Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие?
|
Автор |
Сообщение |
artshop
Ветеран
|
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? / 29-03-2023 13:13
Ні, не халява, а технології.
Срібло у AQ, PAD, Ortofon, KK, WierWorld, Silent Wire, NordOst...
Воно налаштоване до гарного саунду. Майже нечутне....
Хоч я уполюбляльник міді, чи міксту мідь/срібло.
.... бажаю, якось, послухати AR Absolut...
(Отредактировал 29-03-2023 в 13:17 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
Выразили согласие: | ССМ |
|
ЛЮБИТЕЛЬ..
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Sergeo
Ветеран
|
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? / 29-03-2023 17:25
(29-03-2023 08:08)Ловец сноВ писал(а): - аналитичность у них есть.
- у ТС вероятно возникнет дилемма: купить 4 межблочных кабеля по 100 у.е.или один кабель за 400.
Какой вариант выбрали бы Вы? Несумісні речі прайс в сотню і аналітичність.
Задерті і різкі верхи, то так що може здатися за "аналітичність"
За правильну аналітичність люди уже платять кілька кіло баксів.
- Якщо кабель за 400 буде в системі буде один, то однозначно я за один по 400ста .
Якщо в системі 2 кабелі "паровозиком" то система буде грати на рівні гіршого кабелю, в незалежності стільки буде коштувати інший. Міжблок, не патч, де останній кабель має відчутній вплив, хоча там теж не все однозначно і все залежить від решти.
(29-03-2023 08:30)ЛЮБИТЕЛЬ.. писал(а): А от какой суммы "баксів" за кабель начинается "аналітичний" звук? В моєму випадку "правильна аналітичність" виявилась в міжблоку Acoustic Zen Absolute Copper ритейлом 2,4к. Цей кабель мене влаштував по всіх параметрах і по тому, що він повність мідь. Мінятись не буде.
(Отредактировал 29-03-2023 в 17:30 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | ССМ |
|
serapion1984
Ветеран
|
|
|
|
|
serapion1984
Ветеран
|
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? / 29-03-2023 22:24
(29-03-2023 21:55)Vasiles писал(а): Так, власне тому що їм бракує "аналітичності"
Під аналітичним звуком кожен розуміє своє.
Для мене аналітичний звук це той що лунає з професійних студійних моніторів у підготовленому приміщенні, наприклад у студії звукозапису. Мені до вподоби. Я не віддчув втоми, я не помітив що складно слухати музику. Але хомо аудіфілікус не можна казати як саме там досягають такого звуку адже мова піде про еквалайзер та багато інших інструментів твіку. По великому рахунку, в студії пофіг які монітори, які кабелі, аби були фізично справні та видавали весь потрібний частотний діапазон. Налаштунки роблять всю справу.
Багато хто аналітичним звуком вдома називає ефект коротких обертонів та трішки задраних верхніх частот з притаманним акцентом звону металу.
По темі топіку? Чи є міжблочні кабелі до 100 у.е. гарні? Ні, немає. Особливо, якщо мова про нові брендові вироби, там все сумно. Краще вже затиснути в гільзу одесакабель або шукати б/у
Це питання вже піднімалося. Принцип наступний. Якщо у виробника є кабелі за 100, 200, 300, 400,...1000 доларів. Це означає що за 1000 доларів звучить так як вони уміють робити. Тобто умовно, гарно. За 100 доларів це буде урізана демоверсія яка змушена звучати набагато гірше, часом криво і косо щоб кабель за 1000 доларів звучав нормально виграшно на фоні.
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|