Выбор усилителя мощности
|
Автор |
Сообщение |
лысый
Учу Правила
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 16:16
(16-02-2023 11:25)t.800 писал(а): Другими словами, если нету денег на качественный пред, то тогда уже лучше без него. Ні не так, мова йшла про окремий блок, який є попередником.
Якщо в системі наприклад тільки чистий СД плеєр з регульованим виходом, то всеж попередник певного рівня як система - потрібен.
Але є багато досить гарних "комбайнів" - плеєр/ЦАП/попередник
(16-02-2023 10:07)artshop писал(а): Невже рояль, чи вокал інакше має відтворюватися на лівому, чи правому березі? Андрію.
А з чого Ви взяли що саме це я мав на увазі ? Мова йде про інше, про різні підходи методи і засоби в побудові звуку. Я організував звук так як я вважав за потрібне і так як мені подобається, звичайно виходячи з фінансової доцільності. Ви це зробили по своєму, для своїх вух , але я такби не робив, также як Ви не зробили так, як я це зробив
На рахунок кабелів так " скажи мені які вони в тебе і я скажу, який звук" (але треба знати і складову блоків, бо тут мені давали просто перелік кабелів )
Підсилювач проявить себе абсолютно по різному в залежності від кабельної складової, кому як не Вам це знати
(Отредактировал 16-02-2023 в 16:17 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 17:31
Василь правий, що до по різному, це стосовно підсилення+кабелю живлення.
Усі, хто у темі, це розуміють.
Василь не правий, що до різних підходів, засобів налаштування звуку у системі.
Бо вони завжди однакові, послідовність однакова. Василю бракує досвіду...
То наживне, як наснага є!
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 21:26
От знову...
Яке вiдношення маэ саб до живлення пiдсилювача?
Як до мене потрапляэ новий пiдсилювач, Василю...
Я взмозi додати йому потрiбний кабель живлення... Бо маю одномиттэво десять рiзно-гарних.
i от, минають роки... Я налаштував вже багато рiзних пiдсилювачiв. I то э досвiд...
А що у Вас? Тесла?
---
А що Ви чули, окрiм Тесли? Фото надасте?
(Отредактировал 16-02-2023 в 21:27 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
|
Sergeo
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 23:02
(16-02-2023 21:19)Vasiles писал(а): Андрію, це голослівне твердження !
А я скажу що Ви його не маєте ! Тому що в мене система без саба, у Вас зі сабом. А власне достатності басу я досягнув підбором кабелів. Так що сорі
З.І. Сергію, не треба лайкати, я Вас запитав конкретно про Ваш досвід. Немає відповіді ? Немає досвіду
Вибач, був зайнятий. І так, про досвід. Що таке досвід, його характеристики і т.і. Справа у тім, що початок досвіду не тоді, коли ми знаємо , що і як робити , а тоді коли у нас є розуміння, що не потрібно робити. Дитина ще не вміє вмикати телевізор , але вже не намагається засунути туди пальці і т.п. Це вже неабиякий досвід і початок свідомих дій. З десяток незрозумілих дій , які я робив з тими чи іншими компонентами це не про що. Хоча я був готовий усім довести , що я правий. Що поробиш, дитинство. На сьогоднішній день я знаю, що не потрібно " пхати пальці у резетку ", що найбільший вплив на систему мають кабелі потужності ( до прикладу ) і таке інше, що попередній підсилювач є надважливим елементом системи і т.п. З пов.
Василь, вибачте, Ви ще "пхаєте пальці у розетку "
(Отредактировал 16-02-2023 в 23:04 Sergeo.)
|
|
|
|
|
Sergeo
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 23:58
Василь, я думаю, що більшість форумчан радіє Вашим успіхам. Чому не порадіти....У мене і близько немає Ваших компонентів і бажання їх придбати теж немає. А порадити щось інше , крім вашої системи, Ви ніяк не в змозі. Я не можу зрозуміти ціль і мотивацію розмови. Я вже згоден , що Ви найкращій експерт стосовно Ваших компонентів. Але на цьому закінчується Ваш досвід. Ви ж підібрали з 7 міжблоків той, що Вам потрібен. А Ви знаєте куди можуть підійти ті шість , що Вам не підійшли? Я не розумію, що Ви хочете донести ? Що Ви фахівець і професіонал ? Та без питань! Я згоден, це мені не буде коштувати нічого ( жаль , що комусь це може обійтись занадто дорого )
|
|
|
|
|
t.800
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя мощности / 17-02-2023 23:56
(16-02-2023 21:19)Vasiles писал(а): А власне достатності басу я досягнув підбором кабелів. Так що сорі Когда-то бывал у меня межблок Audioquest Colorado, отличный по всем параметрам кабель.
Попросил у меня его на прослушку приятель....через время звонок и перепуганным голосом: "у меня куда-то
делся бас, приди послушай чего не так". А бас собрался, стал структурированным, бочка выделилась и
стала осязаемой, но при всём этом на слух его стало как-бы меньше. Приятелю такие метаморфозы не
понравились, кабель сняли и вернулся назад его раздутый гипертрофированный бас...задвигалась
мебель, задрожали стёкла и т.д. Я это к тому, что добавить баса как такового, кабелями
не возможно, а сделать его более качественным - да. И опять же, здесь каждому своё.
WINNEN of LEREN
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|