31
Василь правий, що до по різному, це стосовно підсилення+кабелю живлення.
Усі, хто у темі, це розуміють.
Василь не правий, що до різних підходів, засобів налаштування звуку у системі.
Бо вони завжди однакові, послідовність однакова. Василю бракує досвіду...
То наживне, як наснага є!

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
Sergeo Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 18:14
Не набуде. Якщо взяти найкраще поєднання підсилювач/кабель і поміняти дріт на провід від холодильника , то почерк підсилювача залишається. Але самий найкращий кабель не в змозі нічого поміняти у поганому підсилювача.

І не можна так просто, без мети втикати кабель, сподіваючись на щось. Якщо немає нч то ніякими кабелями його не витягнеш. Вже при наявності гарних нч ( до прикладу ) можна кабелем їх покращити. З одним але. Інші параметри можуть " попливсти".
(Отредактировал 16-02-2023 в 18:24 Sergeo.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Andrey972 , эполитт , bylujnik
эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 18:28
(16-02-2023 18:04)Vasiles писал(а):  І так з добрими кабелями, підсилювач набуває серйозних нових якостей
Для получения серьезных, новых качеств, одних кабелей недостаточно мой друг!
Найти все сообщения

Выразили согласие: alex23
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 20:09
(16-02-2023 18:14)Sergeo писал(а):  Але самий найкращий кабель не в змозі нічого поміняти у поганому підсилювача.
З одним але. Інші параметри можуть " попливсти".
А хто говорить про підсилювач нижнього рівня ? Мова йде про підсилення яке вже "грає"
Які це параметри можуть "попливти" ? Можна конкретні приклади з власного досвіду ? Підсилювач + силовий підсилювач + міжблок ?

(16-02-2023 18:28)эполитт писал(а):  Для получения серьезных, новых качеств, одних кабелей недостаточно
Масштабних Чудес звичайно не буває, але є маленькі і досить суттєво приємні меджики Улыбка
Можна щось ,зновуж таки із власного досвіду ?
Party0012
(Отредактировал 16-02-2023 в 20:12 Vasiles.)

Найти все сообщения

artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 20:19
Василю..
Питання за пiдсилювач+мiжблок каже за Ваш замалий досвiд...
Добiр мiжблока - то останнэ тонке налаштування.
А от пiдсилювач+кабель живлення...
То коштовний досвiд!
Нажаль, Ви його не маэте...
(Отредактировал 16-02-2023 в 20:22 artshop.)

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Sergeo
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 21:19
(16-02-2023 20:19)artshop писал(а):  Нажаль, Ви його не маэте...
Андрію, це голослівне твердження !
А я скажу що Ви його не маєте ! Тому що в мене система без саба, у Вас зі сабом. А власне достатності басу я досягнув підбором кабелів. Так що сорі Tongue0011
З.І. Сергію, не треба лайкати, я Вас запитав конкретно про Ваш досвід. Немає відповіді ? Немає досвіду Улыбка

Найти все сообщения

artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 21:26
От знову...
Яке вiдношення маэ саб до живлення пiдсилювача?
Як до мене потрапляэ новий пiдсилювач, Василю...
Я взмозi додати йому потрiбний кабель живлення... Бо маю одномиттэво десять рiзно-гарних.
i от, минають роки... Я налаштував вже багато рiзних пiдсилювачiв. I то э досвiд...
А що у Вас? Тесла?
facepalm
---
А що Ви чули, окрiм Тесли? Фото надасте?
(Отредактировал 16-02-2023 в 21:27 artshop.)

(...Ницше...)
Найти все сообщения

Выразили согласие: SUIGYNTOU
SUIGYNTOU Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 22:30
Читая посты Василиеса, создаётся впечатление, что он их составляет непростым способом. По всей видимости с целью собрать с отвечающих пользователей какую-то самую обширную информацию.
Имхо манер речи как у шпиона/засланного козачка.
На что дополнительно намекает "скрытый адрес".

Puru-puru-pururum.
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 22:53
(16-02-2023 21:26)artshop писал(а):  А що Ви чули, окрiм Тесли?
От знову...
Андрію, та Ви навіть і Теслу не чули Biggrin
А взагалі , це повна маячня . Окрім Вас на форумі ніхто нічого не знає і налаштуваги не в змозі . А я Вам кажу, що кожна ситстема і кожні вуха потребують чогось індивідуально свого.
Чого це Ви уявили, що стстема налаштована Вами мені сподобається. Я сам собі "художник" , так що в черговий раз- сорі Tongue0011

Зустрічне запитання, я би хотів подивитися на фото трьох чамаданів із силовыми, якими Ви тут хизуєте Happy0196
Party0012

Найти все сообщения

Sergeo Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 23:02
(16-02-2023 21:19)Vasiles писал(а):  Андрію, це голослівне твердження !
А я скажу що Ви його не маєте ! Тому що в мене система без саба, у Вас зі сабом. А власне достатності басу я досягнув підбором кабелів. Так що сорі Tongue0011
З.І. Сергію, не треба лайкати, я Вас запитав конкретно про Ваш досвід. Немає відповіді ? Немає досвіду Улыбка
Вибач, був зайнятий. І так, про досвід. Що таке досвід, його характеристики і т.і. Справа у тім, що початок досвіду не тоді, коли ми знаємо , що і як робити , а тоді коли у нас є розуміння, що не потрібно робити. Дитина ще не вміє вмикати телевізор , але вже не намагається засунути туди пальці і т.п. Це вже неабиякий досвід і початок свідомих дій. З десяток незрозумілих дій , які я робив з тими чи іншими компонентами це не про що. Хоча я був готовий усім довести , що я правий. Що поробиш, дитинство. На сьогоднішній день я знаю, що не потрібно " пхати пальці у резетку ", що найбільший вплив на систему мають кабелі потужності ( до прикладу ) і таке інше, що попередній підсилювач є надважливим елементом системи і т.п. З пов.

Василь, вибачте, Ви ще "пхаєте пальці у розетку "
(Отредактировал 16-02-2023 в 23:04 Sergeo.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , artshop
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 23:08
(16-02-2023 23:02)Sergeo писал(а):  що найбільший вплив на систему мають кабелі потужності і таке інше, що попередній підсилювач є надважливим елементом системи і т.п.
Гарна відповідь Сергію, дякую.
Але як вже кажете А , то кажіть Б, то конкретно в яку розетку я ще пхаю пальці окрім як в розетку PS ? Улыбка

Найти все сообщения

Sergeo Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 23:14
Дуже коротенько...Василь, на прикладі однією системи ( навіть дуже вдалому...хай буде ) досвід не набувається і цей приклад не може мати ознак доказу. Ви не знаєте , що з чим не можна поєднувати ( не говорячи про те , з чим воно поєднуєтсья ). Ваш пост про міжблок красномовно говорить про " пальці у розетці ".
Найти все сообщения

Выразили согласие: artshop
artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 23:26
Василию...
Фото надам, звичайно.
Але потрібна мотивація...
1. Хизуватися? Так оно мені не потрібно. Ви уяви не маєте за закрома багатьох форумчан! Нам так не жити!
2. Вказати Вам належне місце? То має сенс... Але навіщо то мені? Ви вже зайшли за межу, висловивши мені недовіру.
Знову але... Бо далі буде стовідсотковий ігнор.
Що написати на папері, з фото, щоб було зрозуміло, що то одно миттєво зроблено?
... крольча, бля...

(...Ницше...)
Найти все сообщения

Sergeo Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 23:58
Василь, я думаю, що більшість форумчан радіє Вашим успіхам. Чому не порадіти....У мене і близько немає Ваших компонентів і бажання їх придбати теж немає. А порадити щось інше , крім вашої системи, Ви ніяк не в змозі. Я не можу зрозуміти ціль і мотивацію розмови. Я вже згоден , що Ви найкращій експерт стосовно Ваших компонентів. Але на цьому закінчується Ваш досвід. Ви ж підібрали з 7 міжблоків той, що Вам потрібен. А Ви знаєте куди можуть підійти ті шість , що Вам не підійшли? Я не розумію, що Ви хочете донести ? Що Ви фахівець і професіонал ? Та без питань! Я згоден, це мені не буде коштувати нічого ( жаль , що комусь це може обійтись занадто дорого )
Найти все сообщения

t.800 Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 17-02-2023 23:56
(16-02-2023 21:19)Vasiles писал(а):  А власне достатності басу я досягнув підбором кабелів. Так що сорі Tongue0011
Когда-то бывал у меня межблок Audioquest Colorado, отличный по всем параметрам кабель.Happy0144
Попросил у меня его на прослушку приятель....через время звонок и перепуганным голосом: "у меня куда-то
делся бас, приди послушай чего не так". А бас собрался, стал структурированным, бочка выделилась и
стала осязаемой, но при всём этом на слух его стало как-бы меньше. Приятелю такие метаморфозы не
понравились, кабель сняли и вернулся назад его раздутый гипертрофированный бас...задвигалась
мебель, задрожали стёкла и т.д.facepalm Я это к тому, что добавить баса как такового, кабелями
не возможно, а сделать его более качественным - да. И опять же, здесь каждому своё.Love0030

WINNEN of LEREN
Найти все сообщения

Выразили согласие: artshop
AlTair_SPb Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 18-02-2023 00:16
У меня в то время был такой стояк, и не обязательно утром,
что я в этот момент не думал о длине шнурков и толщине такового,
мысли были о другом....
А вы, простите, о чём сейчас ?
А, ну да, о мощности и дрожаний стёклWink
(Отредактировал 18-02-2023 в 00:25 AlTair_SPb.)
Найти все сообщения

лысый Не на форуме
Учу Правила

RE: Выбор усилителя мощности / 18-02-2023 03:33
(17-02-2023 23:56)t.800 писал(а):  отличный по всем параметрам кабель.Happy0144
Уточните плиз, что вы называете параметрами кабеля. Угроза приступа смеха не пугает.
Найти все сообщения

SUIGYNTOU Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 18-02-2023 04:18
Лысый, ну что Вы, разве не известно что это величина прайса в заграничной валюте. Biggrin

Puru-puru-pururum.
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS