Самодельные АС на динамиках Камертон
|
Автор |
Сообщение |
groove
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
Iowa90
Ветеран
|
|
|
|
Iowa90
Ветеран
|
|
|
|
|
Bass
Ветеран
|
|
|
|
Iowa90
Ветеран
|
RE: Самодельные АС на динамиках Камертон / 25-11-2014 22:03
(22-11-2014 20:09)Bass писал(а): Не знаю насколько в тему, вот тут (http://kiev.ko.*****.ua/obyavlenie/lento...5aca6fd76) предлагают похожие по принципу работы ВЧ, причем владелец упоминает львовскую лаборатиорию звука, возможно Вам стоить выяснить что и где делают, авось найдется подходящие ВЧ.
Знаю ці ВЧ да вони хороші,на свої гроші відігрують досить класно.Але в мене трішки нестандартна діафрагма,трошки більше витків.
Але все рішенно ...Зробився коаксіал,люди попросилися на прослушку,в тимчасовому навісному фільтрі,і взагалі все на бистру руку зібранно,то від звуку вони були приємно здивоанні.При том що добитися кращого звучання можна ще на процентів 20%-30%..потрібно з фільтром довго посидіти щоб найти свої частотні зрізи,бо те що було заводом зробленно,це в ніякі рамки...хотя це "моя думка".Замінив кабель на СЧ і ВЧ звук став ще більш детальнішим!..
Але що скажу діаметр динаміка маленький,але басу в нього хоть бери і відбавляй,інколи просто здивовуюся як таке мале чудо так може відіграти глибокий басс
Фото зремонтованного ВЧ (коли прогріється,має свойство зморщуватися,звук стає ще більш кристалічним по ВЧ діапазону)
P.S.Робиш людям звук,а для себе ніколи часу незнайдеш .
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|