3-х полосная АС и кое что, в дополнение.
|
Автор |
Сообщение |
alex23
Ветеран
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 01-05-2018 23:14
(01-05-2018 12:16)oleg2566 писал(а): головне те що джерело не виявляє зовсім ніяких здібностей до будь яких реацій на розміщеня та різного роду приблуди використані для інсталяції (див. копус).
Що може і реагує не в значній мірі - це підсилювач А теперь возвращаемся к тому, что я изначально написал. Что Вадимычу, как производителю чего-то (в т.ч. кабелей) нельзя тестировать на этих аппаратах НИ-ЧЕ-ГО.
Вспомним, например, 5-й элемент. Интересно, как он его делал, если ни ЦАП, ни усилитель не реагируют на него? Далее. Недавно Вадимыч опять сделал какие-то виброразвязки, причем он писал, что больше они под ЦАП, чем под что-то другое.
И на чем же он мог их отслушать? Под ЦАПом, который не реагирует на (под)ножки?
Вы бы хоть между собой договорились, что говорить/писать на форуме. А то Олежко топит Вадимыча, который ему кабелечки подгоняет.
(Отредактировал 06-05-2018 в 23:52 #1.)
У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!
Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
artshop
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 02-05-2018 11:18
(01-05-2018 13:20)Вадимыч писал(а): ...Ни транспорт, ни ЦАП на плиты, виброразвязки не реагируют никак. Что у Олега, что у меня - проверено, перепроверенно.
Есть небольшая реакция усилителя (он в металлическом корпусе).
Но он и так стоит на виброразвязках.
Не смешно.
Поскольку таких нечувствительных компонентов в природе не существует, есть два варианта, на выбор:
- системы с низким разрешением, потому и не реагируют...
- настройте ухи, господа!
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
Boostaddict
Ветеран
|
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 02-05-2018 15:53
(02-05-2018 14:24)oleg2566 писал(а): Чи багато присутніх тут має апарати з корпусами з натурального дерева?
Якщо так - як ваші апарати реагують на вібрації чи звукове поле... як фізично це виглядає?
На які саме компоненти електричної схеми впливає вібрація чи звукове поле у вашому випадку?
Як ви це побороли?
Буду радий вас почитати Всі компоненти в тому чи іншому ступеню в дереві. ІТ з ясеню 35 мм. РТП-6 АР кабінет, ясінь 35 мм стінки, 40мм основа з верт. брусків (ясень-дуб), обидва ДАКа з 30 мм переклеїного дуба, та ясеня, основа з монтажем з 40 мм верт переклейкою антивібраційною. Підсилювач ясень 35 мм. СДп в кабінеті 20 мм переклеїний дуб, стійка 40 мм пер-й дуб, крім того кожний компонент на подвійних спайках через полиці. Дерев'яний корпус це насамперед сприятливий природній гармонійний для людини звук, приблизно те саме що спальня натуральним деревом обшита чи то пластиком. Коли міняв металевий корпус на дерев'яний, просто ставало помітно краще. Кожний компонент відкликається, навіть дістріб'ютор АР з 3 см діраалюм. корпусом залитим з середини компаундом з кварца-турмаліна.
Акустика з подвійною розв'язкою подвійним фронтом та стінами , чи то через силіконовий шар, чи нат. шкіру, фронт з ясеню 35 загально 57 мм. Ніякого зворотнього впливу від ящиків на діни.
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 02-05-2018 19:32
(02-05-2018 15:18)TarasVIP писал(а): Корпусів з дерева для апаратури не маю, але ти бачив в мене мою стійку, з дубового масиву просоченим воском, та металевими стійками засипаними на 2/3 базальтом. До цього вона була з МДФ. Сучасний варіант дуже позитивно вплинув на звук, настільки я й не очікував, особливо на сцену й локалызацію.
Під акустику зробив такі ж самі плити. Порівняно з гранітною плитою, дуб показав себе краще.
(02-05-2018 15:53)alex23 писал(а): Всі компоненти в тому чи іншому ступеню в дереві. ІТ з ясеню 35 мм. РТП-6 АР кабінет, ясінь 35 мм стінки, 40мм основа з верт. брусків (ясень-дуб), обидва ДАКа з 30 мм переклеїного дуба, та ясеня, основа з монтажем з 40 мм верт переклейкою антивібраційною. Підсилювач ясень 35 мм. СДп в кабінеті 20 мм переклеїний дуб, стійка 40 мм пер-й дуб, крім того кожний компонент на подвійних спайках через полиці. Дерев'яний корпус це насамперед сприятливий природній гармонійний для людини звук, приблизно те саме що спальня натуральним деревом обшита чи то пластиком. Коли міняв металевий корпус на дерев'яний, просто ставало помітно краще. Кожний компонент відкликається, навіть дістріб'ютор АР з 3 см діраалюм. корпусом залитим з середини компаундом з кварца-турмаліна.
Акустика з подвійною розв'язкою подвійним фронтом та стінами , чи то через силіконовий шар, чи нат. шкіру, фронт з ясеню 35 загально 57 мм. Ніякого зворотнього впливу від ящиків на діни.
Щось малувато бажаючих та і спеціалісти кудись поділись
Але ж всім дякую
(Отредактировал 02-05-2018 в 19:39 oleg2566.)
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 05-05-2018 20:53
Доброго часу доби форуму
На цій неділі продовжував доведення до розуму системи та прослуховування нового USB “G.S.” від Вадімича.
Почну мабуть з останього, тому що в зв'язку з ним й проходили роботи й з системою.
Ну що вам сказати — не потрібно ніяких відприавних точок, пічок, кутів будівлі та іншого, щоб сазати що кабель USB “G.S.” є новою віхою в житті USB ЦАПів.
Попередні версії цих кабелів значно підіймали якість звукового потоку, значно... яісніше але не абсолютно. Ми й до сих пір не знаємо — чи є якась межа, якесь мірило, а дехто кабель через який можна написати “м-а-м-а” вважають гідним аудіо.
Але ж всі експерименти Сергія вказували на те, що якісь кабелю суттєво впливає на звук. Яким чином ... , є багато гіпотез, але ж хто знає...
Предсавлений мені Сергієм USB “G.S.” я зрозумів не зразу... пройшов якийсь час, а потім ще більше щоб заново переслухати всю фонотеку, чим займаюсь і надалі.
Суть полягає в тому, що змінились всі звукові праметри — мікродинаміка, нові звуки у фонограмах... інструментів точно побільшало, при чому в самих неочікуваних моментах. Макродинаміка, форманти інструментів явно покрутішали. Точність звучання інструментів межує з педантичністю і всьому звуковому діапазоні. Просто чутно... в записах ніякого бруду. Чудова контрастність.
Чудоіва повторюваність. З двух кабелів що в мене є, я їх замінюю без жодної зміни в загальній звуковій картині. Просто цікаво слухати.
На цьому фоні вирішив щось змінити системі ще.
Ну те шо я кадинально облажався на минулій неділі під час дуже відповідального прослуховування не перевіривши фази 10 та 18 дюймовок я промовчу , але
на загальному фоні вирішив ще покращити динаміку в цьому діапазоні.
Пеше що спало на думку — це зменьшити груповий час затримки на 18”.
Підіймати частоту розділу значно не хотілось, тому вирішив спробувати меньше зло... змінив порядок фільтру на перший — в результаті ГЧЗ в два рази меньший, фаза в межах подавлення... -90 градусів, а не -180 як було.
АС добавила в динаміці без підняття рівня живленя в НЧ діаразоні
Ну що ж, я знову задоволений.
(Отредактировал 05-05-2018 в 21:48 oleg2566.)
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 83 Гость(ей)
|
|