Самодельные АС на динамиках Камертон
|
Автор |
Сообщение |
groove
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
Iowa90
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
|
|
|
Iowa90
Ветеран
|
|
|
|
|
Bass
Ветеран
|
|
|
|
Iowa90
Ветеран
|
RE: Самодельные АС на динамиках Камертон / 25-11-2014 22:03
(22-11-2014 20:09)Bass писал(а): Не знаю насколько в тему, вот тут (http://kiev.ko.*****.ua/obyavlenie/lento...5aca6fd76) предлагают похожие по принципу работы ВЧ, причем владелец упоминает львовскую лаборатиорию звука, возможно Вам стоить выяснить что и где делают, авось найдется подходящие ВЧ.
Знаю ці ВЧ да вони хороші,на свої гроші відігрують досить класно.Але в мене трішки нестандартна діафрагма,трошки більше витків. ![Sad Sad](/images/Smileys/sad.gif)
Але все рішенно ![Happy0065 Happy0065](/images/Smileys/happy0065.gif) ...Зробився коаксіал,люди попросилися на прослушку,в тимчасовому навісному фільтрі,і взагалі все на бистру руку зібранно,то від звуку вони були приємно здивоанні.При том що добитися кращого звучання можна ще на процентів 20%-30%..потрібно з фільтром довго посидіти щоб найти свої частотні зрізи,бо те що було заводом зробленно,це в ніякі рамки...хотя це "моя думка".Замінив кабель на СЧ і ВЧ звук став ще більш детальнішим!..
Але що скажу діаметр динаміка маленький,але басу в нього хоть бери і відбавляй,інколи просто здивовуюся як таке мале чудо так може відіграти глибокий басс ![Unsure Unsure](/images/Smileys/unsure.gif)
Фото зремонтованного ВЧ (коли прогріється,має свойство зморщуватися,звук стає ще більш кристалічним по ВЧ діапазону)
P.S.Робиш людям звук,а для себе ніколи часу незнайдеш ![Sad Sad](/images/Smileys/sad.gif) .
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему:
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|