Ростиславе, прошу Вас, дайте мені посилання, де я писав про свій "фантастичний звук".
За Ваших домислів виникає велике бажання щось писати, дякую Вам.
Як у Вас НЕМА системи, так і в мене НЕМА звуку.
Олександре (Мутник), викладати смету із номіналами та кількістю деталей я відмовляюсь, бо маю на це право. Міняв, звісно від балди, на самі бюджетні. Дуже здивований, що Ви цього не розумієте.
"Может Вам еще ключи...?"
(27-10-2016 15:03)quadrokot писал(а): Олександре (Мутник), викладати смету із номіналами та кількістю деталей я відмовляюсь, бо маю на це право.
Мені здавалося, що форум існує для обміну досвідом і взаємозбагачення. Не очікував, що вибір конденсаторів у вашому підсилювачі є таємницею. Коли я розповідав про тюнінг мого, я не робив із цього таємниці і усі фото ще й досі залишаються у публічному доступі. Шкода, що ви не поділяєте такий підхід. Але ви маєте рацію - це дійсно ваше право. От тільки який тоді сенс у цьому форумі - мені не зовсім зрозуміло. Хіба за погоду поговорити...
Цілком із Вами згоден.
Я теж викладав фото свого фільтру АС із конденсаторами, які я замінив. Написав які були, та які поставив. Вислухав багато лайна від "спеців". Коли Вам, Олександре, так цікаво що я міняв у підсилювачі, то мені дуже цікаво для чого Вам?
У Вас зовсім інший підсилювач та смаки. А вмикати вентілятор зайве.
Існує подібний підсилювач у Харкові, із власником ,Станіславом, я постійно обмінююсь досвідом. Але він іде своїм шляхом. Вважаю це правильним.
Трохи DSD.
Far east family band - far out. Японська рок-група. Співають англійською. Дуже рідкісне видання. Було вироблено 750 платівок, ця 99та. DSD64.
Мой прямой вопрос был ТС проигнорирован, продублированный JRA7 вызвал бурную полемику , странно.
Свой усилитель шлифовал 5 лет, искал лучшее отталкиваясь от хорошего и что тут зазорного?
Что не устраивало и чего стремился достичь в процессе поиска могу описать.
Сейчас апгрейдить УМ нет никакого стимула , вообще лезть нет желания, единственное желание , что-бы работал.
З.Ы. заказал в америках выходную лампу на запас.
(27-10-2016 13:40)quadrokot писал(а): Мені дуже пощастило бути особисто знайомим із Юрою (Sound-YP),Вадімом Піхурцем, Володимиром Бандурою, Володимиром Делеверовим, Сергієм Свириденко, Міхайлом Бойко, Віталієм Спірідоновичем - всі вони у значній мірі вплинули на доведення підсилювача...
Ритейл Анны - 12 тысяч долларов, если не ошибаюсь. Хотя как повезет. То есть стоимость не начального Пасса, Ламма, МакИнтоша и т.д.
В России практически такой же усилитель на ГУ-48, разработанный тем же конструктором, что и АННА, и даже сделанный в Украине (так утверждают злые языки), продается за 30 000 долларов. А самый дорогой в мире усилитель на 833-й лампе стоит умопомрачительные 450 000 долларов.
То есть АННА, без сомнения, изначально позиционируется как топ хай-энд - усилитель (со скидкой на украинскую нищету). В США, понятное дело, к усилителю такого уровня без тех же 50-ти куе и не подступишься.
Представим, как самый обычный американский боксер-аудиофил, и одновременно - ну очень хороший человек, покупает усилитель за 45 тысяч долларов. Например, Audio Research Reference 610T. Потом, благодаря дружбе с Джеймсом Бартоном (который легендарный звукорежиссер), в течение четырех лет его переделывает, постоянно что-то улучшая, и даже меняя схемотехнику. И, наконец, объединив идеи и советы Дэвида Хафлера, Вана Метра, Уильяма З. Джонсона, на фабрике Нельсона Пасса и им лично, при поддержке Марка Левинсона, усилитель проходит финальную доработку.
Наконец-то в него поставили качественные конденсаторы!
Сюр какой-то...
Он воно як?
Дуже прошу останніх трьох Авторов надати мені лінки на свої системи.
Скільки Ви вже не форумі, а досі не маєте що росповісти? У Вас жеж такий досвід.
Окремо прошу Олега віповісти на питання: які конденсатори використовуються у Вашому кондиціонері, та розскажіть, чому Ви за них не пишете у своїй темі?
Кста, всі, хто дійсно цікавляться апгрейдом Ані вже давно у телефонному режимі отримали всі відповіді на свої питання, навіть повний список апгрейду на viber, або електронну пошту.
А форум потрібен для того, щоб наглядно бачити хто є хто. І це дуже видно.
я ставлю бутерброд МБГЧ (или КБГ) + ЭГЦ (или КЭГ) + современный электролит.
последний конечно выбирается по карману и вкусу, из тех что мне нравились сейчас в наличии нет, увы фото делать не с чего.
МБГЧ, при наличии финансов, лучше заменить на бумагомаслянный мундорф.
Антоне, я про це писАв ще у 2013 році. Не зайшли мені ні МБГЧ ні будь-яка "бумага".
Ставлять ії, бо знайти електролітів за таких параметрів дуже важко.
Юра мені знайшов.
Для любителів розповідати за звук скажу, бумага дуже "сухо" грала у моїй системі.
Мені заввжди подобався "жир", але без втрати швидкості.
ну у нас жеж конечный "звук" определяется не только бумагой в питании, конденсаторы присутсвуют и в других местах.
бумага выравнивает ВЧ, думаю "сухость" надо искать в другом месте.
в случае монстров подобных Вашему, действительно, в первую очередь важно обеспечить количество, что как я понимаю и было сделано, а потом уже можно задумываться о качестве.
МБГЧ хорошие конденсаторы, но только когда он на своём месте и то для пробы! Ибо открыть аппарат и увидеть ,,склады этого железа,, , сразу навевает грусть и мысли о кустарщине.
Американское такси, там и шашечки, и ехать.
Всё должно быть на высоте! Я подчёркиваю, хорошие, это не значит лучшие или отличные, незаменимые.
Прошу прощения у хозяина темы. Ненужное удалить!