Минидисковые аппараты и всё о них...
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
igormo
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Masa1987
Ветеран
|
|
|
|
|
igormo
Ветеран
|
|
|
|
|
|
meloman1
Учу Правила
|
RE: Минидисковые аппараты и всё о них... / 19-03-2015 16:35
Колеги,потрібна підказка,що не так.В мене Соня 530-та.Вперше вирішив записати на мінідіск з СД. Інструкції російскою до неї немає,є до 520-ї,нею і орієнтувався.Писав по оптиці,але нічого не записалось,хоча мінідіск зтерся без проблем! Робив так: 1. Ввімкнув сідюк,музика заграла 2. Ввімкнув Соню і вставив мінідіск 3. Поставив INPUT на opt 4. Виставив REC MODE на stereo 5. Кнопкою DISPLAY виставив індікацію,де рівень запису виставляеться(максимум 18 дб.) 6. Натиснув REC 7. Виставив рівень запису на 16 дб. 8. Вимкнув музику 9. Натиснув на Соні PLAY и ввімкнув СД з початку. Все згідно інструкції до 520-ї. Музики було на 60 хв. Став чекати закінчення.Коли СД закінчився,я на Соні,згідно інструкції,натиснув на пульті кнопку POWER і став чекати на появу на дісплеї напису TOC WRITING,але він не з'явився.Ввімкнув знову Соню-мінідіск залишився чистим...Що я не так зробив?
|
|
|
|
|
Wess
Ветеран
|
RE: Минидисковые аппараты и всё о них... / 19-03-2015 16:52
meloman1, замість кнопки POWER потрібно натиснути кнопку STOP. Потім можна натиснути PLAY, щоб перевірити запис. Щоб з'явилося TOC WRITING, потрібно натиснути кнопку EJECT.
На свою Сони 500 я пишу саме так.
Hi-MD: Onkyo MD-133; Sony MZ-NH600D, MZ-NH700, MZ-NHF800, MZ-NH900, MZ-RH1
MD: Sharp MD-MT15; Sony MZ-E60, MZ-N707, MZ-R37, MDS-JE500, MDS-JE440, MDS-E10
Amplifier: Sony STR-6055
|
|
|
|
meloman1
Учу Правила
|
|
|
|
|
vlsm2008
Ветеран
|
RE: Минидисковые аппараты и всё о них... / 19-03-2015 19:33
(19-03-2015 16:35)meloman1 писал(а): Колеги,потрібна підказка,що не так.В мене Соня 530-та.Вперше вирішив записати на мінідіск з СД. Інструкції російскою до неї немає,є до 520-ї,нею і орієнтувався.Писав по оптиці,але нічого не записалось,хоча мінідіск зтерся без проблем! Робив так: 1. Ввімкнув сідюк,музика заграла 2. Ввімкнув Соню і вставив мінідіск 3. Поставив INPUT на opt 4. Виставив REC MODE на stereo 5. Кнопкою DISPLAY виставив індікацію,де рівень запису виставляеться(максимум 18 дб.) 6. Натиснув REC 7. Виставив рівень запису на 16 дб. 8. Вимкнув музику 9. Натиснув на Соні PLAY и ввімкнув СД з початку. Все згідно інструкції до 520-ї. Музики було на 60 хв. Став чекати закінчення.Коли СД закінчився,я на Соні,згідно інструкції,натиснув на пульті кнопку POWER і став чекати на появу на дісплеї напису TOC WRITING,але він не з'явився.Ввімкнув знову Соню-мінідіск залишився чистим...Що я не так зробив? -Только что на 530-й проверяли запись,все как Вы описали ,через отключение питания пультом должно быть все ОК.Как минимум работающий индикатор и меняющий показания счетчик при исправном аппарате должны вылиться в какой-то результат.Может ,хотя маловероятно,диск?До этого вообще записывала?
(Отредактировал 19-03-2015 в 19:42 vlsm2008.)
|
|
|
|
|
meloman1
Учу Правила
|
|
|
|
|
vlsm2008
Ветеран
|
|
|
|
|
meloman1
Учу Правила
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|